ampak, seveda, to so pregloboke za nekatere, rajši jo ocenijo po stvareh, v katere se ni treba poglobiti, ker je nenavadna in ni takšne vrste pevka, da bi jo lahko poslušali zraven trebljenja solate in ker se (kot je že ena omenila) na njenih koncertih ne skače v prvih vrstah, potem že ni vredu. kajti, v njeno glasbo se moreš poglobiti, da jo razumeš. šele potem imaš pravico, da Josipo popljuvaš.
glede njenega izgleda - spet pozabljate, da je pevka in ne manekenka. pač, njen način izražanja, če bi želela kam pridet zarad zunanjosti, bi bil njen plehek cilj veliko lažje dosegljiv, vendar ji očitno ni do primitivnosti, slave, popularnosti (čeprav jo, kljub temu, da jo velik folka zavrača, ima), odobravanja od večine.
spermij napisal/-a:*purple*, še veliko glasbenic (tudi v Sloveniji) ima vsaj tako kvaliteten glas kot ona, če ne še bolj.
mi jih našteješ prosim?
spermij napisal/-a:*purple* napisal/-a:ampak Josipi nobena ni niti mal podobna!
Samo nor človek bi ji želel biti podoben.
biti nor in biti normalen je zelo relativno, če začnemo o tem debatirati, lahko odpremo forum samo o tem...
spermij napisal/-a:Sem pač dal jasno vedeti, da mi je ženska podn. Sicer pa, kot vidiš, nisem edini, ki je ne hvali, tako da morda anketa niti ni pristranska.
anketa je pristranska, kokrkoli obrneš