Kako doseči, da te nekdo začne ignorirati

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

ryu10kyu napisal/-a:
Sem morda jaz med njimi? :rofl:

to bi bilo pa za zjokat, ne za vrteti se okoli svoje osi smejoč se... :P :P :P
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Jochie napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:

to bi bilo pa za zjokat, ne za vrteti se okoli svoje osi smejoč se... :P :P :P

:smilingplanet:
No Kajira je prikrajšana za poste s tem ko je dala pod ignore par uporabnikov iz foruma...očitno je prikrajšana s tem...mi pa smo s tem obogateni za smeh :lach:
Čeprav te imam na sumu, da nisi spet ti za tem postom od Kajire in si ji kakšen privat mesidž poslal kaj naj napiše :P
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Boris »

nutella napisal/-a:Kljub temu, da ne vidim prvega posta, iz naslova vidim kakšno je vprašanje. V resničnem življenju se metode ignoriranja ne poslužujem. Če pa mi nekdo najeda na kakem forumu pa je tipka ignore najlažji način, da si seratorja skinem s k****. Internetne zadeve so pač moj hobi, to rada počnem in če nekdo najeda, najeda, najeda... Jaz pač nisem dolžna nikogar prenašati. Tukaj nastopi ignore. Pa še to, moj ignore spisek je zelo kratek. Šteje namreč samo eno osebo. Če z vsemi ostalimi na vseh forumih normalno shajam, potem je razvidno, da tu z mano ni nič narobe. :wink:

Gre kdo stavit z mano, da bo tak njen mož? Nutella je ženska, ki potrebuje avtoriteto nad nekom. Če jo izgubi, in če ta oseba lahko pove nekaj več o njej, kolikor bi ona želela vedeti, se počuti ogroženo, za čemer stoji sram, in zato ignorira. Ponos in sram sta v nasprotnem polu in sta močno povezana.
Zadnjič spremenil Boris, dne 22. Apr. 2008 20:50, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

jochie, citate vidim. :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

kajira napisal/-a:jochie, citate vidim. :D

Dobro zate kajira :lach:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

MilkyWay napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:
kajira napisal/-a:jst ful postov ne vidim. :(

ja js vem da sm, pa sploh nevem zakaj :?

No...torej je to tipičen primer osebe, ki rada živi v rožicah in si zakriva oči pred situacijami ki si jih ne želi videti. Ali je taka oseba zrela za zunanje življenje? Ali se bo taka oseba znala soočiti z resničnimi težavami v življenju, ko bodo nastopile...ali si bo le zakrila oči in iskala gumbek za ignore? :nixweiss:
Bumerang
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Bumerang »

^^ heeh??? Sorry, ampak to kar si ti napisal je tako sfaljeno, da bolj ne bi moglo bit :? Dejstvo je, da z nekaterimi osebami enostavno ne moreš najti skupnega jezika, in take je potem najbolje ignorirati. Jst priznam, da Borisa ignoriram, ker je tip čist "annoying"! V realnem življenju bi se ga pač izogibala, tuki na forumu se ga pa ne morem, ker pač sodeluje tudi v tistih temah, ki jih tudi jaz berem, torej mi ne preostane nič drugega, kot da njegove nadležne poste preskočim, ali še bolje - njegov uporabniški profil ignoriram. To nima nobene veze s tem, da si zatiskamo oči pred resnico ali da nismo zreli za zunanje življenje, ampak se gre le zato, da z nekaterimi ljudmi enostavno ne želiš imeti nobenega opravka. Oziroma bolje rečeno - pametnejši odneha!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

V resničnem življenju ne ignoriram nikogar... če že, potem se pač ne odzivam na provokacije (razen vsake toliko časa, ko se mi paše malo kregat hehe, ponavadi med PMS), če me nekdo nekaj direktno vpraša, mu odgovorim, brez da bi spodbujala nadaljen pogovor.

Tudi na forumu nimam nikogar na ignore. Vem, da je bila ena punca, ki mi je šla resno na živce, enostavno je bila tako različna od mene, pa polna same sebe in vsa ponosna, da je "drugačna". Z njo se nisem strinjala pomoje niti enkrat :D Samo sem pač prebrala njene poste in nič komentirala. Ker niti nisem imela kaj.

Nisem človek, ki bi sam od sebe začel provocirati (ponavadi hehe).

Če bi že res koga ignorirala, bi bilo to zato, ker se mi ne bi dalo z njim ukvarjat. Z nekom, ki ti je poseben in zanimiv, si pač želiš imeti dobre odnose. Če nimaš niti namena imeti s tem človekom kakršenkoli odnos, se pač z njim ne ukvarjaš.

Taka sem hehe
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Bumerang napisal/-a:^^ heeh??? Sorry, ampak to kar si ti napisal je tako sfaljeno, da bolj ne bi moglo bit :? Dejstvo je, da z nekaterimi osebami enostavno ne moreš najti skupnega jezika, in take je potem najbolje ignorirati. Jst priznam, da Borisa ignoriram, ker je tip čist "annoying"! V realnem življenju bi se ga pač izogibala, tuki na forumu se ga pa ne morem, ker pač sodeluje tudi v tistih temah, ki jih tudi jaz berem, torej mi ne preostane nič drugega, kot da njegove nadležne poste preskočim, ali še bolje - njegov uporabniški profil ignoriram. To nima nobene veze s tem, da si zatiskamo oči pred resnico ali da nismo zreli za zunanje življenje, ampak se gre le zato, da z nekaterimi ljudmi enostavno ne želiš imeti nobenega opravka. Oziroma bolje rečeno - pametnejši odneha!

Seveda ne moreš, če ne poskusiš.
In seveda ne moreš, če ne veš, kakšen je namen nečesa, in zakaj se nekdo trudi provocirati, kaj želi doseči.
In za namen ne veš, ker misliš, da "vse" veš. Temu pojavu se reče domišljavost.
Z logičnega vidika gre za "unknown unknowns" - misliš, da nekaj veš, pa v resnici ne veš. In ko ne veš, kakšen je namen nekoga, njegovih povedi ne moreš razumeti. Ko pa predolgo ne razumeš, ti začne iti reč na živce. In zato začneš ignorirati. Ko pa to storiš, ne moreš "nikoli" izvedeti, kakšen namen ima tisti, kogar ignoriraš.

Jaz najdem skupni jezik z vsemi. Čudovito, kaj?
Ampak ne najde pa vsakdo jezika z menoj. Še bolj zanimivo, kaj?
Vprašanje pa je, zakaj ga ne najde. Odgovor je simpl - ker ga niti ne išče. In to naziva s pametjo. --><--
Zadnjič spremenil Boris, dne 22. Apr. 2008 21:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Boris napisal/-a:
Vprašanje pa je, zakaj ga ne najde. Odgovor je simpl - ker ga niti ne išče.

zakaj bi ga iskal??? :)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Bumerang napisal/-a:^^ heeh??? Sorry, ampak to kar si ti napisal je tako sfaljeno, da bolj ne bi moglo bit :? Dejstvo je, da z nekaterimi osebami enostavno ne moreš najti skupnega jezika, in take je potem najbolje ignorirati. Jst priznam, da Borisa ignoriram, ker je tip čist "annoying"! V realnem življenju bi se ga pač izogibala, tuki na forumu se ga pa ne morem, ker pač sodeluje tudi v tistih temah, ki jih tudi jaz berem, torej mi ne preostane nič drugega, kot da njegove nadležne poste preskočim, ali še bolje - njegov uporabniški profil ignoriram. To nima nobene veze s tem, da si zatiskamo oči pred resnico ali da nismo zreli za zunanje življenje, ampak se gre le zato, da z nekaterimi ljudmi enostavno ne želiš imeti nobenega opravka. Oziroma bolje rečeno - pametnejši odneha!

Morda ni pošteno da govorim o osebi katera tega ne more prebrati...ampak bom vzel v zakup da je to njena izbira in da oseba lahko vseeno pogleda kaj piše ko ni prijavljena kot uporabnik...oziroma verjamem da bo prebrala ker je ženska in kolikor poznam ženske so firbci :wink:

kajira ni ignorirala samo eno osebo ampak več le teh...koliko jih je ve samo ona. Nekateri so se znašli med njimi ki sploh ne vedo zakaj!
Vprašam se...še enkrat naj povem da se vprašam...in ne sodim!
Ali se bo to nadaljevalo do takrat ko bo brala samo še od Mahagonija poste?
Ali s tem oseba pokaže da si zatiska oči pred branjem tistega česar ne želi?
Ali si s tem človek povzroči da je njegov pogled v svet zelo ozek...tunelski? In kaj to v prihodnosti pomeni za človeka?
Ali se ne bom vsedel na kolo ker obstaja nevarnost da se poškodujem?Ali si bom zamašil ušesa s čepki zaradi preventive da ne slišim česar nočem?
Ali ni to tipičen znak bežati pred neprijetnimi situacijami? Otroci si zatiskajo oči ali zaprejo ušesa....eni pač pritisnejo na gumbek ignore...ali je to znak odraslega človeka? :gruebel:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Jaz nikogar ne ignoriram, ker so mi vsa mnenja zanimiva; če drugo ne, se vsaj nasmejem debilnosti. Spoštujem drugačnost in dopuščam različna mnenja, čeprav me motijo neargumentirana in wannabe pametna.

Če je že panika se raje z nasmehom umaknem. Paničarim nikoli, prepiram se tudi ne (dvoboj mnenj ni nujno prepir). In res mi ni jasno zakaj bi bilo potrebno nekoga dati na ignore. :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Kako doseči, da te nekdo začne ignorirati

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Boris napisal/-a:Sam ignoriranja (razen če je res potrebno) ne podpiram. Me pa navdušuje, kaj vas vzburi k temu, da nekoga ignorirate, oz. kako dolgo mora prihajati do določenih dražljajev, da po tem posežete (če). Kaj občutite ob tem? Kaj to pove o vas?

Hehe, da še direktno odgovorim na vprašanja. Da nekoga začnem ignorirati...kaj pa vem. More me toliko sprovocirati, da mi vse "dol pade". Recimo najhitreje to doseže, če niti ne poskusi razumeti mojega stališča. Potem se mi zdi itak brezveze ukvarjati se s tem. Če nimam možnosti, da se umaknem, znam biti tudi jaz zelo trmasta hehe

V resničnem življenju zelo redko koga ignoriram...hvalabogu sem obkrožena z super ljudmi, ki smo si precej podobni po vrednotah.

Še največkrat na pol ignoriram kakšne fante, ki me preveč zasujejo s pozornostjo. Pač tako, enkrat odpišem, enkrat ne. Samo tu je razlog pomanjkanje zanimanja iz moje strani...

Recimo ti Boris. Spomnim se ene teme, kjer je bilo s tabo zanimivo debatirati. Takrat še nisi provociral na tak način, kot to počneš sedaj. Mogoče mi je bila tudi tema bolj zanimiva, kaj pa vem. Nekaj o prebolevanju bivših, pa da bi se bilo nujno pogovoriti z bivšim, kaj so vzroku, da te je pustil, da bi ti potem postal boljši človek (s čimer se jaz nisem strinjala :D). Zadnje čase pa ne vem, tvoje provociranje čisto prekrije bistvo debate.

Kaj ob tem občutim... nič posebnega. Če me direktno vprašajo, če je kaj narobe, jim povem, da se mi zdi, da se nisva ravno ujela.
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Jochie napisal/-a:
Boris napisal/-a:
Vprašanje pa je, zakaj ga ne najde. Odgovor je simpl - ker ga niti ne išče.

zakaj bi ga iskal??? :)

Ja, Zakaj?, vedno ta zakaj.

Ker sem filantrop, bom povedal še za tiste tanartabolj prizadete.

Preprosto (v duhu cosmopolitana), to pomeni, da če Boris išče odgovor, potem si prizadeva za resnico in bo resnico tudi našel. Ne sicer tisto končno Resnico, ampak bo pa vsaj vedel, kaj ni res.

Včasih nekdo nekje mora kljuniti, da se kaj spremeni. Ne pride resnica kar sama, ko se po neverjetnostnem izračunu pred teboj pojavi stevardesa z dišečo ponvjo, pod pokrovom katerega je resnica.
Kljuniti mora sam vase, sicer pride pri kritičnem, zelo kritičnem ocenjevanju sogovorca do napačne evalvacije. In to je potem drek.

Homo_lenitis_kretenis_šimpanzenzis se reče diagnozi te bolezni.

Smisel pogovora jaz vidim v tem, da se trudim razumeti sporočilo oddajnika, sicer lahko že kar integriram v svojo bučo program, ki bo vse (vse kar ne bo silovito dišalo že prvi trenutek) dal v koš (saj veste, kot tisti na namizju vašega računalnika).

Lahko (kot programer) sprogramiram celo program, ki bo koš dal v koš. Kaj takega, kaj?

Človek, ki ne teži k samospoznavanju, ne bo iskal drugega, ne bo iskal sebe. In tak človek ne išče jezika z drugimi, ima defekt pri prav luštni in koristni operaciji možganov - prilagajanje/spreminjanje.
Zadnjič spremenil Boris, dne 22. Apr. 2008 21:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

koliko ljudi te ima na ignore na cosmoforumu?
Odgovori