DrFreud napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:DrFreud napisal/-a:mala račka* napisal/-a:se sploh da vse to rešiti ali ga naj pustim?
Pusti ga. Tip ni zainteresiran za tebe.
pap*
Ok no ne morš po enem postu sklepat da zdj pa tip kr ni zainteresiran zanjo glede na to da skupi eno leto in živita skupi pol neki more bit na tem. Razn če sklepaš po sebi, in si z punco samo zato da si ko pa vidš boljšo jo pa pustiš?!
Pač eni fantje izkazujejo čustva povsod, drugi so bolj hladne vrste in tega nočjo al pa ne znajo.
Res je, da ne poznam realne situacije, ampak sklepal sem po tem:kot vsaka bejba rabim nežnost, dotike, objeme, da pokaže družbi, da sem njegova in da me ima rad...on pa nič!
Mislim, da to potrebujemo tudi tipi - vsaj če smo zaljubljeni. Če pa tip ni zaljubljen ...
To si pa čist prav povedu.

mala račka*, sej lahk da te ma vseeno rad, sam če ti rabiš več kot ti on lahk nudi, razmisli če ma sploh smisel da sta skup. Ker spremenil se zgleda ne bo, sicer pa tud ti tega od njega ne morš zahtevat, ker men bi blo recimo bedno da bi enmu zatežila naj se ne ozira nonstop za drugimi in bi pol vedla da se on zadržuje sam da mu ne bi težila, v resnici si pa želi tega. Isto vela za to, ko si rekla da te moti da ti ne izkazuje nežnosti. Js ne vem kak bi se počutla da bi en bil tak do mene, pol bi mu pa zatečnarla in bi se sicer res popravu, ampak ves čas bi mela v glavi to, da on dela to sam zato, ker more.