potrebujem pomoč .....šibka erekcija

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

Anelise napisal/-a:in ja,ni lih kul,da se greta to "igrico"-ti meni ne,jst tebi ne..razmisli ce si res dovolj pomenita ;)

se strinjam ja... kolk se pa mata rada, če noče en zato ker tud tadrug noče?

pa tud 17-letnik ne more nit najbolši u postl pa 3 ure skup nabijat... mal preveč zahtevaneha od tipa, ki je s tem lih začeu (kšn mesc gor dol, nima še 3 al 5 let izkušn)... al pa se usaj tko zmenta, d če je vsega u 5 minutah konc, nej pol naknadn še on zate in za tvoje potrebe poskrbi, pa ota mela oba kej od tega... če pa res noče, se pa mal praš zakaj noče...
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Jz pa mislim, da leta pri tem ne igrajo vloge. Sem mela fanta, ki je bil stra 16 let pa sva normalno seksala. Ok, ni bil ravno nek oh in sploh sex, ampak je imel trdega. Torej bi tebi rekla, da je nekaj s psiho, al je preveč nesproščen ali kaj drugega, pa se mogoče niti sam ne zaveda tega.
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

jebi ga..ni problem če se zgodi,problem je če se dogaja..vsakemu se kdaj to zgodi,pridejo dnevi ko pač nisi tak vzburjen pa so manjši problemi,naslednji dan pa nova zgodba in volk je sit in koza cela
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

Tudi jaz mislim da je vrjetnost da ni dovolj sproščen. Glede na to da se vidita samo za vikend je mogoče krivo to, da on ve, da boš pričakovala sex, in zaradi tega ni sproščen.

Kaj pa če bi ti poskusila kako erotično perilo (lep morček, tangice in mogoče one samostoječe nogavice) da ga ti malo bolj zrajcaš... Eksperimentiraj malo, in prestavi iz "on meni ne, jaz njemu ne" na "jaz njemu, mogoče tudi in meni". Kaj pa imaš za zgubiti če ga malo oralno zadovoljiš, kvečjemu pridobila boš. S takim odnosom nikamor ne boš prišla. Če bi ga imela tako rada, ti nebi bil to problem.

Če ti pa ne pride, pa sama poskrbi da ti bo. Ko že sexata sama med tem malo uporabi svojo rokico in si jo rajcaj. Dobro nekatere tipe to moti, moj pravi da ga še dodatno zrajca- čisto odvisno.

Kot sem že rekla eksperimentiraj in ti vzemi vajeti v svoje roke. :twisted: Malo hudička je v vsaki ženski.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

tud če je str 17 se vse da...
poskušaj z oralnim in to drugače pa kakšne dobre vzburljive fore...saj veš kaj ga vzburja tko da pomoje ne bi smel bit tak problem...poskušaj ni vse zaman...ker če ga boš pustila zaradi tega bo vedno imel strah zaradi tega...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
marjetica123
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a marjetica123 »

za boljšo erekcijo si lahko pomagata z vakuumsko ročno črpalko erecaid in zažemnimi obročki, ki zadržijo erekcijo do 30 minut. lp
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

če misliš pri vsaki težavi takole kmalu obupat se ti nobena zveza ne bo obdržala. tud tvojo težavo se da rešit predvsem s potrpljenjem in nikakor ne z mislijo "jaz tebi ti meni". s tem ne boš nikamor prišla.prvo res razmisli al si pripravljena za vezo tud kaj žrtvovati al bi rada samo imela kaj od tega. ker če hočeš da kaka stvar deluje je tud treba kaj dati za to. in oprost, ampk v tvojih postih si izpadla totalno egoistično
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a leoncinha »

Najdi si starejšga oz. bolj izkušenega tipa!!!! Ni mi jasno kaj loh delaš z otrokom(17 let)????
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Re: potrebujem pomoč .....šibka erekcija

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

rebelgirl napisal/-a:potrebovala bi nasvet, mnenje, predlog....

imam par let mlajšega fanta, ki je v letih, ko bi ga moglo najbolj razganjat. spolno aktivna sva že dober mesec dni, vidiva se le ob vikendih, problem pa je ta, da nima trdega....ful ma šibko erekcijo. oziroma enkrat še lahko (tega je konec v 3-5 minutah), drugič pa je že tako mehek, da ga sploh ne čutim........in ni iz vsega nič.

vprašala sem ga, če ga ne privlačim, pa je rekel, da to ni razlog.
jst pred njim nisem imela še nobenega fanta in sem bila totalno neizkušena, tako da ga strah najbrž tudi ni, da se ne bi /izkazal/. sva se o tem tut že pogovarjala in mislim da tut to ni razlog.
kolegice so mi rekle, da se njihovim tipom to ne dogaja; tut ene par kolegov, ki sem jih vprašala, me je sam začudeno pogledalo.
drugače se mene ni sram pogovarjat o seksu z njim, sem ga tut vprašala kaj mu paše, z njim sem iskrena in mu vse povem po resnici, vem pa, da je to za fante delikatna tema, zato ne vem, kaj naj še naredim.

jst ga mam rada, sem rada z njim, me privlači, ampak mislim da vedno manj...od seksa z njim dobesedno nimam nič....tut on mi skos govori kolk me ma rad, da me pogreša, mene pa med tednom dobesedno razganja, ko ga ne vidim!!

če povem po resnici se mi pa zdej zdi zamalo, da bi mu jst pomagala z roko (sej sem mu ene parkrat, ampak z bolj malo uspeha), ker se on za mene sploh ne potrudi. do zdej mi je prišlo samo takrat, ko me je dvakrat z roko in še to takrat, ko še nisva seksala.
zato mi tut ni, da bi ga oralno.....pa prosim ne recite mi, da sem egoistična....nisem, ampak če on gleda samo nase in mu ne potegne, da bi jst tut rada uživala do konca.....

vem, da podoban tema že obstaja, samo mene zanimajo vaše izkušnje in kako ste rešili ta problem, vesela bi bila pa tut mnenja kakšnega fanta....
kolegica mi je predlagala, da nej počakava in nekaj časa ne seksava.......sva čakala 2 tedna, pa ni bilo nič boljše.

mene že počasi mineva do vsega :(

Wow. Praviš, da se lahko z njim pogovarjaš o vsem, da sta iskrena in pol v naslednjem odstavku poveš, da nimata predigre?
Kako pa se ti gresta? "Alo pljuni in vtakni ga vame?" Sej ni čudno da ni nič od seksa.

Takole, če vama je do tega da ostaneta skupaj, bosta mogla poštimat seks. Poštimala ga pa bosta tako, da se malo podučita o zadevah.
Predlagam, da si nabaviš Dajmo se dol ter še njemu čisto mimogrede omeniš, da si se grozno zabavala ob branju in da se ti zdi, da si se veliko naučila.
Karkoli boš spraševala po forumih, ti lahko ta knjiga odlično razloži, boljše kot vse forumašice skupaj. Če njemu mimogrede omeniš pa znaš zbudit zanimanje... in ja, žal je res, da so fanzje na tem področju super občutljivi. Želeli bi obvladat vse v nulo in težko, težko prenašajo kakršnokoli kritiko.

Ko bosta prebrala knjgo pa se lotita PREDIGRE. Zaboga, naj ti vsaj 1x pride še preden prodre vate, ti mu ga pa pofafaj da se mu bodo kolena zašibila.
Ne bo konec sveta, če mu boš prva ti nudila užitke, včasih je treba nekomu najprej pokazat, kako je lahko nekaj fino in prijetno.
Če samo sediš in čakaš se ne bo nič zgodilo samo od sebe.

In ja, fanta matrajo živci. Prvič ga matrajo ker se hoče res potrudit in upa, da "tokrat pa bo". Ker mu ne rata (in po možnosti še nidi, da si razočarana) se mu drugič preprosto več ne dvigne.
Zakaj si tega ne upa povedat na glas? Ker ga je sram, res, res sram.
Simpl ko pasulj.

P.S.: z mlajšim ljubimcem ni prav nič narobe. Če ga le prav natreniraš ti bo lahko služil veliko bolje kot vsi izkušeni frajerji. :D
Imaš, da me vikaš!
gčnk
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a gčnk »

midva sva tud mela podoben problem, sam je tip meu ze 25. sm mu bla pa prva in je trajalo par mescev, da je zacel normalno funkcionirat. sploh nisva mogla seksat, kr je meu cist mehkega, oralno pa z roko mu je pa pršlo po parih sekundah. se pa takrat sploh ni hotu o tem pogovarjat, sam pol kasnej je reku, da ga je blo ful strah pa da je pol sam sebe nekak prepričau, da bo vredu. zdej je ok, edin se vedn mu dost hitr pride, k je v men, tam mogoč po 5 min.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rebelgirl »

punce hvala za vse nasvete,
ampak že kaka dva tedna nazaj se je vse uredilo in vse super in lepo štima:) na vseh področjih :)
juhuuuuu :D
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

no lepo to slišat... pa velik uspeha še naprej :D
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

enkrat mu ga poooošteno pofaja :D
Cranberries
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Cranberries »

Nisi edina.. tudi jaz sem imela enkrat s tipom take težave.. po 5 mesecih mu je končno prišlo do tega, da je imel trdega.. mene je to tako hudo skrbelo, da sem vzroke izkala že v sebi in na sebi.. mislila sem, da sem tako zelo grda, debela itd.. veliko sma se tudi pogovarjala o tem, in mu je bilo zelo neprijetno, da se mu je to dogajalo pri teh letih( bil je star 22). čez pol leta pa se je situacija izboljšala in je njegov korenjak bil pošteno trd i pripravljen na akcijo. Mislim, da je tip rabil nekaj več časa, da se je sprostil in odmislil na vse drugo. Priznam, res pa je ta situacija nerodna.. Jaz sem se počutila kot največja glupača, ki ne zna spraviti enga k**** v pogon... :oops: daj mu še malo časa, mogoče ga rabi več kot ti.. In ne ga siliti v spolne odnose.. Na sex pa namiguj in ga zapeljuj itd.. ko bo dovolj ogret pa ne vrag, da se mu nebo dvignil.. Vso srečo!
xly
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a xly »

pozdravljeni!
js imam tudi podoben problem in bi mi kakršnakoli mnenja in predlogi prišli zelo prav. s fantom sva skupaj eno leto, stara sva 21let. seks je uglavnem dober. problem je v tem, kot ste v tej temi že pisali, da se njemu kdaj zgodi da mu med seksom omahne...in ga je težko spet spravit k stvari. o tem sva se že precej pogovarjala in pravi da je večkrat to zato kr se zadržuje da mu nebi prišlo.. a je to možno? čeprav nazdanje ko sva seksala je spet prišlo do tega in je bil tudi sam zelo potrt in je rekel da neve zakaj je do tega prišlo. da se mu niti ne sanja..da ni blo kr bi se zadrževal.. uglavnem, te reči me zelo prizadanejo, kr js logično takoj pomislim na to da ga ne vzburjam in privlačim dovolj. sam pravi da temu ni tako, da ga... drugače sm pa tudi js večkrat pobudnica za seks kot on in mogoče tudi malo bolj strastna (čeprav bolj težko doživim orgazem, ampak v seksu zelo uživam).kdaj je seks res dober, in je vse normalno.. samo ko se pa to zgodi začnem močno dvomit vase in svojo privlačnost. res je tudi, da športno praktično ni aktiven, čeprav je bil včasih športnik..ali bi lahko bil to razlog za take labilne erekcije? tudi v šoli mu teče voda v grlo, mogoče bi lahko napetost zaradi tega vplivla na njegov libido? kaj vi mislite kaj bi lahko bilo? anyone?help! pleasee...
Odgovori