BaBeBi napisal/-a:Hej! Torej...situacija je sledeča. Imam fanta, ki mi je vedno zatrjeval, da se meni nikoli ni in se mi tudi nikoli ne bo zlagal...do mene je večinoma pozoren in prijazen in lalala, skratka, ni da bi se pritoževala...potem se pa včeraj nekaj brskala po netu, kjer sem našla njegov angleški netlog, na katerem je pisalo, da je samski in išče punco! Čisto v šoku sem ga klicala, se zjokala, ok...priznam...bla sem cela hiserična, ker mi je bil to pač šok...glede na to da z mano hodi že pol leta

in on mi je azgotavljal, da je netlog star eno leto, da ni spreminjal nobenih nastavitev, da je zelo zelo redko tam itd. no...potem pa js gledam po netu dalje in najdem nov netlog od natančno 14 dni nazaj. tu ni nikjer pisalo, da ima dekle (niti ne, da jo išče oz. da je nima)...pod eno od fotografij je bil komentar, ki me je zelo zmotil, ena od slik pa je bila polgola. najbolj me je prizadelo, da s emi je zlagal...ko sva se kasneje ''pogovorila'' je rekel, da se mi je zlagal, ker sem bila čisto histerična in se je bal reakcije, če pove resnico...se je potem tudi opravičil, rekel, da ne bo lagal nikoli več, zbirsal je je tisto sliko, ki me je motila (samo komentarja pod drugo pa ne...)...ampak mene še vedno žre...če mi je lagal enkrat, kolikokrat mi je že? Čeprav trdi, da nikoli prej mu ne verjamem povsem...ne prenesem laži in nevem kako naj grem preko tega...ne bi rada končala z njim, me pa žre tako, da se mi bo vsak trenutek zmešalo...
Lahko še enkrat in bolj zbrano ter ne v afektu napišeš, kaj je tisto, kar ti opredeljuješ za laž?
To, da je, preden te je spoznal, napisal, da je samski?
Ali morda to, da si ti mislila, da je napisal, da je samski po tem, ko je že poznal tebe?
Si je ustvaril nov netlog 14 dni nazaj in v njem pomotoma označil, da je samski? In je naknadno, ko si izbruhnila, rekel nekaj v tri krasne, da ne bi še naprej norela?
Mimogrede... laž je, ko govoriš neresnico oz. ko pišeš neresnice. Laž je lahko zavedna ali pa nezavedna, namerna ali nenamerna. Ti predočim, koliko laži si že spisala na tem forumu?
Če se fant ni zlagal in je v resnici spreminjal stari netlog eno leto nazaj, novega pa še ni povsem uredil, potem je že naslov te teme varljiv. Če se ni zlagal in si ti napisala, da se je, potem lažeš ti. Dvomim, da se tega zavedaš, saj histerija močno vpliva na razsodnost človeka.
Če se je fant zlagal - namerno napisal, da je samski, ima pa tebe za punco, potem ga je treba našeškati.
Šele kasneje si napisala nekaj, iz česar se razvidi, da bi lahko lagal:
BaBeBi napisal/-a:če se mi nekdo zlaže (am...zlagal se je da netloga ne upoablja sploh, čeprav ga oz. si je celo ravnokar naredil novega...
Pa je res lagal? Kdaj ti je povedal, da netloga sploh ne uporablja? Tekom teh 14-ih dni, ko si je ustvaril novega, ali že prej?
Npr. da ti je povedal tri tedne nazaj, da netloga ne uporablja, iz česar bi bilo tudi razvidno, kako to, da že eno leto ni popravljal starega netloga. Potem pa je kak teden kasneje ugotavljal, da je netlog morda zanimiva stvar in si je, ker mu stari ni bil všeč, ustvaril novega. Ti si naletela na novega in ga neupravičeno proglasila za lažnjivca. A obstaja ta opcija?