pri mojem dragem me najbolj privlačijo njegove oči, ma take lepe, pa take dolge trepalnice, ja pa usta hmmmmmmm. no drugače pa najprej pogledam moškega v obraz, potem pa seveda še celo telo.
I never wanted anything, other than to be ur everything...
hm...jz se pa nekako ne morem opredelit na eno stvar ker je pri vsakmu moškemu nekaj drugega kar me privlači...karakter, oči, nasmeh...vedno je neki...
Drugače pa ne sme dajat preveč "pošlihtanega" videza. Kaki želeji in oblaki vonja po parfumu odpadejo. Tudi zlate verižice, zapestnice, pa tote fore NE palijo.
pr moškem najprej opazim lase...nora sm na temne skodrane daljše... vendar sm se sprijaznila,da je tega bol mal...tk da sm se pol vrgla na nasmeh(zobe) in oči!ritko opaziim kasneje...nevem zakaj ampak nism vržena na tisto tipi-topi postavco,mišice,...sj je fajn da je mal tega,prevč mi pa ni ql...Pa tut nism tista ženska,ki bi mela idealno izdelan profil moškega in bi se po tem zgledovala!poznam par takih,ki ne odstopijo od svojga...npr. če ji je še nevem kk všeč,pa če bo vidla da ima poraščene prsi...ne bo nadaljevala z njim!tolk o tem,da povem da nism tk izbirčna
Ninica napisal/-a:pr moškem najprej opazim lase...nora sm na temne skodrane daljše... vendar sm se sprijaznila,da je tega bol mal...tk da sm se pol vrgla na nasmeh(zobe) in oči!ritko opaziim kasneje...nevem zakaj ampak nism vržena na tisto tipi-topi postavco,mišice,...sj je fajn da je mal tega,prevč mi pa ni ql...Pa tut nism tista ženska,ki bi mela idealno izdelan profil moškega in bi se po tem zgledovala!poznam par takih,ki ne odstopijo od svojga...npr. če ji je še nevem kk všeč,pa če bo vidla da ima poraščene prsi...ne bo nadaljevala z njim!tolk o tem,da povem da nism tk izbirčna
no seveda si vsaka želi moškega po svojem okusu. Vendar tega ni.....Tudi jaz poznam par takih, ki ne odstopijo od svojih zahtev, pa če je tip še tok luštkan. In jih tud jaz ne razumem.
Pri tipu se mi zdi, da je važna neka skladnost in pravzaprav tudi njegova energija, ki jo izžareva v trenutku, ko ga zagledamo. Ni nujno, da če so nam pa zdej temnejši pa visoki všeč, da pa nam ne mora v oči past tud kak simpatičen bjondi.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti. Jean de La Bruyere