Na maturanc brez fanta?
*lilica* napisal/-a:Če ne morta en teden si ostat zvesta, ne vem kako bo to šlo naprej.
Jst zdej mislim, da bi mu lahko ostala zvesta sam ta moj bivši zna ful lepo prepričat človeka-še posebi če bi imela js kaj preveč alkohola v sebi. Trezna vem da fanta ne bi nikoli prevarala! V dvomih ce bi sla sem pa skori bolj zaradi tega ker vem kako mu bo 10 dni brez mene ko bo v dvomih kaj se tam dogaja. Vem, da meni v njegovi koži ne bi bilo niti najmanj prijetno.
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
problem je v pogrešanju..
Ah dej ga lomit no! En teden se ne more zdržat brez tipa? Ni dobr da skoz visita skupi...oba v zvezi rabita tut čas samo zase...greš pač ven s svojo družbo, on s svojo...Sej ni čudn da se tolk tolka naveliča eden druzga če tiščijo skupi 24/7 a ne...

Pa ne leti direkt nate NIA, da ne bo kšne zamere

Če VEŠ, da trezna ne bi nikol prevarala fanta, pol ne pit tolk, da ne boš vedla kaj se dogaja, ker verjemi, če se kaj zgodi in bo tvoje opravičilo, da sploh ne veš kaj je blo, ker si bila pjana...bo fanta najverjetneje vse skupaj še bolj pogrelo.
Aja, pa bivši je najbrž bivši z razlogom in ne se pustit, da te spet zavede.
Aja, pa bivši je najbrž bivši z razlogom in ne se pustit, da te spet zavede.
Re: Na maturanc brez fanta?
Punchee napisal/-a:Priznam tudi mene je strah kako bi na maturancu odregirala na njegovo osvajanje ker se bojim da se mu kar ne bom znala upret ker me je z nekaterimi dejstvi prepričau da tokrat misli za res in tokrat sem 100% prepričana da me ima zares rad. Zaradi tega mojega razmišljanja se včasih vprašam ali mam res sedanjega fanta res ljubim kljub temu, da imam strah da bi slabo odreagirala na osvajanja bivšega. Ampak vem da mi pomeni ogromno in si ne predstavljam, da bi končala.
Nima veze a greš al ne, očitno s sedanjim nimata neke perspektive, ker po takem razmišljanju gre vse skup samo še navzdol.
Zadnjič spremenil habibi7, dne 05. Jun. 2008 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Sweet Princess napisal/-a:En teden se ne more zdržat brez tipa? Ni dobr da skoz visita skupi...oba v zvezi rabita tut čas samo zase...greš pač ven s svojo družbo, on s svojo...Sej ni čudn da se tolk tolka naveliča eden druzga če tiščijo skupi 24/7 a ne...![]()
Se strinjam. Js sm tud mela tipa, ko sm bla na maturanci. Seveda je bil mal ljubosumen, ampak ne pa pretirano. Sva se pogrešala, normalno, ampak sm se mela pa fajn in mi ni blo nikol žal, da sm šla.
Kar se pa tiče bivšega. Problem sploh ni v maturancu, ampak v tebi, ker nimaš dovolj razpucana čustva (nč slabega ne mislm

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Ma joj, kok si ti otročja! Kristalno jasno je, da še vedno nekaj čutiš do bivšega in je samo pomanjkanje tiste priložnosti razlog, da sedanjega nisi prevarala z njem. In maturantski izlet ti najverjetneje predstavlja tisto popolno priložnost, na kateri bi ti popustile zavore in bi odšla z njem. Če bi bila jaz tvoj fant (:D) bi te zanalašč pustila, da greš na maturanca, saj bi na tak način videla, s kakšno osebo imam sploh opravka. Ker nekdo, ki ne more biti zvest na maturancu, ne more biti nikjer.

itak d greš na maturantskega. tle se ni za ozirat na fanta. če bi ga pa res mela tok rada, pa ne bi bila tako prepričana, d je možnost, da podležeš bivšemu. a ne znaš al nočeš rečt ne? nasploh boš slej ko prej itak oba skenslala zaradi vseh teh pomislekov.
une, k ne bi brez fanta zdržale en teden, pa preveč na njem visite.
Da bi zaradi fanta preskočila once in a life time izlet? Največja neumnost. Jaz sem to naredila, ker je bil preveč ljubosumen. Čeprav sem si zelo želela iti. Razplet zgodbe? Med tem, ko so sošolci bili na maturancu sva končala. Nisem mogla biti več z njim in vedeti, da mi ne zaupa. Razred se je na maturancu zelo povezal in tako sem bila outsiderka celi 4. letnik. Ker se nismo bolje spoznali. Ker nismo imeli govoriti o čem cel september in še del oktobra, saj so vsi obujali spomine na maturanca. In zdaj si zelo želim iti se znoreti na podoben izlet kot maturanc, ker mi zelo manjka. Ne si delati tega punca! Fant NI tvoje življenje, ni tvoja last in tudi ti nisi njegova last, zato nima pravice ti prepovedati tak izlet! Če se imata rada in si zaupata bo še naprej šlo vse v redu, v nasprotnem primeru pa ali hočeš imeti takega fanta?
-
- Debatorica
- Kraj: Ljubljana
1. zadeva je zelo ne fer do tvojega sedanjega fanta.
2. razčisti z bivšim fantom
3. a pa te ima sedanji fant res tako rad glede na to da te želi za vsako ceno obdržat pri sebi in te omejevati? (ne vem no vsaj jst bi mojga fanta ne glede na vse pustila da gre četudi bi jst potegnila ta kratko, predvsem zato k ga mam res rada, in rajš vidim da je srečen z nekom 3jim kot z mano nesrečen)
4. Maturanc se zgodi le enkrat v življenju... jst ga ne bi zamudila no.
5. postavi sebe na prvo mesto in bodi iskrena. Pusti sedanjega fanta ker očitno ti je še vedno do bivšega in se prepusti toku...
2. razčisti z bivšim fantom
3. a pa te ima sedanji fant res tako rad glede na to da te želi za vsako ceno obdržat pri sebi in te omejevati? (ne vem no vsaj jst bi mojga fanta ne glede na vse pustila da gre četudi bi jst potegnila ta kratko, predvsem zato k ga mam res rada, in rajš vidim da je srečen z nekom 3jim kot z mano nesrečen)
4. Maturanc se zgodi le enkrat v življenju... jst ga ne bi zamudila no.
5. postavi sebe na prvo mesto in bodi iskrena. Pusti sedanjega fanta ker očitno ti je še vedno do bivšega in se prepusti toku...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
~NIA~ napisal/-a:Sweet Princes: pr nama bi bil problem zdržat brez tipa 1 tedn. Ko sm bla 1 tedn v italiji sm komi čakala da pridem domov.
problem je v tem ker se vidva VSAK dan, čas zase imam ko je on v službi ali obratno, ga ima on ko sem v službi jaz, alpa ko se morm učit naprimer.
In zarad tega kr nism navajena dneva prežvet brez da bi ga vidla bi težko zdržala 1 tedn brez njega .
preveč sm navezana, vem
men je tud problem zdržat brez njega en teden.Pa lahko govorite da preveč "visim" na njem ali karkoli, ampak dejansko želim s fantom čimveč stvari početi skupaj.Od najbolj banalnih, pa do najbolj neumnih.Jst nikoli nebi zdržala v zvezi, kjer bi se vidla dvakrat na teden, to zame ni to.Želim od njega več, kot pa samo sex in kakšno pijačo.In nama tko ustreza.In tud na maturanca nisem šla zarad tega.Ubistvu nise želela, ker sva bla takrat komaj mesec dni skupaj in je bla zraku še tista sveža zaljubljenost.Pa mi ni nikoli žal, da nisem šla.sva šla na morje in sem se mela stokrat bolj fajn, kot pa če bi pijančevala cel ted skupaj z blesavimi sošolkami.