joy23 napisal/-a:Čist btw - a ima ona umetne joške?
Pa ne samo joške..
Njeno vedenje je obupno. Ne samo, da ne zna povedat enega stavka, nosi se, kot da je osvojila cel svet.. V živo je res obupna (in tudi na večini fotkah). Ampak to so pač naše slovenske manekenke.. Groza.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
definitivno ena najboljših slovenk(po videzu)...meni je full huda...menim, da se lahko kosa z lepoticami svetovnega slovesa...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
astra_mb napisal/-a:definitivno ena najboljših slovenk(po videzu)...meni je full huda...menim, da se lahko kosa z lepoticami svetovnega slovesa...
In kdo so te lepotice svetovnega slovesa??
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
^^podala sem svoje mnenje in ga nimaš pravice napadat...če ti kaj ni prav pač mojega posta ne prebereš...konec razprave...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
jaz sem zaznala sarkazem s tistima dvema ??...sicer pa mi je že iz zgornjega posta vse jasno o njenem mnenju pa mi res ni za razpravljat...vsakemu svoje sicer pa da še odgovorim na vprašanje, da ne bo kaj narobe...po lepoti se z lahkoto kosa npr. z giselle ipd...to je moje mnenje...če imate pa druge drugačnega..pa nič hudega...
Ona je men ful lušna. Ne vem no..na enih slikah mogoče res izpade tranzvestit. Drgač je pa res lušna, sam to dokler ne odpre ust. Pač čudn način izražanja ma.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
astra_mb napisal/-a:^^podala sem svoje mnenje in ga nimaš pravice napadat...če ti kaj ni prav pač mojega posta ne prebereš...konec razprave...
Ti si pa občutljivo dete..
Vidim, da so zate svetovne lepotice predstavnice vsaj enega plastično obdelanega dela telesa..
Meni pa se zdi razlika zelo velika med temi fotkami:
in temi:
Prve fotke so posnete pred leti, slednje pa so novejše.. Za moje pojme ženska JE dobro izgledala..., nekoč, pred davnimi časi..