jada napisal/-a:*_nincy_* napisal/-a:jao a si ti lahko še bolj .....![]()
Ja pa kaj potem naj si zmišluje njen problem kaj ti zaradi tega ne moreš spati al kaj si za kaj prikrajšana, mogoče s tem kaj tebi škoduje?????
Haloooo zame si ti veliko večji poden kod ona, naj punca sanja 1x bo že padla na realna tla.
In če ima na zidu slike od njega? Miži ko greš mimo mogoče bo bolje.
Pa folk dejansko ni več normaln pri 21 letih piše na forum take bedariji da bi jih naj rajš na ringa raja poslala.
GROZA!!!!
Res bi blo odlično če se 1x začneš brigat zase.Najdi si še sama namišlenga prjatla mogoče boš manj zafurstrirana in boš bolje živela.
če sem te prov zastopla, mi očitaš zakaj se obremenjujem s takimi "brezveznimi" problemi. Ne vem kako bi se ti počutila, da bi ti neka kolegica govrila, da ima fanta iz Anglije in ti da je naj manj doktoriral na Oxfordu pri 24 letih in zdej je dikrektor nekega zelo znanega podjeta. In ti ga ne bi nikoli videla, kazala bi ti pa slike od nekega igralca, ki ga mogoče v prvem momentu ne bi prepoznala?
vem, da ni to moj problem pa vendar se mi zdi njeno obnašanje malo bolno. Sem pa itak rekla, da jo bom še nekaj časa opazovala in nič rekla.
lp
Opazovala to je šele bolano kaj boš opazovala,če bo mogoče njen fant prišel k vama v študenca???
In ja si prav razumela...dejansko bi jaz taki osebi rekla da sem srečna za njo da ima tako čudovitega fanta.
Sicer pa nebi obtoževala brez dokaza nikoli nikokar.
In tudi ne morem reči da je to res ali da to ni res,ker na podlagi ne dokazov ne bom nekoga obtožila da je lažnivec.