Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Ma ne vem, da se prijaviš v BB ti more bit pomoje res dolgčas v lajfu in imeti preveč časa. In ko sem lani videla une osebke, eden bolj zabit kot drugi. Jao. Pa vsi bi bli neke medijske zvezde, so pa po enem letu že vsi lepo pozabljeni.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

kako pa to izberejo tiste k grejo pol not? glede na kva? :oops:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

bouhica napisal/-a:
mirella napisal/-a:js bi se prijavla.. sam bog ne dej da me izberejo..
bi morali kr dosti tega cenzurirat :D

Dejva se skup prjavt :D Pa sej mene bi najbrz tud moral precej cenzurirat, sploh ce bi se js razkurla. Mami je ze rekla, da bogi uni, ce bi me not uzel.

Ma sej kaj pa vem no. Konc koncev mi ne bi bil blem zdrzat tam not. Zdej odvisn kaksen folk bi mela zram. Ceprav... Internet pa mojo musko bi najbolj pogresala... :oops:

ma mene so ze lani ful prepricevali da se prijavim.. nism hotla :D
pa bols da se ne ehhehehe
kao: "dejj prijavi see, nebo treba komedij gledat na tvju, bomo tebe meli vsak dan!" :? yeah sure
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Okej jst če bi šla bi šla zarad dnarja. Sam pa neb bla prpravlena tvegat službe(če bi jo mela)..ker ti noben ne da zagotovila, da boš lih ti srečnež :) Drgač pa če neb mela kej delat,če bi pavzirala..bi mogoče clo res šla ;)

Ne da bi bla željna slave ;) željna dnarčka :D ;) mal heca..

Sicr pa upam, da bodo fajni kandidati, da bo kej zanimiuga za pogledat..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

jemina napisal/-a:Pa vsi bi bli neke medijske zvezde, so pa po enem letu že vsi lepo pozabljeni.

Ce bi bla js pozablena se tisto sekundo, k bi sla ven (ce bi bla seveda izbrana), bi bla najbolj zadovolna :wink:

Murkota morjo dat not :rofl:
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

mirella napisal/-a:kao: "dejj prijavi see, nebo treba komedij gledat na tvju, bomo tebe meli vsak dan!" :? yeah sure

a voham malo samohvale? :D hec

jah, velikokrat smo zabavni v svoji družbi, ko pa prideš med različne ljudi, različne karakterje (medtem ko se doma verjetno družiš s sebi "enakimi"), pa mogoče več nisi videti tako zabaven... moje mnenje. :wink:
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

^^Ja to je res. Js bi jih mogla prej kr dost dobr spoznat. Prvi dan bi se pa sigurn napila :D
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

^^lan niso mel skor nč alkohola :(

mogoče bo letos kej drgač, bi blo po moje bl zabavno :)
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Js bi pršla že pijana tja...hehe...hecam se..
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Js pa ne morem doumet, kaj (razn dnarja, k pa roko na srce, men ne bi nikol odtehtu treh mesceu stran vrženga lajfa, dejstva, da me cela država gleda, kako lulam in se tuširam in predusm zlo načete psihe) te ljudi žene, da se grejo s takim naudušenjem prostovoljno (!) zapret na tistih neki kvadratou in to na spomlad, k je neki najlepšga jt vn u naravo se preganjat ... :nixweiss: Recimo, da pogojno razumem Kmete pa Barovce, ti so mel saj (določen cajt) neki konkretnga za počet, Kmetje so bli lepo u naravi, Barouci so ga pa kao žural, ampak teli Bratje pa :nein: ... ne delajo NIČ.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
sunny_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sunny_ »

Ko pomislim kakšni grozni komentarji so lani padali na strani BB me samo prime da kandidatom zaželim veliko sreče...
in kot bi Helenca rekla: "Miru v duši!"...
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ***PINKYCA*** »

...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 1:18, skupaj popravljeno 1 krat.
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

Upam, da bodo dal letos bolj hude tipe notr! :D
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

***PINKYCA*** napisal/-a:kdaj se sploh začne drugi bb?

Baje da v zacetku marca.
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objava Napisal/-a Ty »

lakeesha napisal/-a:kako pa to izberejo tiste k grejo pol not? glede na kva? :oops:

Ponavadi daš bolj trapast odgovor,prej si notri.Drgač pa ni enga recepta kako priti notri.
Sam sem se lani prijavil zaradi denarja,ter sem na castingu spoznal 4 kandidate,ki so prišli notri.
Ja eni znajo izkoristit 5 minut slave eni pa ne.Berem komentarje nasplošno in se vsi zgražajo nad BB in Nino O.Dejstvo je da je zelo lepa in da ima gobec.Res da pretirava z smehom,ampak mene ne moti.Ona ni šola voditeljca,tako da mi je vseeno.Naj samo pol golega telesa pokaže pa bo vse ok.Gledanost bo pa itak največja,ker bo vsazga firbec matral kdo je buil izbran.Možno je da bo komisija zbrala še bolj dolgčasne kandidate kot so bili lani.Denar je dober :)
Odgovori