jullia_ napisal/-a:Mja, pontifex, meni se ta tvoja logika niti malo ne zdi smiselna. Kaj, če je meni recimo Jan Plestenjak najljubši pevec, moj tip ga pa slišat ne more? In če predpostavimo, da bova midva celo življenje skupaj, jst ne bom nikoli več slišala Jana v živo pet, ker brez njega pač ne grem nikamor. Oziroma bi se moral on uklonit in z mano hodit, čeprav mu niti malo ni do tega. Kdo bi bil pa zato kaj na boljšem?
Treba je delat kompromise...z mojo sva šla tudi na death metal kocert, pa ona ne mara te muske. Jaz pa sem šel z njo na Jana Plestenjaka, čeprav ga prej nikoli nisem niti slišat mogel, pa mi je blo vseeno všeč in se mi zdaj včasih celo kakšna njegova poje...
Pričakujem tudi, da bova z mojo še kdaj šla na kak koncert, na katerega bi jaz rad šel in tudi da bova šla na kak koncert, kamor bi ona rada šla.
Npr. na Metalcamp bom šel edino, če bo šla moja zraven, sam ni šans, da grem, če moja ne bo šla. Če ne bo šla - pač ne bom nikol na Metalcampu...zaradi tega ni še nihče umrl in tudi jaz ne bom. Pha!