Nism js za take "filmske fore", phone sex, rajcanje pod mizo na familijarnem kosilu, quicky na veceju, ...
Mi je dost bl rajcig, če mi nekje u jaunosti kšno podobno "packarijo" zašepeta na uho

Transformer napisal/-a:če bi se naprimer zvečer pogovarjali s punco/fantom po telefonu in mu rekli
(v mojem primeru) "kok bi ti mal ob mucko drgnu zdele" - pač nekaj tak pohotnega, in bi punca/fant reku :"jao kok si ogabn, sam to ti gre po glav"
?
Tonja napisal/-a:Transformer napisal/-a:če bi se naprimer zvečer pogovarjali s punco/fantom po telefonu in mu rekli
(v mojem primeru) "kok bi ti mal ob mucko drgnu zdele" - pač nekaj tak pohotnega, in bi punca/fant reku :"jao kok si ogabn, sam to ti gre po glav"
?
Jaz bi se ti mal ob mucko drgnu zdele... Aha... Kaj pa je to kaj takega, če rečeš? Mogoče bejba ni bla pr volji, morš razumet, da smo ženske čudne. Včasih lahko čisto napali ženska na take besede, pa zabluzi, daj me, daj me, drugič pa boš mel uha ko Dumbo, tak ti jih bo napela
.
Meni če bi reko to moj dedec, glej, sploh ni panike in če bi bla taprave vole, mu samo rečem: "Čuješ, kje pa kdaj..." Če nebi bla prave volje, bi mu pa rekla: "Čuješ, pa nebi danes, danes voli te Desanka Rukič."