succubus napisal/-a:*purple* napisal/-a:tud če mi reče, kva bi te zdele pofukou tlele.Ja prov a ne.Jst bi te pa tm pofu*ala![]()
ko bi vsaj meni to rekel.
No, meni je to grdo.
succubus napisal/-a:trapa napisal/-a: Takoj, ko dobijo občutek, da jih obtožuješ sabega seksa, se zna zadeva še poslabšat.
Upam sam, da tega občutka ni dobil.
~NIA~ napisal/-a:^^ ni keša?za kaj pa rabiš keš? če misle da nima dnarja za bencin, da bi kam šla z avtom, ga mogoče res nima, ampak pol upam da se ne vozi vsepovsod z avtom kamor bi lahko šel peš.
succubus napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:^^ ni keša?za kaj pa rabiš keš? če misle da nima dnarja za bencin, da bi kam šla z avtom, ga mogoče res nima, ampak pol upam da se ne vozi vsepovsod z avtom kamor bi lahko šel peš.
da, točno to dela..jaz ga ne morem nikamor spravit peš. ne bo šel z mano recimo, ko peljem psa na sprehod, ne bo šel peš vsako nedeljo zjutraj na kavo v 300 m oddaljeno gostilno (kot da kave ne more dobiti pri meni doma), nikamor. saj sem mu že rekla, da za tja pa je keš vedno. pa ga cel čas gnjavim, da naj neha s tem, da se za tak brezveze vozari.
succubus napisal/-a: pa ga cel čas gnjavim, da naj neha s tem, da se za tak brezveze vozari.
MsN napisal/-a:succubus napisal/-a: pa ga cel čas gnjavim, da naj neha s tem, da se za tak brezveze vozari.
Mogoče je tole. Pa ne samo glede vožnje.