Salsa
Zadnjič smo se s kolegicami pogovarjale, da bi bilo super, če bi šle kdaj na kakšen salsa večer. Problem je, ker nobena od nas nima pojma o salsi. V Ljubljani obstaja kakšen klub, kjer bi zvečer prišel pa bi te učili malo osnovnih korakov? Sem že malo gledala po internetu, pa sem našla samo tečaje, tisti salsa večer v Lunaparku pa mislim da ne obstaja več, nisem pa ziher. Mogoče katera kaj ve o tem?
Horus, tvoj komentar me je prov spodbudil!
Sam "sledenje" morm mal izpopolnit
Sm se vrnla z enga mini tečaja. Dons sm bla 3. in sm prov vesela, ker se že pozna napredek!
(sploh pa sm dons ugotovila, da večinoma usi okoli mene plešejo že usaj pol leta)
Sam "sledenje" morm mal izpopolnit

Sm se vrnla z enga mini tečaja. Dons sm bla 3. in sm prov vesela, ker se že pozna napredek!
(sploh pa sm dons ugotovila, da večinoma usi okoli mene plešejo že usaj pol leta)
The future belongs to those who believe in the beauty of their deams.
[Eleanor Roosevelt]
[Eleanor Roosevelt]
gemini napisal/-a:So me pa latinoameričani v Madridu učili plesat salso in mi je blo noro dobro![]()
Uuu, fino

Upam, da se prej al slej spravim. Verjetn ob naslednji priliki, ko bo kolegica spet kej šla ... Sem pa odločena, da grem enkrat na Kubo mau zaplesat v kak lokaln barček

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Ah ne, ne, dans še ne. Hvala za info though. Pridem enkrat, ko mi nau treba u skibucih naokol kolovratit 

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Ma ne, ta s skibuci je biu res bolj beden izgovor glede na to, da drgač uživam v snegu. Just wasn´t (am not?) in the salsa mood today. (Sem se šla pa na fitnes mau razmigat, tko da vsaj nisem čist neproduktivno zabila večera.)
Četrtek Exen, petek pa kavarna SEM, right? Kaj bl priporočaš?
Četrtek Exen, petek pa kavarna SEM, right? Kaj bl priporočaš?