Hm, nevem......

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a miska13 »

kdo pa prav, da res hodi na pedagoško :D
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

ryu10kyu napisal/-a:Jaz ti želim vse najboljše v življenju...samo daj vzemi se v roke in se odloči za eno...ne pa za vsako trditi da je ona tista da one...in potem takoj ko kakšna sploh kaj omeni jo začneš vabiti na pijačko in da bi jo rad spoznal...izpade dosti ceneno...izpadeš kot en psihič ki se za vsako zapali in upa da jo bo ujel.

takih je 70% tipov, vsem polagam na srce...nehajte to delat ker je to najbolj gaden pristop EVER
res ni bolj žalostne stvari kot tip s katerim se pogovarjaš 5 minut pa tolko da te ne zasleduje domov, takoj bi šel na pijačo, na izlet, ne vem kam vse...resno delujejo kot najbolj obupani kupčki nesreče, ki letijo za vsako ki ma cca. 37 stopinj

(ne vem kako je z avtorjem te teme, govorim na splošno...)
Houd de wereld tegen
jošt
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubno
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jošt »

Omenu si bowling.Dobr se spomnem tega dneva.Men se ni treba vzet več v roke.Vzem se ti.Tista oseba me je naslednji dan povabila domov na plavalni miting.Zdej grema pa skupi v Egipt.Za informacijo.......
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a miska13 »

slikcoooo :D
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

jošt napisal/-a:Omenu si bowling.Dobr se spomnem tega dneva.Men se ni treba vzet več v roke.Vzem se ti.Tista oseba me je naslednji dan povabila domov na plavalni miting.Zdej grema pa skupi v Egipt.Za informacijo.......

če prav razumem je to ženska...
in kaj pol rabiš iskat to z busa, če nekoga že maš, k se štekaš z njo? .... ne razumem najbolš sicer .... :!:
jošt
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Sej ni prepovedano met dve.Noben pa mi nebo reku, da nebi mogu met.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

jošt napisal/-a:Omenu si bowling.Dobr se spomnem tega dneva.Men se ni treba vzet več v roke.Vzem se ti.Tista oseba me je naslednji dan povabila domov na plavalni miting.Zdej grema pa skupi v Egipt.Za informacijo.......

Sem vesel zate in samo ti veš kaj je res in kaj ni :wink:
Od kje torej želja po tem da spoznaš tisto deklico izpred meseca dni medtem ko imaš svojo izbranko doma :)
Pa vse tisto kar si ti povedal še vedno ne odstopa od tega kar sem ti prej podal...pač za vsakim dekletom ki malo omeni da ni zadovoljna s dečkotom se ti pojaviš in poveš da si ti pravi in da če ima čas in kako izgleda. Poglej si pač zgodovino svojih prejšnjih prispevkov kaj vse si pisal...saj morda se boš za glavo prijel.
In še enkrat te ne napadam ampak ti dobrohotno podajam predlog.
Ker si se spet ujel v neko lastno jamo ki si si jo skopal...v eni sapi govoriš da bi rad srečal spet tisto blazno luštno dekle in razmišljaš da bi jo čakal pred postajo in obesil plakate...v drugi sapi pa spet razlagaš da pa zdaj si s tistim dekletom in greš z njo v Egipt in ne vem kaj...o tem sem ti govoril...ti pa to sprejmi kakor hočeš...nekaj so dejstva ki jih kažeš skozi poste...nekaj pa tvoji poizkusi rešiti se iz zagate in ohraniti svoj lažni ponos in superiornost :scherzkeks:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
jošt
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Nobenih plakatov nisem omenjal, ampak listek z vsebino če si dobr prebereš moj text
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

jošt napisal/-a:Nobenih plakatov nisem omenjal, ampak listek z vsebino če si dobr prebereš moj text

Ok...listek z vsebino...oprosti za napačen podatek se opravičujem :lupe:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

jošt napisal/-a:Sej ni prepovedano met dve.Noben pa mi nebo reku, da nebi mogu met.

Za tebe bi bila primerna beseda za žival, ki se nahaja na kmetiji. Pras**! Oprosti izrazu, ampak samo to opiše primitivca kot si ti. Upam, da nikakor ne prideš do tega dekleta.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
jošt
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Umir se ti tamala enmalce.Ko se pa ti okol f**** je pa vse OK.Ti si ena taprava *******
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Kako ma lahko doma plavalni miting? Dela kot snežilka na bazenu in tm na črno domuje al ...?!

Ah, noben ne dvom u uspešen razplet tvoje situacije izpred mesca, dveh, kr usi vemo, da k enkrat uspemo dobit želeno osebo, gremo zmer radi u akcijo še za neznancem s trole ... :roll:

Eden ni nobeden, ane, z uno u Egipt, čez mesec bo pršla tema "zaletela se je vame na veceju mcdonaldsa, ostau mi je sam flek od big maca, drucga o njej ne vem nč, kako nej jo izsledim na podlagi majoneze ..." in boš napisu, da z bejbo s trole pakiraš kufre za Tunizijo and so on.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
jošt
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

U Tunizijo ne v Dubai pa.Ti boš pa verjetno Aloha nekje na hrvaški ali pa na slovenski obali.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Hm, nevem......

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

jošt napisal/-a:Sploh nevem kako bi začel.Pred 1mescem in pol sem spoznal na končni postaji 20 neko punco.Bila mi je zelo simpatična, in nato se je začel razvijati pogovor na troli, da ga rada žura, da ima kupljeno stanovanje tu v Ljubjani, da hodi na pedagoško fakulteto itd....In od takrat sem hodil tak čas na trolo, kot je ona takrat šla, a je nikjer ne vidim več.Sem pa opazoval na škisovi tržnici, če bi bila kje, a je nisem nikjer videl.Ima mogoče kdo kako (idejo - predlog)kako bi jo lahko najdu, da bi lahko navezal kontakt z njo ??

skriva se pred tabo! :wink:
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

^^ te čudi? :D
Zadnjič spremenil ***Ally***, dne 15. Maj. 2008 20:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Houd de wereld tegen
Zaklenjeno