Nevem kaj mi je-nešteto problemov!

Pomoč iz čustvenih stisk.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Re: nevem kaj mi je-nešteto problemov!

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

DrFreud napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:
DrFreud napisal/-a:
mala račka* napisal/-a:se sploh da vse to rešiti ali ga naj pustim?

Pusti ga. Tip ni zainteresiran za tebe.

pap*

Ok no ne morš po enem postu sklepat da zdj pa tip kr ni zainteresiran zanjo glede na to da skupi eno leto in živita skupi pol neki more bit na tem. Razn če sklepaš po sebi, in si z punco samo zato da si ko pa vidš boljšo jo pa pustiš?!
Pač eni fantje izkazujejo čustva povsod, drugi so bolj hladne vrste in tega nočjo al pa ne znajo.

Res je, da ne poznam realne situacije, ampak sklepal sem po tem:

kot vsaka bejba rabim nežnost, dotike, objeme, da pokaže družbi, da sem njegova in da me ima rad...on pa nič!

Mislim, da to potrebujemo tudi tipi - vsaj če smo zaljubljeni. Če pa tip ni zaljubljen ...

To si pa čist prav povedu. :!:

mala račka*, sej lahk da te ma vseeno rad, sam če ti rabiš več kot ti on lahk nudi, razmisli če ma sploh smisel da sta skup. Ker spremenil se zgleda ne bo, sicer pa tud ti tega od njega ne morš zahtevat, ker men bi blo recimo bedno da bi enmu zatežila naj se ne ozira nonstop za drugimi in bi pol vedla da se on zadržuje sam da mu ne bi težila, v resnici si pa želi tega. Isto vela za to, ko si rekla da te moti da ti ne izkazuje nežnosti. Js ne vem kak bi se počutla da bi en bil tak do mene, pol bi mu pa zatečnarla in bi se sicer res popravu, ampak ves čas bi mela v glavi to, da on dela to sam zato, ker more.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: nevem kaj mi je-nešteto problemov!

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

no angel napisal/-a:če ti rabiš več kot ti on lahk nudi, razmisli če ma sploh smisel da sta skup.

:!:

Pomisli malo, kako bosta shajala čez 15 let, če že zdaj obupavaš ...
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Jah pr nama je blo isto, mi je reku da ga ful privlačim, ampak ene dni ga pa sploh ne, ker je kriva televizija, pa mediji... wtf? :) ah bullshit, tud on ni lih cvet lepote, pa sm ga mela vseen rada in sm mu vseen dajala občutk, da ga mam rada, občutk k sm ga jst tok pogrešala :)
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

glavna napaka k jo ženske delamo je ta da mislmo, da bomo spremenile tipa. in iz tega potem izvira pouhno problemov. pač če se človek ne mara crkljat boš to težko spremenila, ampak še vedno pa ne pomeni da te nima rad. ok ta situacija k se obrača za drugimi je itak čist čudna in sploh ne vem kaj je s tem tipom, ker se dela prou norca iz tebe in te ne spoštuje kaj dosti.

uglavnm kar hočm povedat je to, da bi blo idealno če bi partnerje najprej dobro spoznale preden se zaljubimo vanje in trpimo take in drugačne stvari, ko pa bi lahko bile z nekom, s katerim bi se resnično ujele in nam nebi bilo treba popisat celega kozmo foruma :)
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

punkie_ napisal/-a:glavna napaka k jo ženske delamo je ta da mislmo, da bomo spremenile tipa.

Tipa se da spremenit, če je fajn zaljubljen. Le ženske bi morale biti v tistem času razumne in ne "v oblakih". Ampak to je velikokrat zamujeno :wink:

punkie_ napisal/-a:uglavnm kar hočm povedat je to, da bi blo idealno če bi partnerje najprej dobro spoznale preden se zaljubimo vanje in trpimo take in drugačne stvari, ko pa bi lahko bile z nekom, s katerim bi se resnično ujele in nam nebi bilo treba popisat celega kozmo foruma :)

Točno - tole bi bilo potrebno na veliko izobesiti na tale forum. Problemov bi bilo vsaj 80% manj! :cool:

pap*
Uporabniški avatar
klawdy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a klawdy »

meni moj pravi: obljubil sem ti zvestobo ne pa slepote. Pa se super razumema. Kar je lepo se pa tud lah pogleda, js tud kdaj kako lepo ritko na seksi tipu pogledam moj pa na ženskah. Zakaj pa ne...
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

klawdy napisal/-a:meni moj pravi: obljubil sem ti zvestobo ne pa slepote. Pa se super razumema. Kar je lepo se pa tud lah pogleda, js tud kdaj kako lepo ritko na seksi tipu pogledam moj pa na ženskah. Zakaj pa ne...

Upam, da ti ni obljubil samo zvestobe ... ampak drugač pa fajn tale tip :D
Jaz imam vedno prav.Slika
klaryca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a klaryca »

mala račka tut jst sem v skoraj isti situaciji kot ti. imam skoraj eno leto fanta, sicer ne živima skupaj. sva ravno v obdobju ko se veliko kregava zato, ker stalno bulji v druge ženske. sploh zdaj ko sva bila na morju, katastrofa se kar ustavi in gleda za njimi. povedala sem mu, vendar ne vem ali se bo kaj spremenilo. malo bom še počakala, vendar ne mislim več dolgo prenašati tega, ker mi je totalno zbilo samozavest, čeprav me ima marskikdo za lušno punco. samo on me nikoli ne pohvali. sem mela pa tut prej 4-letno zvezo in tut moj bivši je bil pravo nasprotje sedanjega. je pa res, da moj prej še ni imel nobene daljše zveze. edino nežnosti in podobno mu ni problem izkazovati, tudi pred kolegi ne. glede gledanja drugih pa pravi, da to ni nč tazga, da s tem nič ne misli, da je pač navajen tako, saj so vsi v njegovi družbi bli taki. samo zdej je razlika da ni več samski. ne vem kaj naj si mislim..
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Tut moj je bil na začetku podoben (ni toliko izkazoval čustev...no edino za puncami se ni obračal. Tega jz že nebi prenašala ) in sem ga pustila zaradi tega. Potem po 1 tedno sva ponovno začela in se je spremenil :wink: Kot pravijo, šele, ko nekoga izgubiš, veš kok si ga v resnici imel rad :)
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

majaoko napisal/-a:Tut moj je bil na začetku podoben (ni toliko izkazoval čustev...no edino za puncami se ni obračal. Tega jz že nebi prenašala ) in sem ga pustila zaradi tega. Potem po 1 tedno sva ponovno začela in se je spremenil :wink: Kot pravijo, šele, ko nekoga izgubiš, veš kok si ga v resnici imel rad :)

To je to! V takšnem primeru, ki ga omenjate veste kaj vam je storiti: najprej ultimat, če pa ne zaleže ga pa pustite. Potem boste videle ali vas ima zares rad, ali pa je z vami zgolj zato, da je z nekom ...

Ponavadi se pa zgodi to, kar se je zgodilo majaoko :wink:
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Ko grem po plocniku po mestu in se pelje mimo avto, v avtu tip in zenska in me tip gleda, kot da bi prvic videl zensko in se glavo obraca za mano, si mislim samo "koji gnoj". In niti nisem neka huda zenska, ampak ce ni to najbolj glupo... Jaz se bedno pocutim zaradi tega, ko za mano glavo obraca, potem pa si mislim, kako pa bi se jaz pocutila na mestu od njegove zenske.

Tudi jaz recem, da ni nic narobe, ce za nekom pogledas, v bistvu pravim, da to mora biti, ampak da buljis... To pa je prevec. S tem nimam problemov. Moj sicer rad pogleda za kako, ampak nikoli pa se ne obraca. Isto jaz. Jaz bi direkt popizdila, ce bi moj to delala. Verjetno pa je tudi vse v nasih glavah. Tip, ki se obraca za zenskami itak samo gleda in nic drugega. Me si zacnemo ustvarjat mnenje - ja ona mu je boljsa od mene, sigurno bi me pustil, ce bi dobil sanso pri njej, jaz mu pa tak al tak nikoli nisem bla vsec... Ampak to je vse v glavi.
Itak jo pozabi ze naslednji moment, ko obrne nazaj glavo.

Glede izkazovanja custev v javnosti. Res je neprijetno, ko smo zunaj in se neka dva nonstop vesita drug po drugem. Saj je lepo, ko se enkrat poljubis al dvakrat, ko se enkrat objames, primes za roko z dragim, vse ostalo je ze prevec. Ljubezen si izkazujte doma, ne pa v druzbi in javnosti. Ni gluij prijetno, ko se dva skupaj zgrabita z ustnicami kot klopa.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Hmm... Eno je pogledat, drugo je gledat.
Ljudje, ki to delajo (vpričo partnerja dobesedno pasejo zijale) so za moje pojme sami sebi nedorasli, nimajo niti kanček samozavesti, še manj pa spoštovanja do osebe, katera je poleg.
Jaz pasenja zijal ne toleriram. Ne pri sebi, ne pri partnerju. In če mi partner to naredi (pase zijala in se očitno obrača za drugimi), se bi v kratkem za vekomaj obrnil in šel v nasprotno smer od moje. Bi zaključila tudi kar tam.
Da bi mela ali obdržala tipa, še ne pomeni, da se mu mrm kkrkoli podrejat ali tolerirat stvari, ki jih načeloma ne.
AbbA
Debatorica
Debatorica
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a AbbA »

Meni se pa ta dva problema ne zdita tako grozna. No, ne vem na kateri stopnji je buljenje v druge, ampak če ni pretirano, tudi ni nič takega. Naslednjič, ko se za kakšno obrne ga poglej in mu reči: ja, ta je pa mela res hudo rit...ali pa kaj podobnega, komentiraj. Boš videla njegovo reakcijo :) Če gleda ženske brez kakršnihkoli čudnih idej v glavi bo verjetno s tabo komentiral zelo sproščeno, če pa nima vsega pošlihtanega v glavi... mu bo pa nerodno, neprijetno... Saj veš, če mački na rep stopiš...zamijavka!
Druga stvar, izkazovanje nežnosti pred kolegi, ljudmi na sploh. Sploh ne mislim, da so nedorasli in da nimajo radi punce fantje, ki ne izkazujejo nežnosti. Sama ne prenesem, da me fant ljubčka in podobno pred kolegicami ali kolegi. In vedno, ko vidim par, ki se ljubčka ipd, si mislim. GET A ROOM!!! Nežnosti so nekaj, kar si izkauješ, ko si sam. Pred drugimi si pa svoja oseba, ne pa priležnica nekoga ali on priležnik tebe. In tako tudi nastopaj! Ne maram tega, da ko pridem v družbo nekega fanta, da me tam poznajo kot punco tega in tega, želim, da me poznajo kot mene, po tem kar sem jaz. In tega z neprestanim ljubčkanjem ne boš dosegla!
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

Jaz sem tudi nekoč imela tipa, ki se je obrnil za vsako suho žensko. Sicer sem tudi sama suha, a on je bil prav bolan na suhice. Meni se je zdelo tole obračanje za suhicami že prav bolano, odvisno dejanje in sem tipa pustila, ker ne vem kaj ima on gledati za drugimi, če mu jaz pomenim kao vse.
Glede nežnosti, poljubov, ipd., v javnosti. To pa je mene vedno motilo in imam rajši fantem, ki so v javnosti bolj zadržani, v zasebnosti pa se razživijo.
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a BuckWheat »

no tut jz mam ta problem ampak moj se bo pa obrnu čist za vsako.. enkrat sva se skorej zaletela kr je tok bulu za eno :? in pol mi še reče: jz bi lahko mel ob seb miss sveta pa bi še zmer okol gledal.. :roll:
Odgovori