Pontifex Maximus napisal/-a:/\/\4t3j napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:e izumrejo čebele, je z nami konec. Tega si nisem zdaj jaz izmislil, pač pa Einstein, ki je trdil, da po izumrtju čebel ljudje lahko obstajamo le še 4 leta.
In kakšna avtoriteta v kmetijstvu je Einstein?

Veljal je za enega najpametnejših ljudi na svetu, mislim, da ni bil samo fizik in matematik.
Upam, da imaš toliko logike, da ugotoviš:
'No more bees, no more pollination, no more plants, no more animals, no more man'. - A. Einstein
Če njegova ugotovitev ni objavljena v nobeni znanstveni reviji s faktorjem vpliva na tematiko agronomije, potem je njegovo mnenje irelevantno in ga ni mogoče upoštevati. Ali po domače: Le čevlje sodi naj Kopitar!
Torej po tvojem mnenju se lahko vsak pogovarja le o stvari o kateri ima doktorat, vse ostalo je bull sh*t, splošna razgledanost ne pomeni nič. Mora ti biti res hudo, če ne znaš seštet 1+1 = 2.
Če jaz igram fuzbal, še ne pomeni, da nimam pojma o rokometu.
Še enkrat:
'No more bees, no more pollination, no more plants, no more animals, no more man' - ni ti treba biti posebno pameten, da ugotoviš, da to drži. Se pa seveda zavedam, da so tudi ljudje, ki jim je potrebno neko stvar par krat razložit, ampak meni se trenutno ne da.