. Ker je bil bližje kot kopalnica. Nato sem se nekako spravila v kopalnico, kjer sem bila do 4. Medtem sem bruhala, dremala, pila vodo, ampak je šlo takoj vse vn. Baje da sem imela alkoholno zastrupitev. Ob 4. sem končno zaspala. Ob 7. smo morali biti vsi zbrani v avli, saj je bil to dan odhoda. Čudila sem se, kako mi glava sploh še stoji na mestu in mislila, da mi bo zdaj zdaj počila. Nato sem se udedla na kovček, ter bo borih 2eh minutah pred vsemi sostanovalci hotela (iz Slo.) padla. Na letalu je blo pa najhujše; vrtel se mi je, v trebuhu sem imela grozen občutek in tisti dan sploh nism mogla nč jest. Spila sm pa pol litra ouze ; 40%, s prjatlco sva zažurirali še zadnjič v Grčiji. Sem pa vedela za vse kar sem delala; na balkonu sem bruhala zgol zato, ker mi do kopalnice ne bi uspelo priti 2. sem bila pa koma, ko sva s prijateljico nekaj praznovali in je vsaka spila pol litra borovničk. na poti domov sem skoraj zaspala na avtu, tako da me je mogla dobesedno skoraj nesti domov...

) pijana tako, da nisem vedela zase, in sicer za my sweet sixteen birthday. Sem imela čago doma in posledice pitja so bile vidne še 2 dni zatem (slabost, bruhanje ... u name it). Sem se takrat odločila, da nikoli več ne spijem toliko oz. da sploh več ne pijem alkohola, ker ga ne nesem in ker ga ne maram. Spijem kak kozarček recimo za novo leto ali pa rojstni dan in je to to, drugač pa se predoziram s kapučinom in jagodnim sokom. 

Sicer pa se strinjam z zadnjim odstavkom. No, jaz sem se koma napila samo 1x. In kaj sem se iz tega naučila? Ne le to, koliko alkohola prenesem (sploh žganja, ki ga več v življenju ne nameravam piti 

res je bla huda noč