Kosmo_s_Kjem napisal/-a:Si drgač kej športnica?
Žalostno bi blo, če bi te že pr teh letih zarad vročine začelo je*at na tak način...
Če ne pa tud jst mislim da je stres biu tisti...ne se prevč sekirat, se ne splača zdravja izgubit za karkol druzga (pa nej bo šola al magar morski prašičk (btw. zanima me od kod tako ime..morski prašiček)?
LP!
ne nism športnica

kar bi sicer bil lahko eden od razlogov, ampak itak karkoli rečt zakaj je zdej tko, ne moreš...lohk je karkoli, lohk je čist neki druzga, loh pa kr zarad vsega...
sam pomoje zarad stresa in vročine, tko bi jst rekla...sploh vročina ker pač je tko naletel da sm mela tamalo sestrično tuki in seveda zapirat okna da ja nou kšnga prepiha al pa kej in sem bla cel dan ko sm bla doma v 35 stopinjah...pa zvečer tud...

čist možno da me je zaradtega zvil...
če ne pa sm jst kr prepriana da je v večji meri kriv stres...in to sploh ni dobr glede na to, da so pač vedno neki problemi in valda nouš povsod ravnodušen..no sej zdej se mal pazim, in po pravici povedano te dva dni ko sm se mela čist hudo in ko sm pač par stvari kupla za dušo,tud čutla nism da mam srce, kaj šele da bi me kej pekl
to je treba ful pazt ja, sam kaj ko ne moreš pobegnt stran od problemov