ryu10kyu napisal/-a:
Sem morda jaz med njimi?
to bi bilo pa za zjokat, ne za vrteti se okoli svoje osi smejoč se...

Jochie napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:
Sem morda jaz med njimi?
to bi bilo pa za zjokat, ne za vrteti se okoli svoje osi smejoč se...![]()
![]()
nutella napisal/-a:Kljub temu, da ne vidim prvega posta, iz naslova vidim kakšno je vprašanje. V resničnem življenju se metode ignoriranja ne poslužujem. Če pa mi nekdo najeda na kakem forumu pa je tipka ignore najlažji način, da si seratorja skinem s k****. Internetne zadeve so pač moj hobi, to rada počnem in če nekdo najeda, najeda, najeda... Jaz pač nisem dolžna nikogar prenašati. Tukaj nastopi ignore. Pa še to, moj ignore spisek je zelo kratek. Šteje namreč samo eno osebo. Če z vsemi ostalimi na vseh forumih normalno shajam, potem je razvidno, da tu z mano ni nič narobe.
MilkyWay napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:kajira napisal/-a:jst ful postov ne vidim.
Sem morda jaz med njimi?
ja js vem da sm, pa sploh nevem zakaj![]()
Bumerang napisal/-a:^^ heeh??? Sorry, ampak to kar si ti napisal je tako sfaljeno, da bolj ne bi moglo bitDejstvo je, da z nekaterimi osebami enostavno ne moreš najti skupnega jezika, in take je potem najbolje ignorirati. Jst priznam, da Borisa ignoriram, ker je tip čist "annoying"! V realnem življenju bi se ga pač izogibala, tuki na forumu se ga pa ne morem, ker pač sodeluje tudi v tistih temah, ki jih tudi jaz berem, torej mi ne preostane nič drugega, kot da njegove nadležne poste preskočim, ali še bolje - njegov uporabniški profil ignoriram. To nima nobene veze s tem, da si zatiskamo oči pred resnico ali da nismo zreli za zunanje življenje, ampak se gre le zato, da z nekaterimi ljudmi enostavno ne želiš imeti nobenega opravka. Oziroma bolje rečeno - pametnejši odneha!
Bumerang napisal/-a:^^ heeh??? Sorry, ampak to kar si ti napisal je tako sfaljeno, da bolj ne bi moglo bitDejstvo je, da z nekaterimi osebami enostavno ne moreš najti skupnega jezika, in take je potem najbolje ignorirati. Jst priznam, da Borisa ignoriram, ker je tip čist "annoying"! V realnem življenju bi se ga pač izogibala, tuki na forumu se ga pa ne morem, ker pač sodeluje tudi v tistih temah, ki jih tudi jaz berem, torej mi ne preostane nič drugega, kot da njegove nadležne poste preskočim, ali še bolje - njegov uporabniški profil ignoriram. To nima nobene veze s tem, da si zatiskamo oči pred resnico ali da nismo zreli za zunanje življenje, ampak se gre le zato, da z nekaterimi ljudmi enostavno ne želiš imeti nobenega opravka. Oziroma bolje rečeno - pametnejši odneha!
Boris napisal/-a:Sam ignoriranja (razen če je res potrebno) ne podpiram. Me pa navdušuje, kaj vas vzburi k temu, da nekoga ignorirate, oz. kako dolgo mora prihajati do določenih dražljajev, da po tem posežete (če). Kaj občutite ob tem? Kaj to pove o vas?
Jochie napisal/-a:Boris napisal/-a:
Jaz najdem skupni jezik z vsemi. Čudovito, kaj?
Ampak ne najde pa vsakdo jezika z menoj. Še bolj zanimivo, kaj?
Vprašanje pa je, zakaj ga ne najde. Odgovor je simpl - ker ga niti ne išče.
zakaj bi ga iskal???