jst sm zlo velik zaspanc.pa ne niti da rabm nevemkolk spanja, al pa da bi mogla zvečer zgoda spat, sploh ne.sem nočna ptica in vsak dan hodim spat, tud če morm zjutraj vstat, tam nekje ob enih.Potem če mam šiht zjutri vstajam ali ob dvjst čez šest če fotr vzame avto in morm na bus, al pa ob sedmih če me mami pelje.In dvakrat mesečno ko sm dežurna na šihtu od sedmih, vstanem ob šestih.
ma če bi rekla ob osmih, devetih al pa ob enajstih, to so vse prezgodnje ure za vstajanje zame.
ni ga lepšega kot vikend ko ne rabim ustajat in spim, spim, spim, dokler se ne naveličam.Ponavad do kšnih dvanajstih, občasno do enih

sem se pa z dragijem zmenila, da ko popoldne delam, da me med njegovo malco pokliče ob desetih, ker drugače bi spala in nebi imela popolnoma nič od dneva.Pa še rajši slišim njegov glas in musko telefona kot butast zvok budilke.
mi je pa res muka se skobacat iz postle, pa še večja takoj pod tuš, ker se mi ne da stat in potem zlo hitro use opravim.pa pitje kave najmanj pou ure, ob cajtngu in v popolni tišini oziroma lahko je radio, govorjenja, pogovarjanja pa ne maram.
pol se pa kr zbudim no, ko pridm na šiht sm že čist kul in čist zbujena.sam včas me pol okol enih/dveh začne zaspanost dajat, tud odvisn od vremena, če bo vreme zaspano bom tud jst.
je pa najhuj zjutri vstat iz tople postelce na mraz (ponoč ne kurmo ker nben ne more v toplem spat).In vsako jutro, čist vsako razmišlam o tem kaj bi se spomnla da dons nebi šla na šiht.

sovražim pa če mi zvoni domač telefon zjutri, sploh med vikendom ko so spalni dnevi.

skratka, sem en velik tečen zaspanc