Sicer je pa Ledenka zelo dobro napisala. Kaksni starsi pa pustijo svojemu otroku preziveti noc pri popolnem tujcu, za katerega je tudi precej ocitno, da je malce motena oseba?! Ce bi bila nesramna, bi rekla, da grabezljivi. Pa ne bom.

samomojca napisal/-a:opium napisal/-a:pomoje je Jacko nedolzen...
Po moje tudi. Zakaj? Nimam pojma, mam pač tak filing.
samomojca napisal/-a:opium napisal/-a:pomoje je Jacko nedolzen...
Po moje tudi. Zakaj? Nimam pojma, mam pač tak filing.
Se mi pa kot človek ful smili. Kaj vse je doživljal, že od otroštva, vse zaradi slave in denarja. Mislim, da je res en ekstremen primer, kako se ne bi smele stvari obrnit.
FemmeFatal napisal/-a:Ce bi koga dala na giljotino, bi bili to njegovi starsi.
krfjolca napisal/-a:Mislim, da so ljudje preveč pogoltni na denar, naj bo čigarkoli že. In pri osebnosti, kot je Jackson, denarja ni težko izvleč. Zmisliš si zgodbo in jo prodaš naprej. Meni se to zdi podlo.
Davorin napisal/-a:Če je to res, je verjetnost, da imajo tovrstne deviacije tudi Britney, Christina in Justin, saj so jih starci podobno "gnali" od mladih nog. No, vsaj Justin. Čeprav se meni ne zdi, da bi postajal vse bolj črn. In če je temu tako in tvojea teza drži, potem so za pedofilijo duhovnikov krivi njihovi starši?!?!
Davorin napisal/-a:FemmeFatal napisal/-a:Ce bi koga dala na giljotino, bi bili to njegovi starsi.