rebelgirl napisal/-a:potrebovala bi nasvet, mnenje, predlog....
imam par let mlajšega fanta, ki je v letih, ko bi ga moglo najbolj razganjat. spolno aktivna sva že dober mesec dni, vidiva se le ob vikendih, problem pa je ta, da nima trdega....ful ma šibko erekcijo. oziroma enkrat še lahko (tega je konec v 3-5 minutah), drugič pa je že tako mehek, da ga sploh ne čutim........in ni iz vsega nič.
vprašala sem ga, če ga ne privlačim, pa je rekel, da to ni razlog.
jst pred njim nisem imela še nobenega fanta in sem bila totalno neizkušena, tako da ga strah najbrž tudi ni, da se ne bi /izkazal/. sva se o tem tut že pogovarjala in mislim da tut to ni razlog.
kolegice so mi rekle, da se njihovim tipom to ne dogaja; tut ene par kolegov, ki sem jih vprašala, me je sam začudeno pogledalo.
drugače se mene ni sram pogovarjat o seksu z njim, sem ga tut vprašala kaj mu paše, z njim sem iskrena in mu vse povem po resnici, vem pa, da je to za fante delikatna tema, zato ne vem, kaj naj še naredim.
jst ga mam rada, sem rada z njim, me privlači, ampak mislim da vedno manj...od seksa z njim dobesedno nimam nič....tut on mi skos govori kolk me ma rad, da me pogreša, mene pa med tednom dobesedno razganja, ko ga ne vidim!!
če povem po resnici se mi pa zdej zdi zamalo, da bi mu jst pomagala z roko (sej sem mu ene parkrat, ampak z bolj malo uspeha), ker se on za mene sploh ne potrudi. do zdej mi je prišlo samo takrat, ko me je dvakrat z roko in še to takrat, ko še nisva seksala.
zato mi tut ni, da bi ga oralno.....pa prosim ne recite mi, da sem egoistična....nisem, ampak če on gleda samo nase in mu ne potegne, da bi jst tut rada uživala do konca.....
vem, da podoban tema že obstaja, samo mene zanimajo vaše izkušnje in kako ste rešili ta problem, vesela bi bila pa tut mnenja kakšnega fanta....
kolegica mi je predlagala, da nej počakava in nekaj časa ne seksava.......sva čakala 2 tedna, pa ni bilo nič boljše.
mene že počasi mineva do vsega