kulika napisal/-a:Pa ga vprašam kje je pa kaj dela pa reče zdaj bom kar vse nažgal.
Pa skozi me zajebava tak tisto cinično,sarkastično.Ja jaz mam to,ti pa tega nimaš.
Pa slike mi pošilja kake mu pišejo pa se mu razkazujejo.Potem pa uvidi da mi nekak ni kera všeč(malo ljubusumnosti)pa še bolj začne ja da si z zdaj piše z njo,pa take ideje.
Zdaj pa kaj je vaše mnenje?Kaj je čustveno nedozorel al kaj za vraga ma v glavi?
Če ne bi napisala njegovih let, bi te uprašala, u ker razred hod. In ti svetovala, da pust fantka na mir, kr še ne zna razmišlat s svojo glavo in špika sošolke, jih cuka za lase in se smeji, k na hodniku zagleda dva, k se lupčkata.
Če pa to počne nekdo, k nej bi pr svojih letih meu že (recimo) končan faks, službo, stanovanje, lahko tut familijo, ...

Lepo te prosm. Lahko je še tak lepotec in lahko si z njim doživela tistih par "norih trenutkou", ampak s takim otročajem nimaš kej počet.
Tut če je tko, kt piše Yazmeen, pa je tipu mogoče čist usen zate, je njegou obnašanje čist pod nivojem. Druga opcija, da si mu u resnic ušeč, pa to (zato!) počne, je pa še bl idiotska.
Odgovor na zadnje uprašanje: Očitno nč kej dost. Čao, mare!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...