Kaj on MISLI, ko reče:
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
-
- Cosmopsiho
Dns zjutri, ko sva vstala sm ga vprašala "kaj bi za zajtrk muci?" pa se je obrnu in reku mal tko iritirano.."mmm burek", a to pomen, da je res hotu burek al ni hotu bureka? Je hotu kej druzga mogoče, pa si ni upu vprašat? Nevem no res me matra že cel dan, pa še pozabla sm pol mu burek prnest

It was forever..but it didnt last long..
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
enakojullia_ napisal/-a:Mja, se strinjam. Ponavadi se mi zgodi, da v tipovih besedah najdem skriti podton, ki mu ga moram nato še razložit in objasnit, ker mu sploh ni jasno, kaj naj bi on s tem mislil.

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Aloha napisal/-a:Heh, to me spominja na une fore, par frendic na kupu (well, dost da sta sam dve), ena faše msg od nekoga potencialnega/ušečnega/simpatičnga in pol se par dni u kosu razglabla, analizira, primerja, razčlenjuje usako besedo posebi, ton pisanja, možne background besede, opcija branja med vsrticami ...![]()
Zadeva se konča, k pride nasledn msg. In se z njim seveda začne znova.
jaa sm lih na to pomisnla. k je kkšno prjatlco tip ozdravu, pol je pa ta živjo razčlenjevala eno uro. jest pa nism bla v neko pomoč. pač živjo kot živjo ane.. jest sm bol fnt v takih primerih.. nikol neki ne razčlenjujem po žensko

Se strinjam z maudiso,jaz bi izbral 2. ali 3. možnost,vem da nisi želela tega slišat,oz. odgovora št. 2 ali 3.,ampak jaz tudi če se že s kom menim na chatu ali msn-ju in da mi je dolgčas,oz. mi ni všeč tema pogovora tudi uporabljam kratke odgovore,npr. ja,ne,aha,kul,ne vem,...če pa mi je pogovor zanimiv pa se malo bolj razpišem,bojim se da je v tem primeru podobno in da njemu po domače rečeno "dol visi" a boš prišla na intervju ali ne.
edit:zdaj vidim,da ste udarili že drugo temo(sem prebral samo prvo stran in napisal odgovor
),upam da je odgovor zadovoljiv.
edit:zdaj vidim,da ste udarili že drugo temo(sem prebral samo prvo stran in napisal odgovor