Druženje s pripadniki nasprotnega spola
tejchaaa napisal/-a:Js mam samo še prjatlce. Mene je fant postavu med odločitev al on al pa "ostali fantje"![]()
Njegovo mišljenje je, da punce se družjo s puncami in fantje s fanti. In ker pr men ni blo tko,sm mela dost prjatlov m. spola, sm bla cela čudna oz. drugačna od ostalih punc(ki jih je on poznau).
In ja, iz tega sledi da se zdj družm sam še s puncami, pa še to mi očita vsakič k grem na kavo s kero, češ, kaj ti je tega treba.
Njega je ful strah da bom js spoznala kšnga novga fanta in šla h temu novmu, njega pa skenslala.
am in ti se s tem strinjaš?
meni se pa zdi precej bolje, če imaš mešano družbo..to, da se naj družijo punce samo s puncami in fantje samo s fanti se mi zdi rahlo srednjeveško mišljenje.
no saj si vsak po svoje ureja zveze ampak nekatere (in teh vas ni malo) pa mate za moje pojme preveč podrejen položaj v zvezi.
kako za boga lahko imaš nekoga rad im mu hkrati onemogočiš, da počne tiste stvari, ki jih rad počne?!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Svašta! Js neb nikol pustila tipu da mi tako stvar prepove. Js tut njemu ne sikam zarad prijatlc če vidim da je odnos res sam na prijateljski bazi. Če pa on nima frendic je pa to njegova stvar.
Js mam razn dveh ful dobrih kolegic same moške prijatle in se z njimi normalno družim ne glede na to če sem u vezi al ne.
Drugač pa, moj naj najbolši frend ever je tip, in to precej starejši. Nikol nisva nč mela, sva izključno najboljša prijatla že 5 let in vsak tip ki bi probu to prijateljstvo uničit lahk sam odjebe. Ker ta človek je edina oseba na katero se lahko vedno in povsod zanesem in mu 100% zaupam. Vedno mi je stal ob strani, tut ko so mi vsi ostali kolegi/kolegice obrnili hrbet. In če moj fant tega ne more sprejet veza enostavno nima smisla in ne bo obstala.
Ene stvari so pač svete in tja se tut tip nima kej vmešavat!
Js mam razn dveh ful dobrih kolegic same moške prijatle in se z njimi normalno družim ne glede na to če sem u vezi al ne.
Drugač pa, moj naj najbolši frend ever je tip, in to precej starejši. Nikol nisva nč mela, sva izključno najboljša prijatla že 5 let in vsak tip ki bi probu to prijateljstvo uničit lahk sam odjebe. Ker ta človek je edina oseba na katero se lahko vedno in povsod zanesem in mu 100% zaupam. Vedno mi je stal ob strani, tut ko so mi vsi ostali kolegi/kolegice obrnili hrbet. In če moj fant tega ne more sprejet veza enostavno nima smisla in ne bo obstala.
Ene stvari so pač svete in tja se tut tip nima kej vmešavat!
-
- Cosmopolitanka
jullia_ napisal/-a:Meni se v bistvu zdi precej nezdravo, da se punca ne druži z nobenim fantom. Na določene stvari pač moški in ženske gledamo drugače in včasih je fajn slišat še drugo plat.
Jaz nimam nobenega moškega prijatelja. Že od nekdaj sem se družila z dekleti, ne čisto po lastni želji, pač tako je naneslo. Moška družba so bili sošolci iz srednje šole, s katerimi pa se sedaj vidimo nekajkrat na leto. Na faksu prevladujejo ženske in to je to ...
Ne gre pa za to, da bi kdorkoli komurkoli kaj prepovedal glede druženja z nasprotnim spolom.
Nezdravo je mogoče v smislu, da se pretirano omejiš na ženski način dojemanja sveta, ki ti ga, če si v zvezi, itak razbije partner, in mogoče zato, ker si samega sebe začneš vse težje predstavljati v mešani družbi. Nezdravo je, če bi se zavestno odtegovala od moške družbe, ker tega naj ne bi počela, če pa tako pač nanese, pa ne morem nič, ali pač?
- butterfly_87
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
MsN napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Meni se v bistvu zdi precej nezdravo, da se punca ne druži z nobenim fantom. Na določene stvari pač moški in ženske gledamo drugače in včasih je fajn slišat še drugo plat.
Nezdravo je mogoče v smislu, da se pretirano omejiš na ženski način dojemanja sveta, ki ti ga, če si v zvezi, itak razbije partner, in mogoče zato, ker si samega sebe začneš vse težje predstavljati v mešani družbi. Nezdravo je, če bi se zavestno odtegovala od moške družbe, ker tega naj ne bi počela, če pa tako pač nanese, pa ne morem nič, ali pač?
Zase vem, da je občasno prav koristno (tudi za mojega fanta

Malo provokativno, večina za moje pojme ekstremno čudaških stališč, ki jih preberem na tem forumu, prihaja od članic, ki potem v raznoraznih temah pišejo, da moških prijateljev nimajo. Pa s tem ne mislim tebe

sej občasno se še slišm s kšnim kolegom... ampak seveda to mojmu ne povem
in ja vem, zeeelooooo srednjeveško mišlenje. Ampak js mu tega enostavno ne morm razložit da to ni tko. Vsakič k mu probam se zagovarja da je taka samo "moja" družba in da smo "me" čudne, ker vse punce k jih je on poznov so ble normalne (po njegovo seveda).
Lahko se mečem po tleh, pa tega ne bo razumev. Za njega sm js čudna in pika. Zatorej vse kar se tiče drugih fantov, mu tega sploh ne povem, zaradi ljubga miru.

in ja vem, zeeelooooo srednjeveško mišlenje. Ampak js mu tega enostavno ne morm razložit da to ni tko. Vsakič k mu probam se zagovarja da je taka samo "moja" družba in da smo "me" čudne, ker vse punce k jih je on poznov so ble normalne (po njegovo seveda).
Lahko se mečem po tleh, pa tega ne bo razumev. Za njega sm js čudna in pika. Zatorej vse kar se tiče drugih fantov, mu tega sploh ne povem, zaradi ljubga miru.
tejchaaa napisal/-a:Js mam samo še prjatlce. Mene je fant postavu med odločitev al on al pa "ostali fantje"![]()
Njegovo mišljenje je, da punce se družjo s puncami in fantje s fanti. In ker pr men ni blo tko,sm mela dost prjatlov m. spola, sm bla cela čudna oz. drugačna od ostalih punc(ki jih je on poznau).
In ja, iz tega sledi da se zdj družm sam še s puncami, pa še to mi očita vsakič k grem na kavo s kero, češ, kaj ti je tega treba.
Njega je ful strah da bom js spoznala kšnga novga fanta in šla h temu novmu, njega pa skenslala.
Zgleda, da te fant hoče omejit in sam ni zadosti samozavesten, da bi bil sigurn, da ti lahko zaupa. Najhujše je pa pomoje to, da mu ti to pustiš. Če mu že zdaj ni čist kul, da se dobiš s kolegicami, kaj šele bo. Namesto, da bi bil vesel, da greš kam, da imaš prijateljice in se z njimi zabavaš. Mislim, da če človeku nekaj prepoveduješ, je potem še slabše.
Js osebno nimam moških prijateljev, mam pa kolege na faksu, k gremo tud na kavo.
ma js mam dosti prijatlov vseh spolov, tut dosti moskih prijatlov ki so mi zlo blizu...letos sem brucka in ceprav mam ze kr nekaj casa fanta, itak spoznavam na faksu nove prijatle tut moskega spola...pac se boljse ujamem s fanti. nisem taka klasicna punca k se ji da z nekimi frajlami po kofetkih letat pa u soping in vse te zenske stvari....pac mam raje fante. in moj fant na sreco ful ni ljubosumen, tut nima kakih slabih izkusenj iz preteklosti, res mi zlo zaupa.
pa tut te prijatli k jih na novo spoznam, gremo skupi ven, na kavo...pa ni problema...
on pa ma sicer bol mal zenskih prjatlc, ampak gre obcasno s kako na kavo, al pa kak cvek..pa tut nimam nic proti...priznam pa da bi me motlo ce bi mel kako zares dobro prijatlco s katero bi velik casa prezivel. bi me motlo, zlo, ampak bi se mogoce tut sprijaznla, ce bi jo js tut spoznala, pa bi mal ocenla situacijo...

on pa ma sicer bol mal zenskih prjatlc, ampak gre obcasno s kako na kavo, al pa kak cvek..pa tut nimam nic proti...priznam pa da bi me motlo ce bi mel kako zares dobro prijatlco s katero bi velik casa prezivel. bi me motlo, zlo, ampak bi se mogoce tut sprijaznla, ce bi jo js tut spoznala, pa bi mal ocenla situacijo...

Z moškimi je res bolj težko bit kolega. Ali hočejo več, ali pa niti prijateljstva ne. Vseeno pa jih obstaja par s katerimi se družim, kljub temu, da imam fanta. Ne predstavljam si, da zdaj bi jih pa skenslala, ker imam fanta in ne smem z njimi na kavo. Ampak to so res samo prijatelji, sodelavci, sošolci, ipd. za katere fant ve, da se poznamo, da grem z njimi na kavo.
Jaz nikoli nisem imela moških prijateljev: sosede same punčke, sestrične tudi ... V vrtcu sem bila vedno s sestrično in sosedo, skupaj smo bile tudi v OŠ ... In tako se nikoli nisem navadila na moško prijateljsko družbo. Zdaj imam par kolegov na faksu in v službi, pa mi je v bistvu zadnje čase skoraj bolj luštno v moški kot ženski družbi. Pa mislim, da mi nič ne manjka. V SŠ mi je bilo pred fanti zato dokaj nerodno, ampak danes sem pa povsem normalna.
Moj ima nekaj prijateljic, včasih gredo na pijačo, včasih grem zraven tudi jaz ... So ok punce, zato ne vem, zakaj bi komplicirala. Motila me je samo ena (long story), pa se zadnje čase res malo slišita, tako da nimam razlogov za ljubosumje.

Moj ima nekaj prijateljic, včasih gredo na pijačo, včasih grem zraven tudi jaz ... So ok punce, zato ne vem, zakaj bi komplicirala. Motila me je samo ena (long story), pa se zadnje čase res malo slišita, tako da nimam razlogov za ljubosumje.
Uf to pa ni dobro, da ti postavlja take omejitve in ti očitno ne zaupa.
Jest nimam ful nekih moških prjatlov, je nekej sošolcev pa bivših sošolcev, ampak se dobimo le, če nas je več skupej, al pa gremo jest in tko.
Ne vem, kako bi on gledal na to, da bi šla s kakšnim fantom na pijačo. Pomoje ga en bi motilo, če bi vedel, da gre zgolj za prijatelja in nič več, kar se pa tiče bivšega mi je pa svoje mnenje že povedal...pač ni rekel, da ne smem, ampak samo, da mu ne bi bilo všeč, čeprav meni se recimo ne zdi nič takega, ampak ok.
Vem, da mi zaupa, jest pa tud njemu

- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana