Zveza in stres zaradi podjetništva

Pomoč iz čustvenih stisk.
janna

Neprebrana objava Napisal/-a janna »

Meni se zdi, da ima ta tvoj fant neke hude težave sam s sabo, ti si pa takega vedenja ne zaslužiš. Tako obnašanje se zna ponavadi stopnjevati, če bi te res imel rad, se niti pod razno ne bi tako obnašal, s.p. ga verjetno res malo živcira, ampak to ni izgovor. Narediti moraš, kar je zate najboljše, čeprav bo verjetno težko
alana
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: bela krajina

Neprebrana objava Napisal/-a alana »

res se nisem razpisala na začetku-na šihtu sem :) ampak če vam povem,da če bi vedel da sm prijavljena na forumu bi znorel.
res me že ful boli in morala sm se nekako odpreti in zbrati pogum.in enkrat ko odidem res upam da ga nikoli več ne srečam.on bi najrajši da se ga bojim in da me zdresira in zadnje čase mu to vse manj dovolim in se postavim zase-zato pol še bol začne pizdit in je nataknjen.
alana
Sramežljivka
Sramežljivka

jaz tudi mislim da se ne more zgovarjat na sp.vedno razmišljam da bom probala naslednjič it sama k svojim in mu potem reč da naj ne pride več po mene.sm kaj ko se pa odločim da bom poklicala svoje drug dan da pridejo pome,pol kot da bi vedu-je takoj bol pozoren in potrpežliv..
emmeline
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a emmeline »

V prvem postu tvoj problem ni zvenel tako resen..ampak potem je pa razvidno da se tvoj fant preveč spravlja nate. Ja svetovat ti ne bi znala žal mi je da se ti to dogaja in upam da boš znala to rešit.. želim ti vso srečo :)
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Jest bi pa rekla, da pri vama ni problem samo to, da je novopečeni s.p. in s tem nekoliko bolj zaposlen in živčen oz. bi rekla, da je to še najmanjši problem. Raje se vprašaj, če si res pripravljena bit z nekom, ki je kot praviš ljubosumen, posesiven in ti ne dopušča svobode?

Jest bi ti predlagala, da pri vsej zadevi začneš od sebe in dobro razmisliš kaj si želiš ter kaj ti on nudi (čustveno) in kaj ne.

Ne išči sreče tam kjer je ne moreš najti :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
alana
Sramežljivka
Sramežljivka

maš prav migrena,sej se pripravljam sm ko ne gre čist zlahka,ko je človek enkrat v taki situaciji.vedno so dvomi,pa se tolažiš-ma se bo.. :(
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Alana, tkole ti bom rekla - jst mam tud s.p., na začetku, vem kaj to pomeni, borim se iz dneva v dan, ne vem al bo al ne, lahko bi se sekirala vsak dan do konca, ni ravno lahko , ampak ej - zaradi tega niti sama nočem bit živčna, na pamet mi pa ni prišlo, da bi to kdarkoli občutili moji najbližji. Niti enkrat se na nobenga nism znesla zaradi tega, tudi sama se trudim, da sem optimistična, da namesto da jamram, iščem nove rešitve, nove projekte itn...
Fantje so pa očitno taki carji, da takoj ko se lotijo najmanjšega podviga, moramo vse skakti okoli njih in jih kovati v zvezde - ker on pa zdej ni kar tko, on ma pa s.p. in zdej je požru vso pamet tega sveta.
In če mu s.p. (kao, če ni res kaj drugega) povzroča take težave, da se tako obnaša (kar sicer dvomim), potem ni za podjetništvo! Podjetništvo ti mora biti izziv, podjetništvo mora biti nekaj, v čemer uživaš, kar te tudi kreativno, ne samo poslovno izpolnjuje. Moraš biti potrpežljiv, optimističen in pripravljen na metanje polen pod noge. Če pa nisi tak pa raje nehaj s tem... Bo še psiha uničena.
Upam, da prideta temu do dna.

Papa
alana
Sramežljivka
Sramežljivka

hvala. on pravi da je šel v to,ker nama želi lepo živlenje.sm jst osebno nikoli nisem hotla tako živlenje in zdej se na nek način počuti dolžna bit z njim..
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

alana, jst pa mislim, da je tale tvoj tip en sebičn "pussy"! Vsak ma kdaj kšne probleme al pa pride do kšnih obremenjujočih situacij v življenju, to pa še ne pomen, da so partnerji za to tam, da se pol nad njimi znašamo. Še najhujš je pa to, da vid, da te ful prizadane, da si nesrečna in da mu dol visi za to, očitno še uživa v tem, ker je en zafrustriran tip! Grrrr, kva me taki ljudje razpizdijo, k misljo, da majo vse pravice na tem svetu :evil:
alana
Sramežljivka
Sramežljivka

vedno mi gre po mislih tisti pregovor-nikoli ne reci nikoli!ker se mi prav to dogaja.nebi ga rada prizadela in zato sem mu rekla da če nisva za skup,da grem rajši domov in da tako ne mislim živet.in namesto da bi se lepo pogovorila je začel speti noreti,ne da se mu dopovedat da bi rada rešila ta problem ampak on sm ponavlja-ko mi je najhujše ti bi šla stran,nikoli se nisem mogel zanest nate,..pol pa začne žalit,da naj se grem f*** tk kot sm to do zdej delala-in tu nastane nov problem-ne razume da je zelo malo takih ki so pr 22 nedolžni.in tk se vse stopnjuje.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Ta tip tebe psihično oz. čustveno izsiljuje. Verjemi, sem bila na istem. Nezadovoljen s svojim življenjem rabi en predpražnik, da se ne bo počutil tako nesrečno. Nimam ti pravice rečt da ga pusti, bi ti pa svetovala za začetek vsaj premor - pa prosim presliši ko se bo drl za tabo kaj si mu naredila. Vse si je naredil sam in sam v sebi je eno neubogljeno dete ki rabi nadomestilo za mamico.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

jz bi se na tvojem mestu umaknla mal, mogoče za en teden šla domov h staršem, se dobro naspala, premislila in razčistila stvari pr seb.
pol bi se probala pogovorit z njim, če še vedno nebi šlo, mislm da veš kakšna bi bla rešitev v tem primeru.
alana
Sramežljivka
Sramežljivka

mah nimava se več kaj pogovarjat.enkrat sm se odpravila domov,a sm pol nazaj pršla.tk da ne mislim več prosit,ker sm se tud sama že ohladila od tega "psihičnega nasilja".mislim da bo kr konec,dokler ne zabredem še globje,sm zbiram pogum in priliko.zato vam hvala,da mi pomagate
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

nisem vsega bral...ampak...se tvoj fant morda ukvarja s športom? kakšna ura ali 2 fitnesa bi zelo prav prišla, potem imaš fizično in predvsem psihično kondicijo in vse skupaj je veliko lažje oz. stres se lažje premaguje...
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Jah, veš kaj; Kakšno neumno vprašanje sploh je to? Itaq da je tvoj fant živčen in spoz pod stresom, če na noge postavlja svoje podjetje, valda da se bori iz dneva v dan za svoj obstanek in bodoči uspeh; In normalno je da je pod velikim stresom zaradi tega. In logična posledica je da je skoz siten, utrujen in popizdeva usak dan. Saj zato si pa njegova punca da mu boš v takih trenutkih stala ob stani, ga podpirala in stiskala zobe kolkr se bo dalo. Pač mu morač stat ob strani in ga popirat. Pa kaj če spoz pizdi nate, sej ni tukej nič osebnega oz. direkten napad nate, ampak pač svoj stres stresa nate, če že praviš da se drugi umaknejo. Ko bo kolkrtolko pri sebi mu povej da ti pač ni vseeno da se skozi kregata oz. da te skoz neki napizdeva, ampak u isti sapi mu pa tudi povej da ga razumeš in podpiraš in mu stojiš ob strani. Sej u tem je tudi ves point zveze in dejstva da imaš nekoga rad. Al kaj?!

Mislm tale gluposti sprašuješ no. Če pač nisi sposobna dragemu stati ob strani u težkih trenutkih in da podpirat tut takrat ko je najbolj na dnu pol pa predlagam da ga kar takoj pusti in si najdi enega študenta brez obveznosti.

To je pač moje skromno mnenje. Pa brez zamere. Taki "problemčili" k sploh niso problemi mi dvignejo pritisk, sorry...Tak je pač realen lajf!
Odgovori