Dnevni vložki
-
- Komunikatorka
Tudi jaz jih nosim čisto vsak dan. Imam tako močan beli tok, da brez njih ne morem, saj imam drugače vse mokro in je občutek res neprijeten.
Mi je pa rekla ginekologinja, da ni zdravo imeti enega od jutra do večera, da jih je potrebno menjat. Tako da si jih jaz zamenjam tudi dvakrat ali trikrat na dan.
Mi je pa rekla ginekologinja, da ni zdravo imeti enega od jutra do večera, da jih je potrebno menjat. Tako da si jih jaz zamenjam tudi dvakrat ali trikrat na dan.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
¤MajC¤ napisal/-a:tiasha napisal/-a:jst jih uporabljam kkšn dan med menstruacijo, med njo pa kkšn dan po njej ... drgač pa ne ...
Mi grejo prou na živce vse te plenice ...![]()
men tut ja.
ceprav wem da me ne prakticno ne moti...sam mam v glavi da mam neki karton mednogami...nea mi pase to,
se podpišem.
pa še smešno mi zgleda, da me dečko slači, pol se pa vidi tale vložek...
...just breathe...
marateja napisal/-a:Jst jih večinoma ne uporabljam, edino če mam kak dan res močnejši beli tok, pol ga le z muko nosm. Nekak nisem navajena na to zadevo med nogam.
Se strinjam... nisem navajena na te zadeve... in hvala bogu z belim tokom nimam tezav

And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- baby girl
- Komunikatorka
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
tiasha napisal/-a:baby girl napisal/-a:pa saj so dnevni vlozki cist tanki....vsaj od alldays
js jih nosim vsak dan
Ja ja sej vem ... sam men grejo tok na živce ... pa ne vem zakaj ... sam mi je kr nekak neprijeten občutek ...
ma js sm se pa kr navadla na njih
zacela sm jih pa nosit pred kakima dvema letoma, k takrat se nism bla poucena o belem toku pa tem, pa me je blo sram zato k sm mela umazane hlacke...hihi

can you keep up
baby boy
baby boy
bubbles napisal/-a:¤MajC¤ napisal/-a:tiasha napisal/-a:jst jih uporabljam kkšn dan med menstruacijo, med njo pa kkšn dan po njej ... drgač pa ne ...
Mi grejo prou na živce vse te plenice ...![]()
men tut ja.
ceprav wem da me ne prakticno ne moti...sam mam v glavi da mam neki karton mednogami...nea mi pase to,
se podpišem.
pa še smešno mi zgleda, da me dečko slači, pol se pa vidi tale vložek...
tudi jaz se strinjam! ne maram nobenih vložkov
Re: Dnevni vložki
*melby* napisal/-a:sammy napisal/-a:Jaz jih uporabljam pred in po menstruaciji, vsak da pa ne.
Jst tud - pred in po.
tudi jst