No, razlog da se glih razburjaš ni, je pa vseeno nekaj, kar da človeku misliti. Jst enostavno ne verjamem ženskam, ki pravijo, da jih takšne izjave pustijo ravnodušne. Sicer se mi v tvojem primeru cifra niti ne zdi tako velika... obstajajo primeri pri katerih je ta veliko veliko višja... osebno poznam tipa, pri katerem se cifra giblje nad 60

Jst s takšnim tipom nikoli ne bi mogla bit, pa tudi če bi imela 100% zagotovilo, da me ne bi prevaral. Na nek način se mi takšni tipi gnusijo.
Človek, ki se po določenem številu zvez in ob določeni starosti, še vedno ne more ustaliti in odločiti za eno, je nekaj narobe z njem. To je pač moje mnenje.
Sicer ne vem kako dolgo sta vidva že skupaj, ampak mislim, da se lahko na podlagi njegovega obnašanja in čustev do tebe, ugotoviti kako daleč je pripravljen iti s teboj. Pogovor o tej zadevi vsekakor ne bi škodil. Pri tem mislim na 'normalen' pogovor, ne na drezanje, vsiljevanje mnenja, postavljanje ultimatov itd. Pač, pogovor naj steče kar se da normalno, pri čemer bi mu ti postavila par vprašanj o vajini zvezi.
Jst mislim, da ima vsaka ženska pravico vprašat tipa, kako resno jemlje zvezo in v kolikšni meri je sploh pripravljen opustit star način življenja. Če se tip izmika takšnemu pogovoru in če se mu zdi odveč pogovarjat o takšnih stvareh ter takšnih vprašanj ne jemlje resno, potem najverjetneje niti ni zrel za resno zvezo.
jemina napisal/-a:Od kdaj je pa preteklost tko blažno pomembna.
Jst mislim da je kar dosti pomembna. Osebno sem mnenja, da človeka sploh ne poznaš, dokler ne poznaš njegove preteklosti. Pa to ne pomeni, da mi mora cel življenjepis položit na mizo, ampak se gre le za določene stvari, ki jih ima pravico vsaka ženska vedeti, če se namerava spuščati v resno zvezo in načrtovat prihodnost s takšnim tipom.