Big Brother 2008
Ma ne vem, da se prijaviš v BB ti more bit pomoje res dolgčas v lajfu in imeti preveč časa. In ko sem lani videla une osebke, eden bolj zabit kot drugi. Jao. Pa vsi bi bli neke medijske zvezde, so pa po enem letu že vsi lepo pozabljeni.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
bouhica napisal/-a:mirella napisal/-a:js bi se prijavla.. sam bog ne dej da me izberejo..
bi morali kr dosti tega cenzurirat
Dejva se skup prjavtPa sej mene bi najbrz tud moral precej cenzurirat, sploh ce bi se js razkurla. Mami je ze rekla, da bogi uni, ce bi me not uzel.
Ma sej kaj pa vem no. Konc koncev mi ne bi bil blem zdrzat tam not. Zdej odvisn kaksen folk bi mela zram. Ceprav... Internet pa mojo musko bi najbolj pogresala...
ma mene so ze lani ful prepricevali da se prijavim.. nism hotla

pa bols da se ne ehhehehe
kao: "dejj prijavi see, nebo treba komedij gledat na tvju, bomo tebe meli vsak dan!"

Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Okej jst če bi šla bi šla zarad dnarja. Sam pa neb bla prpravlena tvegat službe(če bi jo mela)..ker ti noben ne da zagotovila, da boš lih ti srečnež
Drgač pa če neb mela kej delat,če bi pavzirala..bi mogoče clo res šla
Ne da bi bla željna slave
željna dnarčka
mal heca..
Sicr pa upam, da bodo fajni kandidati, da bo kej zanimiuga za pogledat..

Ne da bi bla željna slave

Sicr pa upam, da bodo fajni kandidati, da bo kej zanimiuga za pogledat..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
mirella napisal/-a:kao: "dejj prijavi see, nebo treba komedij gledat na tvju, bomo tebe meli vsak dan!"yeah sure
a voham malo samohvale?

jah, velikokrat smo zabavni v svoji družbi, ko pa prideš med različne ljudi, različne karakterje (medtem ko se doma verjetno družiš s sebi "enakimi"), pa mogoče več nisi videti tako zabaven... moje mnenje.

Js pa ne morem doumet, kaj (razn dnarja, k pa roko na srce, men ne bi nikol odtehtu treh mesceu stran vrženga lajfa, dejstva, da me cela država gleda, kako lulam in se tuširam in predusm zlo načete psihe) te ljudi žene, da se grejo s takim naudušenjem prostovoljno (!) zapret na tistih neki kvadratou in to na spomlad, k je neki najlepšga jt vn u naravo se preganjat ...
Recimo, da pogojno razumem Kmete pa Barovce, ti so mel saj (določen cajt) neki konkretnga za počet, Kmetje so bli lepo u naravi, Barouci so ga pa kao žural, ampak teli Bratje pa
... ne delajo NIČ.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- ***PINKYCA***
- Kofetarica
-
- Kofetarica
- Kontakt:
lakeesha napisal/-a:kako pa to izberejo tiste k grejo pol not? glede na kva?
Ponavadi daš bolj trapast odgovor,prej si notri.Drgač pa ni enga recepta kako priti notri.
Sam sem se lani prijavil zaradi denarja,ter sem na castingu spoznal 4 kandidate,ki so prišli notri.
Ja eni znajo izkoristit 5 minut slave eni pa ne.Berem komentarje nasplošno in se vsi zgražajo nad BB in Nino O.Dejstvo je da je zelo lepa in da ima gobec.Res da pretirava z smehom,ampak mene ne moti.Ona ni šola voditeljca,tako da mi je vseeno.Naj samo pol golega telesa pokaže pa bo vse ok.Gledanost bo pa itak največja,ker bo vsazga firbec matral kdo je buil izbran.Možno je da bo komisija zbrala še bolj dolgčasne kandidate kot so bili lani.Denar je dober