hmm... dragi Batman, kaj je smisel celega tvojega posta? izgleda kot da bi te kdo prosil da tuki pridigaš folku kako nej seksa. še par pripomb, vsega se mi pa itak ne da pisat.
batman napisal/-a: Med orgazmom in "orgazmom".
mogoče si bil pa samo tako slab in se te je vsaka najlažje tako rešila, da ti je zaigrala "najbolj nor in oh in sploh najboljši ograzem ever"
batman napisal/-a: Analno – bog ne daj! Ko pa tipu po nekaj minutkah pride, takoj v kopalnico umit to "umazanijo"... Ko se vrnete iz kopalnice, tip itak že spi.
o analnem je bilo že toliko povedanega - najprej si raje preberi celo temo potem pa komentiraj. glede umivanja - če ti je užitek imet spermo po sebi jo imej, če ti je užitek spati v gnoju tudi lahko, ti nihče ne ne brani, zaradi mene lahko tudi namesto kreme uporabljaš iztrebke, ni pa treba žalit in se posmehovat tistim, ki so pač bolj higijenski. pa še to, zaspal bi tist fant, ki je tekšen tip človeka kot ti. tisti fantje, ki nimajo punc samo zaradi seksa, pa ne bi zaspali. ti pač dobiš svoje in se ti več ne da čakat in počet kej drugega kot še enkrat ponovit celo akcijo, če tega ne dobiš pa raje zaspiš. brez besed...
batman napisal/-a: S partnerko sva skupaj sedem let in še vedno seksava kot zajca. Izmislila sva si cel kup igric, s katerimi podkuriva ogenj. Kdaj tudi skočiva v Amsterdam na kakšnega trojčka.
ja in sedaj si čisto srečen ker si nam to povedal? misliš da si edini ki gre trojčka? pa edini ki ima ponoč nore akcije? optimist... če tega vsi ne razglašajo na dolgo in široko na forumu, še ne pomeni, da manj uživajo kot ti.
batman napisal/-a: Ljube moje, pravi dedci dojemajo(mo) seks drugače od žensk in pika!
ljubi moj, PRAVI moški poskrbi, da v seksu uživata oba in ne gleda le nase, pravi moški zadovolji žensko tako, kot je njej najbolj všeč in če je to brez analnega, je pač brez tega. to je zame (in mislim da nisem edina) pravi moški, samo za informacijo.
pa še bi lahko naštevala, drugače pa res hvala, da imamo to čast, da si nam "razsvetljil um" in razložil, kako se seksa še v drugi luči, verjamem da nihče od forumcev tega ni vedel...