Kaj naj storim, da ga dobim?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Tudi to poznam ja. Je imela kolegica tipa, a je bil skrajno neresen (ni bil za resno zvezo, ona pa) in tako ji ni več odpisoval, se javljal na telefon, ... samo zato, ker je izvedel, da si ona želi resno zvezo. Morala je prekinit z njim, ker se ji enostavno ni več javil. Pa tudi sam si navsezadnje ni želela takšnega tipa. Po 1 letu sta se pa naključno spet srečala ravno tam kot sta se spoznala.
In kaj je bilo? Tip se je spet noro zatrapal vanjo,...
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Težko je reči kaj je bolje. Jaz sem imela primer za katerega menim, da tipu ni bilo všeč, če sem ga klicala,... Medtem, ko vsi ostali so mi vedno težili, da jih ne kličem, ne pošiljam smsov, enostavno, da nič ne mislim na njih. :nixweiss:
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Meni se je prej, ko se še nisva poznala kar naprej javljal. Sedaj pa nekam poredko. Ne vem, ali ga ne zanimam več, ali on noče biti vsiljiv, ali kaj je? :(

Pa njegov kolega je rekel, da so mu všeč urejene ženske. Kako naj se torej uredim, če bova šla ven :?:
Ima kdo kakšen predlog? :idea:

Tudi moški ste dobrodošli z idejami.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

poglej...bodi takšna kot si...če ti bo zapasalo, da ga slisis, ga pokliči, če te bo tiščalo, da mu napišeš mail, 2, 3, napiši. ne razmišljat kaj bo on mislil, naredi tako, kot ti čutiš. če je dečko taprav, bo sprejel, če ne bo sprejel, bo drugi padel z neba.
kar se oblačenja tiče, obleci tisto, v čemer se najbolj počutiš. če bo zato odšel, ker mu tvoj stil ni všeč, naj odide...

bodi to kar si, tako boš vsaj vedela, da nekoga privlačiš (ali odbijaš) zato, ker si takšna kot si, ne pa da ga privlačiš ali odbijaš zaradi pretvarjanja...

evo, moško mnenje... :wink:
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Hvala.
Ampak glede na to, da imam več stilom, me vseeno zanima kaj je npr. za moškega urejena ženska.

In kaj npr. tebe privlači na ženski.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

hm, težko vprašanje...

ko vidim žensko, vem, ali me privlači ali me ne privlači... kar se samega stila tiče...bolj privlačna je kakšna npr. rokometašica nenaličena v trenirki kot pa naličena v večerni obleki...ker to pač ni njen stil in ga ne zna nosit, ji ne paše...

poglej, bodi kar si...imaš 2 možnosti: ali ti rata ali ti ne rata! :D
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Jochie je dobro povedal :D Vsak moški ima svoja merila, kakor tudi ženske, kaj bo moškim ušeč in kaj ne. Konec koncev je pomembno da moraš bit to kar si in izžarevat "tvojo" energijo. Spet pa ni rečeno, da jo bo on začutil. Če je kemija med vama (to si mogla že začitit, ko sta se prvič vidla), potem bo GO-GO, če pa tega nisi čutila pol pa (žal) NO-GO. Tako pač jaz gledam stvari in use ocenjujem (vsaj pri moških) glede na prvi stik.

Sicer pa morš vedet, da če ti tako na redko odgovarja na maile, pol ni ne vem kako zagret, v nasprotju s tabo (sploh pa - kdo dan danes sploh še piše maile simpatijam?!), mogoče raj kšn malo bolj direkten sms napiši naslednjič...Mislim da bo treba malo bolj direktno postopit k zadevi, ne pa 14 dni čakat da ti odgovori na mail...Če ti je ušeč, mu to tudi povej (ok, izjava da je moški tvojih sanj, je mal pretirana v tem trenutku se mi zdi), naravnost in takoj. Boš usaj vedla pri čem si. Ne pa da se boš sekirala po cele dneve, zakaj hudiča ti ne odpiše...

V morju je še ogromno rib, saj veš to ne?
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Kdo čaka 14 dni?
Saj sem mu šele danes poslala mail!

In kako, da danes mailov nihče ne piše? Jaz z nešteto prijatelji komuniciram preko mailov.

In kako naj na prvem zmenku vem kako bo vnaprej :?:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

orhideja, ne razmišljaj preveč, prepusti se toku dogodkov! :wink:
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

Punca vztrajaj!
Srečno!
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

In pa prisluhni Jochieju, kajti nekam dobro ti svetuje. :D
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Najbolje, da mu zvečer pošljem kakšen sms, da bo zaspal z mislijo name.
Včeraj ga je on meni. :razz:

Na mail mi pa še zmeraj ni odgovoril :cry:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

orhideja1 napisal/-a:Najbolje, da mu zvečer pošljem kakšen sms, da bo zaspal z mislijo name.
Včeraj ga je on meni. :razz:

Na mail mi pa še zmeraj ni odgovoril :cry:

Sej bo odgovoru, mogoče nima velik dostopa do interneta :) Opa kr sms, iz tega pa zihr neki bo :wink:
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

sam ne se preveč obremenjevat ker če se boš nekaj pretvarjala ga bo zihr odbilo...bodi taka kot si in res je prepusti se toku dogajanja :!:
sicer pa res krasno da si spoznala spet enega zate :wink:
uživej ga :wink:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Jeeeeeeeeee :razz: odpisal mi je, da gre z mano v kino.
Odgovori