ko te biuša provocira..

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

me
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 17:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a uniqueee »

saj vem.. ona mene ravno do tega hoce spravit, da jaz popizdim, po domace.
samo je totalno mimo vsekala. jaz se niti na njene slike, ki ji h ma, niti na njene miselne koticke, kjer pise: i love you, you are mine ... in tako dalje, nea oziram.
jaz vem(moj tudi), da ne meni, ne njemu nea more do zivega.
njemu bom pa tudi rekla, da jo naj ignorira. mali je tezko, ko ga ze skoro zasleduje, samo vseeno nama bo uspelo.. hehe.

eno vprasanje:
kak se vam zdi tako obnasanje, bi katera od vas tako delala punci svojega bivsega ??

jaz nisem tak clovek, samo me pa zanimajo razlicni pogledi na to, mnenja, izkusnje.. :razz:
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

hm jaz res ne vem, ampak, meni je totalno nesprejmljivo vsajanje nekomu, naj bo to bivši, ali punca od bivšega...matr se ljudje več ne spoštujejo...če te nekdo noče, te noče, če te hoče, te hoče...let it go...

hm pa da ne bom pametna izpadla, punca mojega bivšega je ena izmed mojih boljših prijateljic, s fantom sva bila pa skupaj 4 leta in kupila stanovanje. Ona sedaj živi z njim v temu stanovanju in mi skupaj popolnoma funkcioniramo ...ko so zdravi spoštljivi odnosi, to je nekaj najlepšega ...resnično in vse ostane prelepo. Sam ljudje tega ne znajo videti, ker borbajo z enim egom in samodokazovanjem.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jst pa ne prenesem tuk tolerance do bivših ;) Ne vem,taka pač sm. In neb mela nobene blazne želje po tem,da vzpostavm nek dobr odnos s katerokol..Tku k lih nočem,da ma on kake stike,ker kar je blo je blo..nej pusti za seboj..prjatle ma in to dobre..ne rab ene bivše kot neko prjatlco..No usaj moj ne..Motilo bi me ;)

Jst pa ne morm vjret da obstajajo taki ljudje k tkole nagajajo..faak..pa a si zihr,da ji tip kje tku na "tihem" ne odgovarja kako drgač..mogoče mu pa paše ta pozornost..sicr pa se da cifro tut prjavt,če take dela..pa če oba tuuk mot ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

tudijaz popolnoma razumem, da ne morejo vsi imeti lepe odnose...samo da se oseba spusti na neko raven nagajanja, izsiljevanja.....ne razumem res ne, v ta prvi vrsti jim predpišem psihiatra, ki jih bo naučil "kako se imeti rad sam sebe in se spoštovati".
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

*lilica* napisal/-a:Provocirej jo nazaj.
Ne vem, če je prou, ampak jest bi zanalaš še najine slike kam na net dajala, pa pisala, da nama gre skoz bolj in da sva se za poroko odločla...bla bla...in da greva uživat na morje....bo že nehala :D

Ah to je šele otročje!
Bodi ti bolša.

No mene je pa ob živce spravla oz. mojega dragega je ob živce spravlala sedanja punca od mojega bivšega.
Tako da je naredila med nama nemalo problemov in slabe volje.
Punca je res da še otrok dosti mlajša od mene pa lahko tudi rečem da ima tudi samo eno celico v glavi,ker še danes ne razumem kako se neka ženska lahko tako obremenjuje z menoj. Potem pa pač par tistih otročjih govoric o meni.
Smo kmalu naredili temu konec pa močno upam da za vedno.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka

Damyanchyka napisal/-a:pa a si zihr,da ji tip kje tku na "tihem" ne odgovarja kako drgač..mogoče mu pa paše ta pozornost..sicr pa se da cifro tut prjavt,če take dela..pa če oba tuuk mot ;)

ziher sem ziher.
da bi tebi ded zajebal par let življenja, kr si bla slepa, nisi vidla, kakšen jee. šla sta narazen, kr si imela vsega tega dovolj, spoznala si drugega, ki ti odgovarja, se zalubla v njega, ga maš rada, pol se ti pa tečn bivši pojavi, mu dopoveš, da je konec, ampak on še dalje.. pritiska na tvojega zdajšnega, bogi človek, pa ni nič kriv..
jaz vrjamem, da je mojemu to nadležno. kdo hoče TAKO pozornost :roll: jaz ziher ne. moj pa še najmajn(poznam ga. vem, kaj mu gre na živce, kaj ne).
pač fora je v tem, da se jaz ne sekiram, on pa, kr mu je hudo, da mi jo je na vrat spravo.. samo sn mu tak že rekla, da meni ona ne more do živega, da se stak malo domišlije spravla k stvari.. pa saj dans ga bom povprašala, kak je na stvari, pa kaj točno ona hoče od njega, razen, da mene šinfa, da se mu opravičuje, pa se pol dereta drug na druga..

jaz se ne bojim, da bi skup prišla.. :lol: če mi ded reko, da je komaj ZAJ spoznal, skom je bil tolk časa skupaj! :eek: :?
pa BTW: dobi dovol pozornosti, še preveč in to od mene :love:
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

uniqueee, če imaš strah da bo z njo skupaj prišel, je to tvoj strah. samo tvoj in sama se ga boš mogla znebiti....ne glede na to kake so zunanje okoliščine. Kakršenkoli strah te samo zavira pred čistim popolnim užitkom predaje in doživljanja skupnih trenutkov.
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka

Poki napisal/-a:uniqueee, če imaš strah da bo z njo skupaj prišel, je to tvoj strah. samo tvoj in sama se ga boš mogla znebiti....ne glede na to kake so zunanje okoliščine. Kakršenkoli strah te samo zavira pred čistim popolnim užitkom predaje in doživljanja skupnih trenutkov.

mene ni strah. to sm tudi napisala.. hehe..
to vem, da nebota.. :!: :D
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čivava »

K sreči nimava midva kakšnih problemov, ker sta na začetko ko sva midva začela hodit bla še kolega, pisal ji je tudi za rosjtni dan, pa mal sta SMSirala, nč tazga ja, zdaj se je pa oglasila njena mat in čez njega okol vse živo govorila in zato zdaj noče niti slišat zanjo, k sreči je pa nikjer sploh ne srečava, ne vem kam se je udrla... Mam pa jest ene probleme z enim tipom k je hotu da bi bla jest z njim, in mi na čase kr neki piše, nepomembne stvari: kako si, kajpa faks, kej pa delaš... kot da vsega tega ne ve... haha

Sicer vse te smsje prebere tud moj, tko da ve kaj sva, sva kolega, sam nasplošno mi je pa bedno bit blizu njega, k je čudn... :?

No vsaj zame je mal svojevrstni tip...
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

se strinjam z zgoraj navedenimi posti, spustiti se na neko nespoštljivo raven in kao neko maščevanje in teženje, to je samo odraz kako sebe nimaš rad in kako malo se spoštuješ.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

uniqueee; če se je tvoj fant zjasnil da bi bil rad s tabo se nimaš česa bat. :) Njo pa ignoriraj... očitno ne zna sprejet poraza.

Jaz sem mela tut probleme z njegovo bivšo... Delala je v enem lokalu kamor je zahajala tudi naša klapa, in če prav je vedela da sem polnoletna je vsakič težila za osebno, "pozabila" je prnest pijačo zame, enkrat je pa celo "PO NESREČI" polila pivo po meni... :roll: :?

Ene ženske so zmešane, in škoda se spuščat na njihovo raven :wink:
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

ahja te bivše :) tudi jaz mam svojo zgodbo.. em pač jaz sem se z bivšo od mojega fanta kr nekaj let družila, v bistvu smo se vsi družli med sabo..in se kr štekali. stem, da sem čez nekaj časa opazila, da je ta "kolegica" ena navadna lažnivka, ki ne zna drugega kot obrekovat in izkoriščat druge ljudi.. in sem se nehala družiti z njo (posledično tudi z njim, kr je mela velik vpliv na njega). In kakšno leto kasneje sta ona2 končala, bejba me je kr naenkrat začela klicat vsak dan za neke kavice in žure in velikokrat sem pristala kr se mi je vseeno zasmilila, ko je ostala čist sama (pustila ga je ona(!!) kr ni blo več filingov).. po nekem času sva se pa mi2 z njenim bivšim začela spet nekaj pogovarjat prek msn-a.. se dobla na kakšni kavi in med nama sej je pač začelo bliskat. pač, ful sem se zaljubla in čeprav sem vedla, da bo ona bejba vrjetno popizdla, sem se odločila da bom z njim. no in bejba je dejansko total popizdla :D začela je strašne stvari razlagat o meni in nwmkaj.. najbolj pa me je pogrelo to, da srečam stare kolege in se morm z čist vsakim pogovarjat o njej, kr je šla VSEM razlagat kak je ona boga in kaj da sem ji jaz naredila.. :roll: težila mi je, grozila.. tudi njemu. zmišljevala si je da sva bli najboljši prijateljici in da sem ji SPELJALA fanta.. v bistvu pa že kr nekaj časa sploh skupaj nista bla.. vglavnem bivše SUX :D
ti jo kr ignoriraj, kr je res edino zdravilo, preverjeno (razn, da pač bejba pol lahko okrog razlaga, da si se je zbala in se zato več na javljaš pa to..tako kot v mojem primeru)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka

se pravim, pr meni ni hudo hehe.
izjave, kot: kaj midva sve delama, ko bi ti vedla.. pa sploh ga ne poznaš.. so totalno mimo. mene ne gane. da pa bi začela o meni okoli razlagat tako, pa se lagat. pa jebemti žličko(se obravičujem izrazu) da bi jo te zajebalaa.. bi ona mene spoznala..

no, zaj je zaenkrat vse ok. sma se z mojim menla, pa sn pač vprašala, kak je zaj z njo. pa je reko, da je ravno včeraj prišla do njega, pa proti pričakovanju, je se nekak obneso odgovor. baba kuj naenkrat menjala faco. men se to faj n zdelo, on pa je reko: alpa se mi če dobro delat :roll: .mislim.. naj dela kaj hoče, samo nama naj da mir. kr to pa resno.. na začetku pe gre, če pa vztraja pa vztraja, pa postaja že nadležno.. :evil:

upajmo, da bo mir zaj hehe :D
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Heheh, te bivse so res prave pojave :D
Na mene se je enkrat od mojega bivsa spravila s crno magijo :D

Ne vem, kaj imajo od tega, da so tak dosadne. Jaz tudi ne gnjavim in nikoli ne bom punce od mojih bivsih. S tem kazejo kako nezrele so. Ignore, pa to je to.
You want me to be something I can never ever be.
Odgovori