Kaj pomeni, če mi nekdo reče, da sem p***a?
- *waterlily*
- Sramežljivka
Enkat sm čakala pred kino dvorano s kolegico, zravn naju pa en parček..in odprejo vrata v dvorano in model reče punci: "ej pi*ka, greva kr notr, al greva še po sladoled?"Jst sm sam
. Men je to čist mem in bi mi tok pritisk dvignl, da bi men to fant reku; bi mu blo nalsedno sekundo žou - pa halo, a so ljudje normalni? Kaj pa spoštovanje osebe, ki jo maš rad? Uglavnm, nimam takih prjatlc, ki bi me tkole naslavljale, fant ma pa tut veliko drugih, lepših in spoštljivih besed s katerimi me naslavlja 

Ashley*** napisal/-a:Enkat sm čakala pred kino dvorano s kolegico, zravn naju pa en parček..in odprejo vrata v dvorano in model reče punci: "ej pi*ka, greva kr notr, al greva še po sladoled?"Jst sm sam. Men je to čist mem in bi mi tok pritisk dvignl, da bi men to fant reku; bi mu blo nalsedno sekundo žou - pa halo, a so ljudje normalni? Kaj pa spoštovanje osebe, ki jo maš rad? Uglavnm, nimam takih prjatlc, ki bi me tkole naslavljale, fant ma pa tut veliko drugih, lepših in spoštljivih besed s katerimi me naslavlja
ja jaz poznam podoben primer... smo ble ene par kolegic na pijači, pa od ene koelgice fant, pa smos e nekaj zezali, pa je te punca izjavla nekaj smešnega na račun njenega fanta, ta pa ji reče: čuj ti p***a mala... mislim halo... mene bi motlo, da me fant tako pokliče še posebaj pa v pričo kolegic... jaz bi si to razlagala, da me premalo spoštuje, da si preveč dovoli... take pokavrjene besede sodijo med štiri stene, ko sta sama, pa si govorita kake take besede, ki vaju mogoče vzburjajo... ne pa v javnosti....
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Pr nas rečejo prasica.. Če je ženska lepa je prasica, če je nesramna, če je urejena,... Zdej je res odvisno al je to interna fora al ne. Ker če bi mi kaka full dobra frendica rekla: Kje si pa danes hodila, prasička- bi to komot sprejela, če bi mi pa kar nek x človek to reku bi bla pa full užaljena.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
Mah tud jaz včasih rečem - "helou bičez", ampak to osebam, za katere vem, da so moje kolegice in katere vedo, da sem jaz njihova... In jih na tak način nikakor ne užalim.
Odvisno kakšnega karakterja je pač ta oseba. Če to reče na žaljiv način, je to itak nesprejemljivo; če pa na ta simpatičen način, bi mi bilo pa vseeno.
Da bi mi od fantovega prijatelja punca rekla, da sem pičkica, ker bi mogoče furala visoke pete... Zdaj odvisno. Če gledam na trenutno situacijo pri fantu, njegovem kolegu in kolegovi punci... Ne maram je. Mislim, da je prva oseba v mojem življenju, ki mi je že od vsega začetka čisto antipatična in če bi mi rekla pičkica, bi popizdila. (ahhh I HATE HER!)
Če bi mi bila oseba simpatična in bi se to res slišalo kot poklon... Bi to lepo sprejela. Ne bi delala nobene galame.
Odvisno kakšnega karakterja je pač ta oseba. Če to reče na žaljiv način, je to itak nesprejemljivo; če pa na ta simpatičen način, bi mi bilo pa vseeno.
Da bi mi od fantovega prijatelja punca rekla, da sem pičkica, ker bi mogoče furala visoke pete... Zdaj odvisno. Če gledam na trenutno situacijo pri fantu, njegovem kolegu in kolegovi punci... Ne maram je. Mislim, da je prva oseba v mojem življenju, ki mi je že od vsega začetka čisto antipatična in če bi mi rekla pičkica, bi popizdila. (ahhh I HATE HER!)
Če bi mi bila oseba simpatična in bi se to res slišalo kot poklon... Bi to lepo sprejela. Ne bi delala nobene galame.
- bounty nanN
- Sramežljivka
- Kraj: tam nekje:p
Mislim da če te to moti, ji probaj še enkrat povedat. Vrjetno gre res samo za sleng oz. kko ona kliče kolegice, ampak če teb to ni ql tega ne rabiš prenašat.... Ne pa iz tega delat ful haloja al....Res pa je tut da je vedno kriza če fantu obiraš njegove kolege al pa kaj takega, sej veš...
Don't wanna feel the way I do,
just wanna be right here with you,
don't wanna see us appart,
just wanna say straight from my heart:
I miss you...
just wanna be right here with you,
don't wanna see us appart,
just wanna say straight from my heart:
I miss you...
torej, kot prvo, tut js se s svojim sošolkam (s tistimi k se ful štekamo in smo kolegice) pogovarjam občasno takole:
--> kaj zdej bičezs, kaj bo dobrega?
--> poglej jih, pičke, spet grejo špricat
--> oooo ti prasica ena, kak maš dobro rit v teh hlačah!!!
in podobno. ampak seveda, vse ok, dokler je to obojestransko, dokler se vse nasmejimo temu in vemo, da je to pač naš način sporazumevanja. če pa se ti počutiš bedno ob tem, ko to ona izjavlja, pa je drug problem. mogoče ti pa enostavno zavida, predvidevam da si malo mlajša od nje, verjetno z malo lepšo postavo (glede na to, da je že rodila), ti si bolj frej ona pa more skrbet za otroka, možno da ti zavida... torej, js bi v tvoji situaciji brez premisleka (seveda, če se zgodi enkrat pač preslišiš, če se ponavlja) povedala fantu in se z njim pogovorila. bosta že našla rešitev. pomojem je najboljš, da se pogovoriš z njo, al pa da on kej omen njenmu možu, se pravi svojemu kolegu. nevem no, to je čist odvisno od vačih odnosev in tega...
--> kaj zdej bičezs, kaj bo dobrega?
--> poglej jih, pičke, spet grejo špricat

--> oooo ti prasica ena, kak maš dobro rit v teh hlačah!!!
in podobno. ampak seveda, vse ok, dokler je to obojestransko, dokler se vse nasmejimo temu in vemo, da je to pač naš način sporazumevanja. če pa se ti počutiš bedno ob tem, ko to ona izjavlja, pa je drug problem. mogoče ti pa enostavno zavida, predvidevam da si malo mlajša od nje, verjetno z malo lepšo postavo (glede na to, da je že rodila), ti si bolj frej ona pa more skrbet za otroka, možno da ti zavida... torej, js bi v tvoji situaciji brez premisleka (seveda, če se zgodi enkrat pač preslišiš, če se ponavlja) povedala fantu in se z njim pogovorila. bosta že našla rešitev. pomojem je najboljš, da se pogovoriš z njo, al pa da on kej omen njenmu možu, se pravi svojemu kolegu. nevem no, to je čist odvisno od vačih odnosev in tega...
-
- Cosmopsiho
Hehe, saj po eni strani te razumem, da te moti. No, jaz sem vajena že vsega "hudega" (čeprav tole ravno ne prištevam pod nekaj, kar bi me vrglo s tira
), vseeno pa mi ni do tega, da bi se kar s katerokoli punco tako klicali, če že, potem iz fore z boljšimi frendicami. Pa ne ravno pi*ka, ampak če že, potem biatch ali pa prasi*a.
Pač... bejbe smo take (nekatere) in je treba negativno energijo potrošit preko fore.
Povej, da te to moti in žali, četudi je mišljeno kot fora in da si raje kaj drugega kot pi*ka. 

Js sm mačkica, nikol pičkica
.
Men so resnično odbijajoča tovrstna prostaška poimenovanja (me spomne na aušaste Paris-Nicole fore z bič u usakem stauku), pa nej prhajajo od "pogumnih" mimoidočih al pa od bližnjih, če od slednjih, še tok slabš.
Mam par znanceu (med njimi zgolj eno bejbo, k jo veseli uporaba besede "prasička") s takim slengom, ampak če se njim to zdi sprejemljivo, se nam nekaterim ne, zato se mi zdi prou, da se to tut spoštuje. Kar jim dam vedno jasno vedet.

Men so resnično odbijajoča tovrstna prostaška poimenovanja (me spomne na aušaste Paris-Nicole fore z bič u usakem stauku), pa nej prhajajo od "pogumnih" mimoidočih al pa od bližnjih, če od slednjih, še tok slabš.
Mam par znanceu (med njimi zgolj eno bejbo, k jo veseli uporaba besede "prasička") s takim slengom, ampak če se njim to zdi sprejemljivo, se nam nekaterim ne, zato se mi zdi prou, da se to tut spoštuje. Kar jim dam vedno jasno vedet.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...