Ali se je vrnil?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *dreams*

Neprebrana objava Napisal/-a Lizzyka* »

jst pa nevem, če bi ga vzela nazaj al ne. odvisno od tega, kaj je sploh bil razlog, da sva šla narazen. če je bla kšna čist bedna neumnost, pol bi mogoče res še 1x poskusla. pa odvisno tut po kolk časa bi prišel nazaj. torej, če bi ga mela še zmer rada al ne več.
I Just Like Being Imperfect!!
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Ma jaz sem imela podobnoi izkusnjo, ampak ga nisem hotela nazaj. Zakaj? Ker sva midva zakljucila in ce me je se hotel, bi mi pokazal, ko sva bila skupaj, ne pa potem, ko sva ze bila narazen in je vmes bil z drugo.

Ampak da te tip pusti zaradi druge, ti pa cakas, da te bo na kolenih prosil nazaj, da bos mu lahko rekla NE, to je pa se bolj idiotsko od tega, da te je on pustil zaradi druge.
You want me to be something I can never ever be.
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

Lizzyka* napisal/-a:jst pa nevem, če bi ga vzela nazaj al ne. odvisno od tega, kaj je sploh bil razlog, da sva šla narazen. če je bla kšna čist bedna neumnost, pol bi mogoče res še 1x poskusla. pa odvisno tut po kolk časa bi prišel nazaj. torej, če bi ga mela še zmer rada al ne več.

tud js mislim, da bi moja odločitev bla odvisna od razloga, zakaj sva šla narazn...
kot je pa že rekla Foxy-lady se tud men zdi nesmiselno, da čakaš da te bo prosil, da ga vzameš nazaj, samo zato da boš ti dobila neko zadovoljstvo ob tem, da mu boš lahk ne rekla in mu na nek način s tem vrnala za vse tisto, kar ti je naredu.
če ti je po tem takem vseen za njega, greš naprej in se sploh ne obremenjuješ več z njim, on bo že dobil vrnjeno (what goes around, comes around). :wink:
So give me your forever.
Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Barbie_girl* »

no js bl težk vrjamem, da bi biu moj bivši sposobn pridet nazaj in plus vse še rečt oprosti ... po vsem tem kar mi je reku, mislim, da ga more bit hudičevo sram. če bi pa useen pršu, bi ga pa vrjetn ne vzela nazaj. čeprav še vedno priteče kaka solzica na njegov račun in čeprav ga mam rada skor tulk ko včas, se mi zdi, da bi blo tle spet preuč pihanja na njegov ego. in pol bi šla zgodba v repeat stanje. to pa hvala lepa, ampak ne:)
It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Povratniki so ponavadi tisti, ki iščejo izhod v sili.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Barbie_girl* napisal/-a:no js bl težk vrjamem, da bi biu moj bivši sposobn pridet nazaj in plus vse še rečt oprosti ... po vsem tem kar mi je reku, mislim, da ga more bit hudičevo sram. če bi pa useen pršu, bi ga pa vrjetn ne vzela nazaj. čeprav še vedno priteče kaka solzica na njegov račun in čeprav ga mam rada skor tulk ko včas, se mi zdi, da bi blo tle spet preuč pihanja na njegov ego. in pol bi šla zgodba v repeat stanje. to pa hvala lepa, ampak ne:)

Tudi jaz dvomim, da bi tisti, ki me je pustil prišel nazaj. Moj me še pogledati ni upal, če me je slučajno srečal. Medtem, ko tisti, ki sem jih jaz pustila, so se nekateri opravičevali za napake, ki so jih storili.
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a *Lally* »

Men trenutno 3 težijo za nazaj...
Najprej se je moj prvi tipček vrnu po 1 letu (me je pustu na ful grd način, čez 3 dni že z drugo hodu po šoli... po enem letu sta šla narazen in je prjoku nazaj)... še vedno joka, js pa lepo hinavsko ignoriram vse klice, smse, maile... zdj po 2 letih je pogruntu, da ga ne čakam več in nekak odnehu. Ful dobr feeling, ko vidš da si bla bolša, pa ko ti reče 'you were right when i was blind'... pa še boljši feeling, ko ga pol odjebeš z ignoranco. Verjamem da boli. Upam da mu bo cel lajf žal. ;D
Potem drugi tipček teži tut ene 2 leti - non stop dobivam smse (like: kako si? kaj počneš? blablabla), js pa z veseljem ignoriram. Pa še vedno vstraja (tko da ne vem al sm js blesova al on...) :rofl:
No potem tretji je pa pršu nazaj, ko me je po enem letu spet vidu... in mi je težil, da je skos vmes mislu name, da me ful pogreša in da je šele potem pogruntu kaj je mel in kaj zgubil... (ni pa povedal kolk me je vmes varal... haha... men nč ne pomaga če misl name, vmes ko poriva drugo :rofl:).

OK mal sm zlobna, ampak vse z razlogom. Lahk mi težijo še cel lajf, pa vem, da za nič na svetu ne bi šla nazaj. Ko mene nekdo odjebe, ni več pomoči... Js grem naprej in tut če nardi nevemkaj, me ne prepriča noben bivši. To sm si rekla, ko me je pustu prvi in se tega držim. Isto pa svetujem tut drugim puncam. Ker ne razumem, kako se lahko nekatere, ko tip prjoka nazaj, spustijo tolk nizko in mu oprostijo. Ok razumem če pride nazaj po tednu, ne pa po 1 letu (ko je sprobal že vse kar leze in gre).

(Mal sm zlobna dans...) :flamingdev:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

miteq napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:Moški vedno potem razmislijo, ko gredo in se skesani vrnejo k svoji izbranki in ji na kolenih jokajo, da naj ga vzame nazaj!
Ti kar lepo čakaj in čakaj, da ugotovi zmoto, da si bila ti pravi angel in najboljše, kar se mu je lahko zgodilo v življenju :wink:

Če se je pa slučajno že vrnil ga pa prvo muči kakšen mesec prasca zahojenega, da si bo za vse večne čase zapomnil kaj ti je naredil...tako ga boš imela pod kontrolo in bo lepo vzgojen tako kot se od moškega pričakuje, da naj bo! :D

Včasih močni podvomim v tisto kar piše levo pod tvojim nickom: "Spol: Moški".

miteq:

Misliš, da sem resno to mislil?...ali sem zgolj pisal razmišljanje neke ženske...z namenom, da sarkastično ponazorim razmišljanje nekaterih žensk?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a onegirl111 »

torej je dejtvo: bivši naj ostane bivši.
samo a ni to malo posplošeno.
no jaz sem v takem obdobju, ko si želim, da bi se vrnil nazaj.

ampak kdaj pa ga naj vzameš nazaj? kako pa pol naj veš, da mu sploh kaj pomeniš?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

samska napisal/-a:Pa se res velikokrat vrnejo?

Js bi rada, da bi se vrnil samo zato, da bi mu z užitkom rekla ne in, da nj mu bo žal, da me je za vedno izgubil :D

Mi je preveč hudga naredu...

Koliko pomladi pa šteješ?
Stvar je v tem, da čutiš do njega jezo, ker se je zgodilo, kar se je zgodilo...seveda bi se mu na ta način maščevala in potešila svoj poteptani ego...toliko o ljubezni, ki si jo imela do njega...bitka egotov pač...
Ljubim te če me ljubiš tudi ti...če me ne te tudi jaz ne ljubim...plehka in zlorabljena beseda ljubezni...ljubezni sploh ni nikoli bilo...bili sta dve egoistični osebi, ki sta skrbeli za svoje lepo...zdaj ko ti tega ne nudi več je prasec vseh prascev in podlež, ki si zasluži trpeti in ga je treba zažgati na grmadi v opozorilo vsem drugim moškim, da slučajno ne bi kdaj pomislili na gorje, ki ti ga je dotični storil.
Torej ženske so lahko bitches...kajti moški je bil itak idiot in je bil skrajni čas da greš stran...dočim on tebe pusti je pa spet idiot in baraba, ker te je pustil...na koncu so moški da bad ones in prinašajo največje gorje v ženski svet :wink:
Dečko zelo verjetno že uživa z drugo ti pa razmišljaš o maščevanju...razbij mu avto, naroči bližnji mulariji naj ga pretepejo za 20€, itd. :roll:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

jz ga nebi vzela nazaj. naj trpi prasec :D
naj vid kaj je zgubu, tud se mi zdi da tole ni lih pametna poteza da ga vzameš nazaj, ker pol bo res začel mislit da s tabo lahko počne kar hoče, saj ga boš itak vzela nazaj. spremenil se pa 99% ne bo! najd si nouga jebača pa bo :razz:
samska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a samska »

ryu10kyu napisal/-a:
samska napisal/-a:Pa se res velikokrat vrnejo?

Js bi rada, da bi se vrnil samo zato, da bi mu z užitkom rekla ne in, da nj mu bo žal, da me je za vedno izgubil :D

Mi je preveč hudga naredu...

Koliko pomladi pa šteješ?
Stvar je v tem, da čutiš do njega jezo, ker se je zgodilo, kar se je zgodilo...seveda bi se mu na ta način maščevala in potešila svoj poteptani ego...toliko o ljubezni, ki si jo imela do njega...bitka egotov pač...
Ljubim te če me ljubiš tudi ti...če me ne te tudi jaz ne ljubim...plehka in zlorabljena beseda ljubezni...ljubezni sploh ni nikoli bilo...bili sta dve egoistični osebi, ki sta skrbeli za svoje lepo...zdaj ko ti tega ne nudi več je prasec vseh prascev in podlež, ki si zasluži trpeti in ga je treba zažgati na grmadi v opozorilo vsem drugim moškim, da slučajno ne bi kdaj pomislili na gorje, ki ti ga je dotični storil.
Torej ženske so lahko bitches...kajti moški je bil itak idiot in je bil skrajni čas da greš stran...dočim on tebe pusti je pa spet idiot in baraba, ker te je pustil...na koncu so moški da bad ones in prinašajo največje gorje v ženski svet :wink:
Dečko zelo verjetno že uživa z drugo ti pa razmišljaš o maščevanju...razbij mu avto, naroči bližnji mulariji naj ga pretepejo za 20€, itd. :roll:

Am, mislm, da me nimaš pravice obsojati, ker niti približno ne veš kaj se je zgodilo. Sploh pa stvari nisem posploševala in ne trdim, da so vsi moški takšni!

Tip mi je lagal, me zmerju d sm kurba, govoru mi je kdo me bo sploh hotu in nj bom srečna d mam njega (ja, itak ja!) me poniževal tko al p drgač, biu je agresiven, na koncu je mene obtožil, da sem kriva za konec in mi vzbujal slabo vest. Pustil me je po 3,5 letih, preko telefona in z neresničnim razlogom, pa bi lahk še naštevala.
Sj vem, da nč ne morm narest, sam želja po maščevanju pa nekako ostaja :D

Aja, naj še povem, da nisem nikoli niti pomisnla na druzga, ampk kurba sm bla takrt, ko je kdo kej hotu od mene(pa čeprou sm mu dala vedt d nč nočm):

Pa se vrnimo k temi...
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a onegirl111 »

nobena še ni napisala po kolkkem času se je vrnu, če se je no?

če pa se hočeš maščevat ne...mam pa jaz en predlog, ki je res grd...z njegovim kolegom zabluziš...to bi jaz nardila...
pa naj ga ma prasca....:)

res sem nesramna ja...pa ne me zdaj obtoževat
:)
linnka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a linnka* »

Ah, meni se zdi brezveze in otročje se mu maščevat na katerikoli način. Če pride nazaj prosit, da mu oprostiš ali pa če ne pride, najbolj bo njegov ego ranjen, ko te bo videl nasmejano, srečno in ko ne boš kazala znakov, da ti je hudo za njim. Enostavno ga ingnoriraj, če te prosi za še eno šanso, mu na lep način reči ne, da je svojo šanso zapravil in pojdi naprej s svojim življenjem.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

amm ja se mi je to nardil, tm po kšnem mescu je pršu nazaj. najprej ga nism hotla sprejet, čeprov sva ostala kolega, pol pa sm ga. sva bla spet skupej, tm ene tri mesce, pol se je pa isto nardil-je su zarad druge. no in po tistem ni več pršu nazaj :) ker sva oba vidla, da pač nima smisla.
Odgovori