Kaj on MISLI, ko reče:

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

kot prvo, mislim da direktorji oz. vodilni v kakšnih podjetjih nimajo glih neke želje po sklepanju globjih prijateljstev s potencialnimi novimi delavci. kot drugo pa mislim, da če bi kazal neko zanimanje za karkoli, bi napisu vsaj no lepo da prideš, ne pa samo kul, tako da js sm tut za 2. možnost :P
**nana**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: :)

Neprebrana objava Napisal/-a **nana** »

Če je napisav samo kul..pa ni drugega
potem 3. možnost
AbbA
Debatorica
Debatorica
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a AbbA »

42.) malo pretiravaš s tem da se sekiraš tolk zarad ene besede.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

Uff, ful hvala za tako številen odziv, nisem si mislila, da vas bo tolk odgovorilo...mi je pa pomagalo :) Hvala vsem :lol:

Zdaj pa vabim koga, ki ima podobno težavico, da se oglasi in da se tale tema
nadaljuje...
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Dns zjutri, ko sva vstala sm ga vprašala "kaj bi za zajtrk muci?" pa se je obrnu in reku mal tko iritirano.."mmm burek", a to pomen, da je res hotu burek al ni hotu bureka? Je hotu kej druzga mogoče, pa si ni upu vprašat? Nevem no res me matra že cel dan, pa še pozabla sm pol mu burek prnest :cry: :cry:
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Pomoje boš ti kmalu pisala v temo Tako ga pogrešam, ... ker sem stoposto, da si tvoj tip boljšo punco zasluži. Res si grozno ignorantska in nepozorna do njegovih želja in potreb :roll:
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Omg a ti to resno, dj ne no k se že ceu dan žrem o moj bog ne :cry: se bova pogovorila o tem pol..bom prosila, da mi odpusti in ga vprašala, če si je res želel bureka pa mu razložila, da res nism vedla fak, upam, da me ne pust i joj :cry:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Nesi burek s seboj, ko se boš šla pogovorit. Sirov, v tvoje dobro.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Najlepša hvala za nasvet, res, nevem kaj bi naredla brez vas, vam sporočim kaj se bo zgodil.. :(
ampak fak NOBENA BUREKARNA NI ODPRTA ZDJ VEČ :cry: :D
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

omg no :lol: zadnjih 5 postov :rofl: :rofl:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

jullia_ napisal/-a:Mja, se strinjam. Ponavadi se mi zgodi, da v tipovih besedah najdem skriti podton, ki mu ga moram nato še razložit in objasnit, ker mu sploh ni jasno, kaj naj bi on s tem mislil. :)
enako :ja:
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Lil`Bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: otok Ajaja

Neprebrana objava Napisal/-a Lil`Bee »

em... js pa mislim, da ni hotel bureka :D vsaj js bi tak sklepala, verjetno je bila izjava v smislu: baba dej mi mir, spim :cool:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Aloha napisal/-a:Heh, to me spominja na une fore, par frendic na kupu (well, dost da sta sam dve), ena faše msg od nekoga potencialnega/ušečnega/simpatičnga in pol se par dni u kosu razglabla, analizira, primerja, razčlenjuje usako besedo posebi, ton pisanja, možne background besede, opcija branja med vsrticami ... :D :lach: Zadeva se konča, k pride nasledn msg. In se z njim seveda začne znova.

jaa sm lih na to pomisnla. k je kkšno prjatlco tip ozdravu, pol je pa ta živjo razčlenjevala eno uro. jest pa nism bla v neko pomoč. pač živjo kot živjo ane.. jest sm bol fnt v takih primerih.. nikol neki ne razčlenjujem po žensko :D
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Sej unu z burekom je bla zajebancija, ne? :lach: :lol:
Just dance and everything it´s gonna be ok!
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jerry444 »

Se strinjam z maudiso,jaz bi izbral 2. ali 3. možnost,vem da nisi želela tega slišat,oz. odgovora št. 2 ali 3.,ampak jaz tudi če se že s kom menim na chatu ali msn-ju in da mi je dolgčas,oz. mi ni všeč tema pogovora tudi uporabljam kratke odgovore,npr. ja,ne,aha,kul,ne vem,...če pa mi je pogovor zanimiv pa se malo bolj razpišem,bojim se da je v tem primeru podobno in da njemu po domače rečeno "dol visi" a boš prišla na intervju ali ne.

edit:zdaj vidim,da ste udarili že drugo temo(sem prebral samo prvo stran in napisal odgovor :D ),upam da je odgovor zadovoljiv.
Odgovori