lahko bi, a noče

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
SAJNSKA
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: podzemlje

Neprebrana objava Napisal/-a SAJNSKA »

očitno pri vas ljubezen ni vse
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

SAJNSKA napisal/-a:očitno pri vas ljubezen ni vse

Punca pri teh letih si še tako slepo zaljubljen. Sedaj se čudiš, a pri 30ih boš razumela. Koliko punc se pri 20ih poroči iz slepe zaljubljenosti, čez 10 let pa ugotovijo, da so naredile napako, ker so o ljubezni takrat premalo vedele.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Mlada si. Tudi mi smo mislili, da smo pri 17ih prijeli boga za jajca. Pa nismo. Tudi ti ga nisi sedaj. To boš spoznala šele čez nekaj let.

Do takrat pa bodi dalje najbolj pametna na tem svetu. Je toliko bolj smešno, ko kasneje spoznaš zmoto. :D
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

res je, ljubezen ni vse. ljubezen je le čustvo, resnično življenje pa ne more temeljiti zgolj na enem čustvu..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

rachka_ napisal/-a:

res je, ljubezen ni vse. ljubezen je le čustvo, resnično življenje pa ne more temeljiti zgolj na enem čustvu..

se strinjam..sama vidis da ni vse tako kot bi moralo biti..da si dolocene stvari nasprotujejo...sama pa si zatiskas oci pred tem..ce mislis da ti tukaj na forumu govorimo kar nekaj v tri dni..in da nekaj nakladamo in ti svetujemo, kar ti noces slisat, potem si brezveze pisala na forum z namenom da izves kaksno pa je nase mnenje glede tega... in tukaj ga imas...to je nase mnenje..kar bos pa storila je pa cist tvoja odlocitev, na katero nima vpliva nobeden izmed nas
Uporabniški avatar
black_bird
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: far away

Neprebrana objava Napisal/-a black_bird »

Hm.....sweet 16....Ko sem bila toliko stara, zdaj sem 3 leta več, torej ni to tako strašno nazaj, sem prav tako delala bedarije.In verjameš al ne....že zdaj se po glavi tolčem za katero in se čudim mojim norostim, gestam, besedam, bednim solzam, sekiranju za nepotrebne stvari.Ampak tudi to bo za tabo.Vsak da to fazo skoz.Res je da leta nimajo meja, me pa čudi to, da še obstajajo(mislim da je v nekem postu to tudi omenjeno) taki moški, stari 25 let, ki se mečejo za 16-letnimi kiklami.Vse lepo in prav če se razumeta, ampak zanima me o čem se pogovarjata, ker po letih sodeč mata različne nazore in poglede na življenje.Mogoče pa ti starši želijo samo dobro, s tem da ne odobravajo da spiš pri njem.Kaj pa njegovi pravijo na to?Pustil bi te, ker pač ne moreta prespati pri njem in ne pri tebi?!In tako je naredil že z bivšo!?Punca dokaži, da si lahko pri 16.bolj pametna kot on pri 25.!Hudo ti bo nekaj časa...ampak čas celi vse rane.Fajn reši!
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

black_bird napisal/-a:Mogoče pa ti starši želijo samo dobro, s tem da ne odobravajo da spiš pri njem.

Pomoje tudi. Pri 16ih je to prezgodaj.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

to je normalno da te starši pri teh letih ne pustijo spat pri tipu... Če tega tip ne more razumet... nvem?
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

uuu ja, zlati cajti, 16, 17... Ko sem bila slepo zaljubljena, na smrt 'ljubila', bila prepričana da bom s tistim dečkotom do konca svojega življenja... Kako znan karakter, puščanje s totalno brezveznimi razlogi itd... haha

punca, že velik si mogla skoz dat v življenju (bolezen, alkoholizem očeta), pa še veliko boš mogla... Ne rabiš pa skoz dat stran vrženih par let zarad tipa, ki pri svojih 25 letih (!!!) ne ve kaj bi rad ;)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: lahko bi, a noče

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

SAJNSKA napisal/-a: in hoče končati, zaradi tistega kar se je zgodilo, ker je z bivšo bilo podobno in jo je pustil, zdaj hoče naraditi z mano enako

Verjetno zdaj namerava poskusit pri naslednji mladoletnici... Mogoče bodo pa njej pustili čez noč prespat pri njemu?
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bina_ »

joojj v kerem svetu ti živiš. Še nisi spoznala da je večina moških izkoriščevalcev. Najdi si fanta svojih let in pol reči da gre za ljubezen... sploh pa ne verjamem da se pri 16 lahko zaljubiš za celo življenje... halo?!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

a.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

bina_ napisal/-a: Še nisi spoznala da je večina moških izkoriščevalcev. Najdi si fanta svojih let in pol reči da gre za ljubezen... sploh pa ne verjamem da se pri 16 lahko zaljubiš za celo življenje... halo?!

Tole je pa pretirano posploševanje (sicer sama v svojem odgovoru najbrž nisem bila nič boljša...). Poznam par, ki sta pri 16ih začela s svojo ljubezensko zgodbo, prejšnji mesec sta dobila drugega otroka, zdaj sta stara 35let. To sicer ni nujno "ljubezen za celo življenje", ni pa očitno bila ena trenutna najstniška zaljubljenost.

Vedno je pri takih zadevah potrebno pogledat okoliščine - na mentalno zrelost posameznikov še posebej in šele po tem lahko sklepaš ali gre za ljubezen ali ne. V tem primeru sama vidim, da gre z njegove strani bolj za hojladrihojladra, žal se je pa avtorica teme pošteno zaljubila. Kaj čmo...
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

dobro no, a zdej boste pa rekle da ve nikol niste pr 16ih prespale pr svojmu tipu, če ste ga mele? se mi zdi, kot da ste tukaj že same mamice in nobene, ki se zna uživet v tiste čase, ko nas je vse metalo. js sm pri 16ih mela prvega tipa, pa sem po parih mescih šla k njemu usak petek prespat, pa v soboto dopoldne nazaj. in postopoma sem potem vedno dl časa ostala in zdej sem, če mam čas, cel vikend pri njemu. sej drugače sploh nimava možnosti, da se vidiva, ker nisva blizu doma. ok, tisto da te prosi za roko nisem čist dobr razumela, oz se mi zdi bolj v smislu, da te je vprašal, če bi bla njegova punca al kako?

drgač pa sta dve možnosti. kot so že nekatere rekle, lahko da si mu ratala nezanimiva, ker ne morta nikjer spat skupaj in ne dobi tistega, kar hoče. lahko pa se zaveda, da je le starejši od tebe in da si mladoletna, in razume tvoje starše, ki nočejo, da bi pri njemu prespala, in se hoče umaknit od vsega, da ga nebi še česa obtožili. pogovorta se o vsem skupaj.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori