Gledanje za drugimi
Eno je pogled, drugo pa je buljenje! Valda da skoraj vsi gledamo... Ljudje smo zasnovani tako, da opazimo tisto, kar se nam zdi lepo in estetsko... Če sem iskrena, tut jaz pogledam tipa, če je dober in tut žensko, če se mi zdi seksi in če je lepa... Saj včasih me moti-odvisno od dneva!
Kaj pa če greste same po ulici pa pride mimo nek par in fant bulji v vas? Kako vam je? Postanete bolj samozavestne al vam gre tip na jetra in si mislite kaki pr.... je ker vas gleda poleg svoje punce? Mislim, da to veliko pove o značaju človeka! Že mogoče, da ste mu všeč, samo kdo pravi, da ne bi bil isti ob vaši prisotnosti
Kaj pa če greste same po ulici pa pride mimo nek par in fant bulji v vas? Kako vam je? Postanete bolj samozavestne al vam gre tip na jetra in si mislite kaki pr.... je ker vas gleda poleg svoje punce? Mislim, da to veliko pove o značaju človeka! Že mogoče, da ste mu všeč, samo kdo pravi, da ne bi bil isti ob vaši prisotnosti

Ja logično da gleda, sej pomoje vsi gledamo... Samo če se gleda, se gleda, ko pa se to nadaljuje v kej več (pa ne mislm sam buljenje, tut flirtanje in pogovori), pol je konc, tega enostavno ne prenesem! pa mislm d nism edina. 

Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
Moj niti ne oz. vsaj v moji prisotnosti jst tega ne opazim. Pa tut jst nimam potrebe po buljenju za drugimi tipi. Ga pa tkole včasih, ko gledava filme sprašujem "a ti je ta všeč"...pa nekaj naveličanega zamrma
Ga morm pohvalit, ker se res lepo obnaša kar se tega tiče

Ga morm pohvalit, ker se res lepo obnaša kar se tega tiče

- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana-Fužine
Moj največkrat opazi punce, ki nimajo modrčka in se ji bradaviške vidijo čez majčko. Pol mi pa vedno reče: "Lej teli se pa bradavičke vidijo!" Jaz se pa samo nasmejim pa ga kao udarim po roki in mu rečem v šali, da tega ne sme gledat.
Itak pa tudi jaz njega kdaj nazaj drezam, ko rečem, da ima kakšen tipček dobro ritko. Pol je pa kao malo užaljen.
Ah malo se moraš zajbavat. Včasih tudi kaj skupaj pokomentirava, pa je.
Itak pa tudi jaz njega kdaj nazaj drezam, ko rečem, da ima kakšen tipček dobro ritko. Pol je pa kao malo užaljen.

Ah malo se moraš zajbavat. Včasih tudi kaj skupaj pokomentirava, pa je.
Ljubezen je kot solza - rodi se v očeh in pade na srce!
Moj fant sicer v moji družbi nikol ne gleda drugih (vsaj ne da bi js opazla), ko pa je sam oz. s kolegi pa najbrž pogleda kakšno, in dokler sam pogleda, me ne moti, da bi pa gledal (več časa), bi me pa motlo. Še sploh če bi npr. šel kam ven in bi bil dlje časa nekje, pa bi vidu kakšno luštno in bi jo pol skoz gledal... 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine