Vzdržnost

Zadovolj(e)n/a v postelji.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz vem, da pri meni to v zvezi ne bi pršlo v poštev
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jerry444 »

Baje je tko,da so moški po seksu fertik(kar se tiče energije),ženske pa jo po dobrem seksu imajo še več in naj bi bilo priporočljivo za ženske športnice,da pred tekmo(tekom,nastopom,...odvisno s čim se že pač ukvarjajo)strastno seksajo,za moške je pa ravno obratno-pred fizičnim naporom nič ali pa vsaj čim manj seksa,ali je to res pa ne vem,ker nisem športnik,se pa tudi sam po intenzivnem orgazmu počutim dokaj utrujeno.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

jerry444 napisal/-a:se pa tudi sam po intenzivnem orgazmu počutim dokaj utrujeno.

Seveda se počutiš. Razlaga je v linku, ki sem ga prilepil na prvi strani topica. Kaj nihče nič koristnega ne bere?

Zahtevat od moškega, da po seksu ni utrujen, je isto, kot od ženske zahtevat, da pri vsakem seksu squirta.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

Niso vsi moski utrujeni po orgazmu..
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

missy* napisal/-a:Niso vsi moski utrujeni po orgazmu..

Aja, oprosti, če sem napačno ocenil tvojega hanija. :roll:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

da se ti nebodo oci obrnile...

in ne, ni sam moj HANI tak...
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

ja to da moški ni utrujen po orgazmu je res in da mu stoji in lahko sexa kljub temu da mu je že 2x 3x pršlo je tud res...

O tem je nekaj malega v knjigah, moraš pa to začutit in trenirat :)
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

ko je že ravno tema o vzdržnosti me zanima,če katera pozna koga, ki prakticira vzdržnost do poroke?se mi zdi,da je to že popolnoma izumrlo
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ne, ni izumrlo. brez skrbi, je pa takih seveda čedalje manj. mene to ne moti, če so se eni tako odločili, spoštujem njihovo odločitev. in se mi ne zdi nič narobe, če se je par tako odločil.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

softTouch napisal/-a:ko je že ravno tema o vzdržnosti me zanima,če katera pozna koga, ki prakticira vzdržnost do poroke?se mi zdi,da je to že popolnoma izumrlo

Sicer osebno ne poznam, sem pa slišala zgodbo iz druge roke. Tako da lahko sklepam, da še obstajajo takšni ljudje. Jih ne obsojam, vsak se odloča za stvari, ki njemu ustrezajo. Upam samo, da ne delajo tega na silo, ker sem mnenja, da se na silo ne more ničesar rešiti. Vem, da jaz tega ne bi mogla prakticirati iz dveh razlogov:
1. ker mi je spolna potešitev v zvezi zelo pomembna in si brez nje enostavno ne predstavljam zveze (lahko govorim samo za ta trenutek, kako bo čez nekaj let, ne vem :D)
2. ker gledano z današnjega vidika se ne bi poročila, kar pomeni, da ne bi seksala celo življenje, to pa spet ne bi "preživela", ker bi mi nekaj manjkalo :D
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

softTouch napisal/-a:ko je že ravno tema o vzdržnosti me zanima,če katera pozna koga, ki prakticira vzdržnost do poroke?se mi zdi,da je to že popolnoma izumrlo

Imam sošolko iz faxa. Ima fanta že več kot 2 leti in sta se dogovorila, da bosta vzdržna do poroke. Če sem jo prav razumela, bo za oba takrat prvič... Če sta se dogovorila in bosta lahko zdržala, zakaj ne. Nimam nič proti temu. Drugače pa je moje mnenje, da ko si pripravljen (a) na ta korak, pač greš en korak naprej. Lahko je to pred poroko ali po njej. Nisem strogo opredeljena. To je odločitev posameznika. Moj zdajšnji fant, s katerim sem tudi izgubila nedolžnost, do trenutka, ko bi prvič imela spolne odnose, ni vedel, da sem devica. Me je v šali vprašal, če mislim čakat do poroke. Sem mu povedala, da ne. Ko bom pripravljena za ta korak, bova pač imela spolne odnose.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Poznam. Pa ne samo enega primera.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

za zdravje, sprostitev in užitke...zakaj pa ne da tolikrat seksaš.
drugače pa uredu da probata ker pač rpobat ni greh in itak bosta potem še vseeno ful ful sexala tko da nobenega problema.
em small_star...za obadva prvič pa po poroki?waaa js ne bi zdržala sigurno ne. groza.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

rdeče vrtnice napisal/-a:em small_star...za obadva prvič pa po poroki?waaa js ne bi zdržala sigurno ne. groza.

Tako sem jo razumela... Nisi edina, tudi jaz ne bi zdržala :).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

ce bi mi tip reku,d bi rad,d ne sexava,bi se primla za glavo :( kaj pa moje zelje?? verjetno bi tud zacela razmislat ce hoce prihranit energijo za ktero drugo..
Odgovori