Preutrujen za seks

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

poskrbi sama zase pa ne bo tak hudo.
buloncek
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Las Vegas

Neprebrana objava Napisal/-a buloncek »

ne sam zna bit to hudo!dobr če bi jaz dva krat na tedn bi bila vesela.Samo zanimivo je da se tudi meni dogaja da se fantu kao ne da.pa sem mislila da je moj neka izjema in da ziher!ne obstaja noben drug tak primer zdej pa vidm da vas je kr nekaj.men je moj reku da po določenem času se ti pač ne da več,saj me ma kao rad pa vse pa mu full pomenim sam ko ti z nekom živiš neki določen čas se ti ne das tko kt se ti je prej!in kaj lahko storim da bi se mu dalo?
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

midva čez teden tud ne sexama, kr sm drugje, čez vikend pa nadoknadiva, tako kot se spodobi....povej mu enostavno, da hočeš več sexat in to je to, saj te bo razumel, boš vidla, sam vedno morš povedat, kaj te moti.
buloncek
Sramežljivka
Sramežljivka

sj on to ve!k sm človek k ne špara besed.Ampak on mi vedno odgovori le s temu da pač on je dal že to fazo skoz! LEPO VAS PROSIM PRI21 LETIH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek: :eek: :eek: :eek:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

buloncek napisal/-a:sj on to ve!k sm človek k ne špara besed.Ampak on mi vedno odgovori le s temu da pač on je dal že to fazo skoz! LEPO VAS PROSIM PRI21 LETIH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek: :eek: :eek: :eek:
Recu mu: Liar liar, pants on fire. :D Glede na tvoje pisanje v drugi temi sm dobil vtis, da je tvoj tip precej seksualno zavrt, kot da dojema seks kot neko pacarijo in tebe nima za seksualno bitje.
buloncek
Sramežljivka
Sramežljivka

newem kaj se mu po glavi roji.sej se pogovarjava ampak kr skače iz ene teme na drugo.res pa je da prihaja iz mal čudne familije k sta fotr pa mat spala v ločenih sobah k je on pač "postajal najstnik" zdej sta pa itak narazn šla.nwm mogoč ma to kej veze.sam vseen jzt se počutim totalno bljeeeeeeeeeeeek pa čeprav mogoč nism.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

buloncek napisal/-a:sam vseen jzt se počutim totalno bljeeeeeeeeeeeek pa čeprav mogoč nism.
A se počutiš ne seksi? In ne spolno poželjivo? :gruebel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
buloncek
Sramežljivka
Sramežljivka

ja ja tko se počutim in to samo zarad njega.pa čeprav vem da marsikdo pogleda za mano ampak on mi pač ubija ta občutek v mojo glavo :?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Jah...ponavadi zaradi tega pade samozavest in pridejo razne frustracije lahko če dolgo časa traja ali pa če ženska nima dovolj močno samopodobo.
Saj zaradi tega potem gre v maloro ko ženski film poči ali pa če kakšen drugi mimo pride.

Čeprav dvakrat na teden res ne bi smel biti tak problem...morda če sta skupaj...kot si rekla...ga pač samoiniciativno malo zakuri...da mu dvigneš libido :wink:
Če pa ne bo uspelo...pa ali se navadi ali pogovori ali pa glede na to da imaš 16 let verjetno se boš odločila čez čas za tretjo varijanto ko ti bo pač dopizdilo in se ne bo nič spremenilo :nixweiss:
buloncek
Sramežljivka
Sramežljivka

čaki zdej pa mislim da si me zamenju z osebo k je načela to temo :D jzt sem pa stara malo več kt pa 16 pa sexam na žalost tud mal manj k pa 2X na tedn :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Aha...jah...naj ti povem da se vsaka ženska ponavadi začne tako počutiti če moškemu izbrancu ni toliko privlačna da bi si jo konkretno vzel in jo zadovoljil tako kot ona od moškega pričakuje :nixweiss:
Nisi edina s takimi občutki...ti občutki so posledica pri mnogih dekletih s podobno situacijo v kakršni si ti...
Saj bo :knuddel: Pogovori se z njim ali pa se pač sama zadovolji.
Obstajajo primeri deklet ko imajo moški nizek libido in potem svoja dekleta peljejo jebačom, celo kupijo jim kondome.
Meni bi bilo to izpod časti...pa saj sem desc bom pa ja poskrbel za svojo izbranko...
Na pop tv sem bral da baje japonci blazno malo seksajo in da vsakega ki vprašajo reče da ima raje kariero kot seks...kam smo prišli ej :stupid:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Js mam tako izkusnjo, da se mu ni dalo vec, ko ga je minilo do mene - to se je namrec kmal pokazalo, ker me je pustu. In ful dvomim da je bil razlog za nezanimanje za seks kaksn drugacn kot to. Sam men se zdi 2x na tedn se cist okej. No res pa je, da vidva zivita skup in mata v bistvu vsak dan moznost za to ... ma vseeno, pomoje zdej se ni treba panike gnat. :wink:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
buloncek
Sramežljivka
Sramežljivka

ja fuck a res! pol pa zgleda da je to se prot sloveniji pričelo širit.Matr vsega so japonci krivi!!! :D
mah ej glej sej bo,sam upam da mi bo kmal.ti si dec tebi je lažje ti greš dobiš pof.... in to je to.tebi ne bo noben reku:pismo ej lej kkšn kurbir si.da bi pa baba to naredla bi pa bla.včas nism verjela ampak zdj verjamem da je brez sexa težko shajat newem al pa mam to samo v glav
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

buloncek napisal/-a:ja fuck a res! pol pa zgleda da je to se prot sloveniji pričelo širit.Matr vsega so japonci krivi!!! :D
mah ej glej sej bo,sam upam da mi bo kmal.ti si dec tebi je lažje ti greš dobiš pof.... in to je to.tebi ne bo noben reku:pismo ej lej kkšn kurbir si.da bi pa baba to naredla bi pa bla.včas nism verjela ampak zdj verjamem da je brez sexa težko shajat newem al pa mam to samo v glav

Počakaj na prvi sindikalni izlet pa bo :wink:
Saj v službah se dogajajo razno razne stvari...sploh če je velik kolektiv...če nisi poročena ni greha :lach:
Vsaka firma ima vsaj enega jebača v podjetju ki skrbi za nepotešene žene,ccc :rofl:
Joj no...hecam se...
Drugače pa glede tega seksa da po*ukaš pač in greš in nisi kurbir ni ravno moje geslo..ali pa moto življenja...kljub temu da rad seksam :angel:
buloncek
Sramežljivka
Sramežljivka

no dobro sej nism rekla da si ti tak,pač pravim da je moškim lažje :)
Odgovori