Lasne konice
Re: lasne konice
Jaz si ponavadi kupim od Klasja prov za lasne konice tak oljček v majhni steklenički. drugač pa povpraši tudpri frizerju, oni majo ful dobrih preparatov za suhe konice.
Tyra napisal/-a:Klasovega! Ne vidim sicer izboljsanj, upam pa da prepreci vsaj kaj
Men se zdi, da so moje konice mal boljše odkar uporabljam ta silikon..vsaj ne cepijo se mi tolk in niso čist izsušene...
olivno olje si das na prste (par kapljic, nic ne segrevas ne nic) mal razmazes po prstkih in naneses na konice kot serum. probajtze od poly kur cist mala pakunga za lasen konice, stane 200sit, vsebuje kolagen in morske alge, mas pa za ksne 3 tedne, sam je res supr, ne masto, ne otezi, men je edino to pomagal, pa sm probala ze skor vse.....olje ti pa dost tezi las, tko da na dolg rok ni lih supr, js ga uporablam sam vcas, ce mi seruma zmanjka al pa tko....
keep on smiling:)