najprej čestitke za tako zvezo
drgač pa ja - če ti punca pravi, da je zadovoljna s tabo, itd., ji verjemi.. zaenkrat nimaš razloga, da ji nebi verjel, zato ji verjemi.. aja, pa samozavesten bodi - ker če boš, ti bo tud lažje povedala, če jo bo to začelo (slučajno) motiti.. kr js zastopam iskrenost, ampak mi je težje povedat, da me kej moti, ko je človek že sam nesiguren na tem področju kot pa povedat, da me kej moti, ko je človk siguren vase na tem področju..
.. aja, drgač še to.. če ti dostkrat preverjaš, če ji je vse v redu in prakticiraš pogovore, se trudiš - že nardiš skor največ kar lahko.. če ti ona govori, d je vse v redu in v resnici ni - je to njena odgovornost, da slabša zvezo.. ne vse odgovornosti nase preložit.. več kot trudit se ne morš.. aja, pa naj ne bo ta "težava" (ki zame ni) izgovor, da se vedno pri vsem trudiš samo ti.. oba morta vlagat v zvezo..
aja, drgač, če bi blo to pr men.. bi js svojmu fantu iskreno povedala, kaj si mislim, če me moti al ne.. drgač tko k so ostale povedale, je dost v psihi in to sploh ni nek problem..