kiny napisal/-a:Hahahahaha sm vidla že mnogo boljših, kot je pa tale na posnetku...pa zih bi ful dobr zgledal da bi Karma na svojo muzko tko plesala ane??
Če ona dela koreografije, pol se je mogla že dobr izkazat da jo sploh kdo najame ane?
A si ti kdaj ples trenirala?
Kiny, ti se pa res obnašaš kot da bi bla stara 12 let
Veš če je nekdo nekaj, še ne pomeni da je oh in sploh najboljši
Če je nek Marjan Novak odvetnik, pa ma en mal bolj znan primer, pa vse ostale nč posebnega z nobenim posebnim izidom, potem žal, ne moreš rečt, da je dober.
In tale posnetek je dejstvo dobre in predvsem iznajdljivo domišljijske koreografije.za razliko od karminih mahanj na odru.
in nisem rekla, da bi mogla Tara plesat tko na to musko.valda da ne, med Karmino musko in salso je velika razlika.Sem pa napisala v prejšnjem stavku kje je poanta nalimanga linka, če jo pa ne razbereš, pa ti ne morem pomagat.
in ja tud, slabi odvetniki dobijo primere.Pač..Ko bo kristina delala koreografijo ko bo kaj domišljije vmes in novih gibov, takrat pa bom rekla, da je vredu.
razsvetli me kaj je v teh koreografijah zanimivega?
Ko je ta
avantura
in ostalih Karminih?
In ja sem tudi ples trenirala, sicer zelo malo časa zaradi prevelikih cen, ampak to ni v povezavi s tem kar vidim.Pač, poglej Madonine pop koreografije, pa karmine.Veeelika razlika