Ločeno na počitnice

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Jah, tudi v 3,5 mescih se da zelo zaljubit in navezat na nekoga, tak da jo jaz cisto razumem. Saj bo minilo. Pogresala bos ga fejst, pa kot sem ze rekla... Ko bosta spet skupaj, bo toliko boljse. In ne sekiraj se - itak da se bo vrnil k tebi.
You want me to be something I can never ever be.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

jullia_ napisal/-a:
softTouch napisal/-a:lahko se zapreš v sobo in jokcaš,lahko pa uživaš poletje.če ni zraven tvojega fanta še ne pomeni da moraš vegetirat

Tule pa moram narest en mali offtopic. Kakšno pof*** poletje naj pa punca uživa? Zunaj je 16 stopinj, nonstop dež pada, občasno pa še s točo grozijo. :evil:

am,ne vem,a pol ti jeseni,pozimi (in kadarkoli je malo slabše vreme) ne morš uživat?
drgač se men sploh ne zdi tko slabo vreme.kakšen dan je res cel dan dež,drugače je ponavadi samo popoldne ali dopoldne (če že).se da marsikej počet
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ni bilo tako resno mišljeno ;) Samo malo sem nasršena, ker nam bo očitno spet piknik odpadel.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

hehe julia, tale je bla res mal neumestna, drgač se pa čist strinjam s tabo.
Jst nikol nebom razumela, kaj si bejbe predstavljate? Da boste mele človeka, ki bo 24 ur na dan pri vas in potem boste jokale, ko bo kam šel??

Krasno je bit s partnerjem, ki ga imaš rad...ampak če pa prideš do stopnje, ko brez ne moreš, je pa to dejansko že bolezensko stanje - in nobena me ne bo prepričala, da to ni res.

Jaz vedno pravim človeku, ki ga imam rada oz. partnerju - lahko bi živela brez tebe, ampak nočem. In nobenmu ne bom rekla joj, jaz pa brez tebe ne morem in jokala ko bi kam šel.
A štekate razliko?
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Odrasti? :stupid:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Najprej to : :rofl: :rofl:

Mislim, da so ti punce čist prou povedale. Če po 3,5 mescih ne moreš 14 dni zdržat brez svojga tipa pol moreš pomoje malo razmislit, če nisi obsedena z nim. Vem, da se da navezat na nekoga ful in da si lahko nor na nekoga ful ampak to se mi zdi pretiravanje. In vem tudi, da se da navadit, da visiš ceu dan na telefonu sam moraš bit prpravljen na to, da se lahko kej zgodi in da bo pol to onemogočeno. Tko ko se je zdej zgodilo.
Če ti pravi, da te ljubi in če veš, da je to res pol te nima kej skrbet. Čeprou vem kko se počutiš ( mene ne mara pou njegovih kolegu in mi ni lih kej prou prijetno, ko je z nimi, ker vem, da pljuvajo čez mene. Sej Moj jih ustavi sam ni lih najlepši občutek, ker se tud jz učasih zabojim, da se bo lotu razmišljat o tem kaj so rekli. Pa čeprou je 80 % tega kar rečejo laž. ) ampak probi ne mislit na to.
In ko bosta pršla s počitnic boš ugotovila al sta za skupi in če sta sposobna preživet eden brez druzga tolko dolgo obdobje. ( :D ) .
Držim pesti, da preživiš ! Sporoči kaj je blo, ko pridesta nazaj.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
h3x0r89
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a h3x0r89 »

Mah ,..
Najboljše je sploh ne it. Itak je samo izguba časa.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

ups, napačna tema.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Jaz tukaj ne vidim nobenega problema. Pač se boš morala sprijaznit s tem, da ga ne boš videla.
Kaj pa, če bi bil službeno stalno odsoten?
Jaz mojega vidim enkrat na teden pa sem se na to čisto navadila.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Kaj bi šele rekla na to, da bi šel tvoj fant za več kot en mesec v tujino? Točno to mene čaka v jeseni in se že pogovarjam z mojo psiho kako pa kaj bova naredili, da naju ne bo pobralo :D - naredili ne bova čisto nič, samo uživali bova, ker veva, da znava živeti tudi brez najinega najljubšega fanta :) .
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Punca, se je treba navadit tud na take stvari.
Mi2 se ceu tedn ne vidiva ker jst sm drgje v šoli, to pomeni da nam ostane samo vikend. Plus vedno je odprta ta možnost,da imajo kašne tekme z klubom v tujini to pomeni ... 14 dni narazren. Takrat imam nmesto njega medota k mi ga je podaru. . me usaj mal potolaži (otročje, ma kaj čem...)
In jst se tega še vedno nemorem navadit, zto se dej usaj ti :D :) (mal heca)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja treba se je navadit na take stvari kakor je rekla že She.
Kak sms na dan pa bo šlo. Ker mogoče vaju bo to le še olj zbližalo. Fajn je da gresta kdaj vsak po svoje na dopust saj imata potem vseeno malo svobode s tem mislililm, da malo zadihata.

Tudi kasneje v prihodnosti je dobr da gresta kam vsak po svoje, ne pa da tičita skos skupaj...

Zato pa lelpo uživaj sama...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Dolenjska
Kontakt:

Re: Ločeno na počitnice

Neprebrana objava Napisal/-a Temida »

BaBeBi napisal/-a:hej! Rada bi vpršala za mnjenje nekoga, ki ni nikakor čustveno vpleten v mojo situacijo...torej...imem fanta, ki ga ljubim. Skupaj sva 3.5 mesecev in nikoli še nisva bila narazen dlje kot tri dni. že dva dni brez njega se mi zdi kot cela večnost. Zdaj greva pa ločeno na počitnice in jaz jočem že cel teden. !4 dni brez njega se mi zdi, kot da ne bo nikoli minilo, sploh ker grem jaz nekoliko kasneje, s starši in vem, da zagotovo ne bo preveč zabavno, niti ne vem s čem se naj zaposlim, ker bom praktično sama. dokler ne gremo je pa tako, da vsi moji prijatelji trenutno počitniško delajo in niti nimam koga poklicat. zdi se mi, da ne bom preživela cela dva tedna brez njega in strah me je, da bi se v tem času zveza ohladila...kot sem rekla vidiva se praktično vsak dan in dodatno nonstop visiva na telefonu. zdaj pa bo namesto vsega tega treba preživet z nekaj smsi na dan, ker bi bili drugače stroški astronomski. ne vem kako naj se s tem sprijaznim in grozno me je strah. :cry:

pri meni osebno ne bi blo debate, da se gre ločeno na dopust. ni šans. je pa res, da sta, kot praviš, skupaj 3.5 meseca, pri čemer obstaja možnost, da je bil on za dopust dogovorjen že prej, bodisi s satrši bodisi s prijatelji in sedaj težko zadeve spreminja. Ne vem no. Pa glede na to, da greš ti s starši in to, predvidevam, da sta še zlo mlada.
Oglasi se

Samo tisti, ki trpijo, rastejo v lepoto.
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BaBeBi »

Tako...danes je šel. In sem že bila na sprehodu, na klepetu s kolegom, delala zunaj, bila na bazenu...pa ga še vseeno pogrešam. Kar tako hodim po hiši pa vidim kaj kar me spominja na njega...in se spomnim, da ga ne bo še cela dva tedna. pa že mogoče, da nekaterim to nevem kako smešno zveni, samo nikoli nisem našla nekoga, ki bi bil tako zelo tares vse v eni osebi za mene. tako sem zdaj hkrati brez najboljšega prijatelja in fanta. In se počutim osamljeno. pa ne mislim, da ne počnem nič, razen jočem doma...samo enostavno s epočutim, kot bi manjkal del mene in nevem kako bi pregnala ta občutek, ker me ubija.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

^^ j ..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori