tak da ni to finta, da ga ti zjutri spiješ in si do kosila sit, enako ni tko, da ti popoldne ni treba met malce, ampak da je dost, če za večerjo spiješ šejk. moraš gledat na to, da zadovoljiš svoje dnevne potrebe po kalorijah.
**natyka** napisal/-a:v petek sem se na primer ful najedla jabolčnega štrudla, ampak se mi to nikjer ne pozna![]()
Pika-20 napisal/-a:ampak če ti na dan torej zaužiješ skupaj z Hl 1700 - 2000 kcal, kolikor normalen smrtnik dnevno potrebuje, kako lahko s tem torej shujšamo?
Pika-20 napisal/-a:Zdravo,
podobne teme nisem zasledila, zato jo odpiram. zadnjič sem bila na nekem srečanju, kjer so predstavljali prehrano Herbalife. Vbistvu šejk, ki nadomesti 2 obroka, enega pa ješ poljubno. Saj ne da bi ravno verjela, da lahko s tem postanemo manekenke, ampak kar tako, me zanimajo vaša mnenja, izkušnje...
polly-polly napisal/-a:No koliko kalorij zaužijemo je pr hujšanju jasno pomembno.
p!ka napisal/-a:Pika-20 napisal/-a:Zdravo,
podobne teme nisem zasledila, zato jo odpiram. zadnjič sem bila na nekem srečanju, kjer so predstavljali prehrano Herbalife. Vbistvu šejk, ki nadomesti 2 obroka, enega pa ješ poljubno. Saj ne da bi ravno verjela, da lahko s tem postanemo manekenke, ampak kar tako, me zanimajo vaša mnenja, izkušnje...
Kaj pomeni šejk ?