jullia_ napisal/-a:Ali spadate med tiste, ki po določenem času, preživetem v resni zvezi, postanejo popolnoma nesposobne za življenje, ker se enostavno navadijo, da bo fant vedno vse zrihtal?
Temo odpiram, ker zadnje čase vedno pogosteje opažam ta fenomen. Določene ženske enostavno ne zmorejo več funkcionirat same. Vedno jih povsod vozijo fantje, kot da same ne bi imele izpita (oziroma ga včasih celo res nimajo), oni poiščejo neznane lokacije (ni čudno, da ženske slovimo po pomanjkanju orientacije), jim nosijo malico, rihtajo servis avtomobila, pečejo cdje z glasbo,...
če se najprej obregnem ob vožnjo.seveda me vozi fant.če greva kam me vozi, pride me iskat, pelje me domov, vozijo me tudi starši...Če pač nimaš izpita je pač tako, si pač odvisen dostkrat od drugih.
drgač pa se ne strinjam s tvojimi trditvami.sem samostojna ženska in sem večinoma jst tista ki v najini zvezi urejam stvari.Pečem cdje, kličem za servise in rezerviram datume, ko je kupoval avto sem jst poiskala use skupaj in vse urejala, orientirat se tudi znam dost dobr, malce mi tud ne nosi ker sva na dveh različnih koncih....skratka, poskrbim za vse sama.
sicer pa četudi fant bi počel kej od naštetega..Zakaj pa ne?
babe imajo čez druge stvari.
če bo kasneje ko bom mela jst avto, karkoli narobe z njim, oziroma bo treba karkoli postorit takega ki ni samo pripelješ-popravijo, bo seveda to storil on.Če mi na cesti poči guma bom klicala njega, če ne bo mogu pridt, fotr, če tud ta ne bo mogu pridt pa kolege.Mene ni sram v stiski poklicat nekoga, kot tudi se ne počutim zarad tega razvajeno al pa kej.Sam pač gum ne znam menjat, ne upam si neki sama na pamet in rajš pokličem koga.Mam pa take ljudi ob sebi, da nebi blo nobenmu težko ma tud v portorož pridt pa mi gumo zamenjat.no ampak v tem primeru bi že tam uhvatila koga da mi pomaga.
mislm, da je preveč delitve v smislu to more ženska, to more moški.obadva lahko delata vse.Jst želim, da se moj tudi navadi in prat dat in likat in prah pobrisat in vse, ker nikoli ne veš kaj se z mano zgodi da nebi mogla.in valda, so moška dela in so ženska, ampak mojemu ni težko poprijet za kakšno žensko, medtem kot tudi meni ne kšn šrauf zašraufat al pa kšn žebljček kam zabit.
treba se je pač znajdt in če se v življenju ne boš znajdu, pač, smola zate.