do febrarja nej bi jst čakala da ga bom lahko vidla? hahaha, ni šans!
mater so bedni tile naši kinematografi .... filme dajo na spored ko se jih da že zdavnej dobit .. tudi na internetu in to s slovenskimi podnapisi!
Js sm tud že dvakrat film gledala, sam komi čakam kino, pač zarad doživetja. Pa še zdej je že druga knjiga v slo...jo bom dons prebrala, čeprov sm že vse 4 v ang.
Jaz berem prvo,Twilight.
V originalu,seveda.
OStal pa mi je samo še epilog.
Prav fino je,ko sebe postavljaš na BElli-no mesto...Boljše od vsakega filma,ker tu domišljija nima konca.
jap ... 1. knjiga po kateri je zdej film je že dolgo v slovenčini ... zdej je baje že 2. .... 3. in 4. sta pa samo v angleščini ampak se jih tudi dobi pri nas ..
Js berem že drugo knjigo v slovenščini, pa ni tok dobra kot angleška verzija.... Film me je pa mal razočaral, sej vsebinsko je kr okej..sam igranje, najbl od Belle mi je blo pa na trenutko mal za lase privlečeno....pa ni mi všeč, k spreminjajo zgodbo, poljub je biu čist drugje, k mu pove da ve je blo čist drugje...ma nevem knjiga je še vedno najbolša.
tanika* napisal/-a:Film me je pa mal razočaral, sej vsebinsko je kr okej..sam igranje,najbl od Belle mi je blo pa na trenutko mal za lase privlečeno....pa ni mi všeč, k spreminjajo zgodbo, poljub je biu čist drugje, k mu pove da ve je blo čist drugje...ma nevem knjiga je še vedno najbolša.
točno to ... jst sm čisto enakega mnenja ... sploh odebeljeni del, to je tudi mene najbolj razočaralo ..