miteq napisal/-a:Zakaj ste ene ženske takšne gnjavatorke?
zakaj si ti tak gnjavator?
Logično je, da ženske rade zamerimo, če je pa decu bolj pomembna tista lončena vaza, ki jo je ustvaril med procesom svojega najomiljenega hobija, kot me.Mislm, ne rabi me lih postavljat an prvo mesto pred družino in vsemi, ampak da bi me pa postavljal na šesto mesto in vse druge pristranske stvari pred mano, ja valda da mi nebi bilo prav.
je že res, da pač uživaš v svojih hobijih, ob druženju s prijatelji, toda če mu je vse to bolj pomembno kot jaz, v tem primeru nebi shajala s takim tipom.če imaš partnerja se tako tudi obnašaj, ne pa da je vse drugo prej.
isto je povsod drugje.če imaš nekega zelo dobrega kolega in prede tebe pokliče, pokliče vseh sedem ostalih, ti si pa zadnji na spisku, kako bi se tvoja moškost počutila?in ne prodajaj mi buč da bi ti bilo vseeno, ker si tudi ti iz mesa in krvi, kot vsi ostali in te lahko isto ena taka stvar prizadane.
Sploh pa po tvojh komentarjih sodeč na forumu, želiš izpasti kot nek najbolj železen in nekomplikatoren tip, ampak verjamem da v realnosti ni tako niti približno.Lako tukaj nekej skrivaš, ve pa se, da tebe ravno tako lahko prizadanejo take stvari, ko si na spisku nekoga ki je tebi zelo ljub, nekje na koncu!
no, služba je pa drugo.če človek dela se ga nekako ne sme obsojat.Moj tud dela po 9, 10, 12 ur.Ampak ne morem ga zarad tega grdo gledat.Dela da bo nekaj dobil in nekoč nekaj več imel.tak je pač lajf.