Drugač pa ne, se ne pogovarjava grdo. Js vsake tok časa, ko mi gre res že ornk na žiuce, to pač povem.

p!ka napisal/-a:
In sploh pa ( ne rabiste me zdej pojest ! ) meni je kr razlika, če punca udari fanta al pa če fant udari punco.
jullia_ napisal/-a:Bolj je problem to, da z udarcem ponižaš njega, še bolj pa sebe, ker pokažeš takšno nemoč, da se ne znaš drugače odzvat, kot z udarcem.
jullia_ napisal/-a:Je pa res, da tudi teh tipično grdih besed, ki jih tu omenjate, ne uporabljava. Kot naprimer jebi se, pejt v kur**,... Vsaj v medsebojnih prepirih ne, tako na splošno seveda preklinjava, ampak to so bolj medmeti
Maudisa napisal/-a:On meni nikol nobene žale besede. Jaz pa sam v začetku njemu, ki niti ni blo mišljeno tako ostro, kot je morda blo slišat. Ko sem vidla, kaj sem naredla mi je blo močno žal in sem se opravičla. Od takrat nikol več.
Bivši je pa znal bit kar žaljiv. Prvo opozorilo, nič. Pri drugem sva zaključla.
MilkyWay napisal/-a:..."jebi se" ali pa "bejži v k****" ali pa "ko te je*e"... Ker mojemu fantu ne morem tko govorit, pa če sem še kako jezna nanj. Preprosto ne morem, in niti pomislim ne na to.