Najbolj nora stvar, ki ste jo kadarkoli storili?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Hm...sicer nisem tok odpulene narave...k je že purpl omela počen žiuc - ene dve leti nazaj me je ena sodelauka (s katero smo bli jst, ona pa še dve sodelavki skupej čez vikend na službeni poti) tok sprovucirala (čez vikend k smo ble skupej) da sm jo u pondelk u službi - k mi je še mal pršla pit kri - pred celo pisarno (pa nas je cca 30 u pisarni) tok napizdila da je sam rdeča ratala in mi spizdla izpred oči! Jaooo...pa nisem drgač taka da bi upila pred sodelavci in celooo pisarno...ampak ona mi je pa žiuc dvignila tko da ni blo več vrnitve nazaj :D

Al pa še ena taka odpulena - enkrat sm enga tooook hudga tipa (poznala sva se tko par ur) kr direkt uprašala če greva sexat - in sva šla. Sex je biu nepozaben. :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:54, skupaj popravljeno 1 krat.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

240 po prazni lokalni cesti (ali je bilo 260?) :eek: in nikoli več! (aja, pa fant je vozil)

maturantski in vse kar se je zgodilo po njem. :?

ko sva s prijateljico okoli enih sedele na okenski polici in jedle veliiik sladoled vse do jutra

ko sva s prijateljico slišale neke zveke v hiši, splezali skozi okno in nekaj časa hodili okrog hiše z nekimi deodoranti ipd. (ja, da bi storilca 'oslepili' vendar.) škoda, da je bil le naš kuža.

ko sva s prijateljico prišli pijani k njej domov sredi noči, gledali grozljivke do sedmih zjutraj, potem pa šli v sosednji bar in naročili tekile. da bi se prebudili.

aja, pa ko sva se pijani ob treh zjutraj začeli učiti slo, ker je ona mela naslednji dan popravne. :eek: saj, k sreči jih je naredila, nama pa itak nihče ni verjel, da sva se takrat učili. :?

pa ko sva povabili še dva frenda in smo ob enih zjutraj priredili pravo snežno vojno. aja, da ne pozabim, da smo zbudili celo ulico.

ko smo s prijatelji šli na pokopališče in si pripovedovali grozljivke. (vsega ne morem povedati, preveč osebno)

no ja, pa še ena žurka ko sem bila sama doma. s prijateljicami naj bi imele pižama party. potem je naenkrat hiša bila polna fantov. prepovedane substance (katerih ne bom naštevala :eek: ). ja, marsikaj se je tiste noči zgodilo. :?

ufff, tega je toliko, da res ne morem vsega našteti.
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Love RD

Neprebrana objava Napisal/-a Punchee »

Ena izmed norih stvari je bla ta sa smo enkrat že dost časa nazaj šli za 1. maj z starši pa še enmi frendi na gorenjsko. pa sva tam s kolegico spoznale dva fajn dečkota k je biu sin od lastnika hotela. In tko sm se usako noč plazla čez ceu hotel in isto za nazaj. Še dobro da je meu fant ključe :D in srečo sm mela da me moja dva nista nikol dobila v akciji :D
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

bungee!!!- nekej najlepšega, čist adrenalinsko, nepozabno... aaaaa
:heiss:

Jaz in sošolka smo skočile v morje sredi aprila- (oblečne!!) pred celim razredom, razredničarko in celim avtobuom profesorjev.

Ples po mizah pred bivšo taščo in tastom :oops:

Eksanje Gin-a s profesorjem za telovadbo

petje Zdravljice s kolegom na trgu sredi Moskve sredi noči- jaooo
:D

S kolegico smo šle zadete na izpit (in smo prepisovale in plonkale ter čudežno naredile)!!

S sošolci smo šli direkt iz diskača še malo opiti na kavo in potem na predavanja- to se je velikokrat zgodilo
Za razne stave; naga plavala v ledeni reki, kuševala postaje za trolo, sredi pločnika v centru lj pela pesem od natalije verboten in mela nastavljeno torbo od kitare da so mi nekateri celo zmetal kovance notr!!!... (jaoo:D)

pa kakšni podvigi v dvoje so bli, sam ni za v javnost :)
pa še kej bi se našlo... : D
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Z zdaj že bivšim fantom v sobi skupaj z mamo,ki je trdno spala,počela norije pod odejo.Mercator voziček z naloženim sošolcem in sošolkami poleg peljala čez ulice v centru Mb in še mimo policaja direkt v park (konc šole pa to),sred Verone si z ostalimi puncami prepevale naše ta domače pesmi..folk nas je tam sam čudno gledal.Pa še marskaj bi se najšlo.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Maudisa napisal/-a:Z zdaj že bivšim fantom v sobi skupaj z mamo,ki je trdno spala,počela norije pod odejo.

Si zihr da je trdno spala? :D

Moje dogodivščine pa niso za v javnost :D
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

Maudisa napisal/-a:voziček z naloženim sošolcem in sošolkami poleg peljala čez ulice

uuu ja, pa sm se spomnla še eno zanimvo. s kolegom sva se ga mal preveč napila in po naključju našla trgovski voziček... on pršu na idejo, da me bo vozu okrog, jst pa koj za akcijo... in se prbližujeva klancu pa ni nč hotu upočasnit... ga sam opomnem, da je pred nama klanc pa spodej cesta, pločnik, trgovina, folk... on men, nj me ne skrbi, da me ne bostresu... ampak gladko mu ni znesl odvit in gladko z vozičkom v pločnik, mene je skatapultiral vn birekt v eno izložbo... šle hlače, šu kolen, šu zob, šla šipa.... kolega se mi je pa smejov. ko je končno dojel, da ni lih smešn, me je pobrau na "štuporamo" pa sva pobegnla
Uporabniški avatar
.drama.queen.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a .drama.queen. »

hehehe v drugem letniku srednje šole sem na zadnji šolski dan skoraj ostala zjutraj priklenjena na avtobusno štango z lisicami od enega kolega :D js morem bit pač pri vsaki bedariji zraven, tistim idiotom od mojih kolegov je pa ključ nekam za kraj padu jaooo...šofer je skor znoru :D pa to je blo tisto obdobje ko me je pač stilsko lomilo in sm šla unmu bedaku od šoferja že z bulerji sred poletja pa s ketno za pasom u ibr na živce, kaj šele to da sm na štango od busa z lisicam pripeta :lol:
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

sixty napisal/-a:ojej, sam kaj k ni nic od tega za v javnost :? :D
edin to lah napišem:
pač bla sem mal mlajša, no, par let nazaj vglavnem, in imela sej izhod samo do 1ih zjutrej. no, tisti dan sem šla ven, in pol me je mama poklicala, naj pridem domov. ker sem pa spoznala enega ful kul tipa, sem se odpravila domov, se preoblekla in šla "spat" do pol 3h zjutrej. nato sem vstala, odprla okno, in splezala skozi ter šla nazaj k tistmu tipu :D no, vrnila sem se ob 5 zjutrej in še zdej ne vem ali so naši ugotovili da sem splezala skozi okno ali ne :D ampak je blo ful fajn, mogoče ker zdaj tega ne morem več počet, pa bi sigurno še kdaj ponovila :D

heh .. to me spominja name .. sm šla kr dostikrat tko čez okno vn :D enkrat sem sicer mela izhod do 1h, ampak ker se je žurka začela šele ob polnoči in bi jo kr precej zamudila če bi hodla ob 1h domov in spet nazaj, sm prišla domov ob 23h, šla 'spat' in ob polnoči vn .. no, fora je bla v tem, da so pol moji dobili klic ob 3h zjutraj da sm na urgenci .. sicer ni blo nič hudega, samo avto mi je zapeljal čez nogo, pa vseeno .. pa so mislili da sm to nardila prvič in zadnjič, ampak se motijo :P

drgač mam dosti takih ... ob 10h sopoldne sva s kolegom pila ob železniški progi sredi ljubljane .. pa po lj sva se sprehajala z mcdonaldsovimi baloni in se pogovarjala z njimi .. pa mela sva acqua party z vodnimi baloni sredi noči v sobi (v internatu) in nardila za 600€ škode na parketu (sej jih nisva nikoli plačala :P ) .. pa še bi se našlo ... ja tudi take smo meli, da smo med poukom alkohol pili itd. :D
Shmeky
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shmeky »

uff da jst se ksno recem haha
evo od lanskega leta smo se fotkal v soli kot slike razrede in smo trije napisali na liste sledece besedilo DONT HATE US CUZ WE ARE GAYS HATE US CUZ WE STOLE YOUR MEN haha .....:D

drgac pa nismo pedri sam tok:D

druga stvar bili v rimu in nas je bilo okol 100 kmadov ins smo bili nastanjeni v enmu fejk hotelu na obrobju mesta ob morju:D in se gremo usi kao na plazo pa nben kratkih hlac pa to sred februarja sam gremo 10 komadov v boksarcah v to mrzlo morje da omen ( tista stvar se mi je cist dala skp hihi)

potem ko smo sli OROPAT DVE SLascicarne ponoc smo uzeli 7 banjic pa nismo niti ene do polovice pojedl blo nas je pa kr dost 10 komadov:D haha

aja pa k smo bli u sarajevu u enih bunglavoih smo use zlomil jst posjtlo sosed iz bungalovov odpulu lijak potem smo zlomili kljuce da ne oenjam prepovedane substance v prisotnosti uciteljev haha:D

pa k nas je dobu profeosr ko spricmao pouk in nas je izdou razrednicarki in smo potem usi dobil 7 neopravicenih in ukor pred izkljucitvijo:D ....in se ja takih stvari da ne omenjam pretepov itd.....
me_myself_and_I
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a me_myself_and_I »

hmm.. s frendico sred noči laufale po sredini glavne ceste v pižamah; 'golo kopanje' v bazenu pred hotelom ponoč (dokler nas niso napodil :)); spomladansko kopanje v morju; ... sej se bom še kej spomnla.. ampak zdle mi nč več ne pade na pamet..
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a račka »

ena izmed takih ludih zadeu je bla predlan na morju k smo se menil d bi se šli kopat ponoč pa so usi neki zajebal pa jz sm uno tko na odbojki zaupijem kdo se gre kopat pa en model reče dj grem jz sam uno dj nimam kopalk pa nwem kaj se je zgovarju pa mu sm prjavm nočno kopanje je brez usega in pol on men dj dj ne upaš ne upaš in gremo tko do obale jz sm cujne dol pa u vodo... mislm d si me je zapomnu za neki časa... nwem kok časa je pol še govoru okol lej to je pa tista k se je upala naga kopat ponoč
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:lach:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

joy23 napisal/-a:
Maudisa napisal/-a:Z zdaj že bivšim fantom v sobi skupaj z mamo,ki je trdno spala,počela norije pod odejo.

Si zihr da je trdno spala? :D

Ja no,jaz takrat nisem bla lih najbolj sproščena,saj sem non-stop gledla,če spi.In zgledlo je že tako.Res pa je,da je bla obrnjena proti steni,tako,da je nama kazala hrbet.

Upam vsaj no,da je spala :D Rekla ni nikol nič.
Odgovori