Kako ohraniti "metuljčke" ?
Mojga uztrajno moti to, da ne čuti več metuljčkov in ne vem koga še do mene. Bolj ko mu pravim, da je to normalno, da po tolkem času ne čutiš več takšne nore zaljubljenosti kot na začetku, manj razume. 

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
xxwoman napisal/-a:Jaz sem še vedno zaljubljena vanj, čeprav ga tudi ljubim... Pač rada ga imam, nič na njem me ne moti, znam cenit vse lepe majhne stvari, ki jih naredi zame... Vsak stisk roke, vsak zaljubljen pogled, vsak nepričakovan objem, vsako čokoladico, ki mi jo prinese kar tako brez razloga... In tudi jaz z veseljem naredim kaj za njega, kaj takega, kar vem, da mu bo všeč... Ker sem srečna, če je on srečen, in on je srečen, če sem jaz srečna... Potem nekako ne more kar tako izginit zaljubljenost...
Kako dolgo pa sta skupaj?
Ja res me nič na njem ne moti.
Saj ima dosti majhnih napakic, ampak se mi zdijo prav simpatične.
No, za njega ne vem, če to res drži... Zgleda že tako, pa tudi on prvi, da je še vedno zaljubljen... Jaz pa zase vem, da sem.
Mogoče tudi zato, ker nisva ravno ves čas skupaj... imava tudi vsak svoje prijatelje itd... Ali pa zato, ker sva oba taka, da se ne sekirava preveč zaradi slabih stvari in se rajši zavedava dobrih 

xxwoman napisal/-a:Ja res me nič na njem ne moti.Saj ima dosti majhnih napakic, ampak se mi zdijo prav simpatične.
Super tebi. Jz pa lahko naštevam kr precej napak, ki mi grejo na žiuce pr njemu.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
jz sm že kr nekaj časa v zvezi in še zmeri čutm tiste metulčke in vs ekr zravn spada...dejansko me na mojmu nič ne moti ok mrbit par majhnih napakc k jih ima ampak jih imam tud jaz to je pč karakterno pogojeno...drgač pa skos skrbiva za to d ni monotonosti d skos kej novga počneva in tko...prov super res 

življenje je lepo,če ga živiš,tako kot ponuja se samo in ne da ti ga spremeniš
-
- Komunikatorka
- Kraj: celje
midvaa z mojim sva skupej že štiri leta in ne čutim več metuljčkov,imam ga rada in vse ampak ni metuljčkov.No razen na momente ampak ne znam razložit zakaj pa kdaj, no razen takrat na momente mi je tak res k eni drobni mali mali metulčki k bi ga kr pojedla najraj....
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
-
- Komunikatorka
- Kraj: celje
Vagabund napisal/-a:Včasih pa res dobim občutek, da imam opravka z otrociEni očitno res še niste za razmerja, ampak vseeno rinete v njih. Grozno.
Pa saj tebe ni nihce prosil, da si dajes opravka s puncami tukaj, ne?

And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°