Ne maram oralnega seksa

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

če te ne moti ne vonj, ne okus,.. kaj pa 69? to bi lahko probala.. nama je všeč :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

no angel napisal/-a:Hm, vse tak na vlko svetujete, da naj tega ne počne, če ji ne paše, me zanima kaj bi rekle, če bi se pa oglasla ena ki bi mela tak problem, da njen fant ne bi hotu tega njej počet, haha. :lach: Pomoje bi ji 3/4 svetovalo naj si najde drugega. :lol:
To je standard na tem forumu.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

saj ni point v tem, da če te tip noče zadovoljit tam spodaj, da ga kar zamenjaš .... vse je v pogovoru. s tem ko en drugmu povesta razloge proti lažje razumeš zakaj ma zadržke ...
sem mnenja, da je ključni pogovor
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

BIBI21 napisal/-a:saj ni point v tem, da če te tip noče zadovoljit tam spodaj, da ga kar zamenjaš .... vse je v pogovoru. s tem ko en drugmu povesta razloge proti lažje razumeš zakaj ma zadržke ...
sem mnenja, da je ključni pogovor

in obstajajo pa tudi ljudje, ki neglede a to kolk ljbijo partnerja, pač ne marajo okusa tam spodaj oziroma ne marajo tega počet, ker jim preprosto ni do tega.Tista fraza, da če te ljubi, more pa vse narest zate, nekak ne drži.
dobro, sej se je treba mal otrudit, ampak da i se men tip zmrdval in krmežil in da bi bil prisiljen neki počet kar mu totalno ni všeč in da ob tem niti malo nebi užival, mam pa res rajš da tega ne počne.
se je treba pa definitivno pogovort pa razčistit zakaj je temu tako.lahko da mu ni všeč vonj muce in se pač proba s čim drugim jo umit ali pač karkoli.nevem, če boste samo v sebi tščale te stvar in jih partnerju ne povedale, potem on ne ore vedet in bo isto še naprej.
kot je bibi rekla, jst tud priporočam en odkrit pogovor, pa nasploh se je treba velik pogovarjat in raziskat kaj ej komu všeč in aj ne in če pride problem, rešit.
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jessyca »

Meni je blo tut na začetku grozno spravt se v ta podrejen položaj. Sploh pa ker nisem bla izkušena in nisem vedla a delam prav/narobe, mu paše? Zdaj pa res najbol uživam ob tem ku mu ga pofa*, gledam njega kako uživa v nasladi :D in vem da obvladam sceno:D:D
MOgoče bi res lah probala z 69 tko kot je že Roberta rekla. Boš ob svojem užitku pozabla na vse neprijetnosti in zadržke ki jih imaš glede fafanja :wink:
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Če ti ne paše mu pač povej.... če te ma rd bo že dojeu....
Mogoč bo na začetku mal razočaran sam lahko bi se pa zavedou da obstajajo tut drugi načini kuko ga ti lahko zadovoljiš ne da bi mogla met njegovga v ustih :)
Live your life like you want
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Če ti ni do tega, pol tega res ne počni. Mogoče ga pa znaš na kakšen način še veliko bolj vzburiti in mu zmešati glavo :wink:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Hja, sicer je že res, da če ti ni do tega, brezveze se silit, sam ne se pol čudit, če si bo to poiskal drugje. Mogoč se grdo sliši, ampak js bi si na njegovem mestu. Pač men se to zdi nenadomestljiv del spolnosti, jebiga. :wink: In ne vem če bi se res kter fant sprijaznu s tem da bo do konca življenja brez tega zadovoljstva (predpostavljamo, da bi bla pač skoz skup), oz. se vsaj ne bi sprijaznu kr tak, brez da bi ga to vsaj mal mučlo.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

no angel napisal/-a:Hja, sicer je že res, da če ti ni do tega, brezveze se silit, sam ne se pol čudit, če si bo to poiskal drugje. Mogoč se grdo sliši, ampak js bi si na njegovem mestu. Pač men se to zdi nenadomestljiv del spolnosti, jebiga. :wink: In ne vem če bi se res kter fant sprijaznu s tem da bo do konca življenja brez tega zadovoljstva (predpostavljamo, da bi bla pač skoz skup), oz. se vsaj ne bi sprijaznu kr tak, brez da bi ga to vsaj mal mučlo.

Poznam nekaj takih primerov, k so si pac tipi potem poiskali drugje.

zazu res je najboljs da ugotovis zakaj tocno ti ni do tega in to odpravis. Ker po mojem obstaja nekaj, kar te odvraca. Sej na zacetku sem tud js mela odpor (ker mi je blo novo), zdej pa naravnost obozujem :love:
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

Meni osebno je oralno zakon...ful rad dajem oralno moji lubici in tut ful rad dobim od moje lubice. :)

Ne vem zakaj bi mi bilo ljubkovanje njene "prijateljice" kakor koli nagravžno, saj je ja njena in jo imam rad in jo ljubim in s tem vsak del njenega božanskega telesa. :)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Men je tud oralno zakon in uživam ob tem, ko ga ljubkujem tam spodaj in ga gledam kako mu paše..mmm :love:
In ko vidm pol tist njegov nasmešk zadovoljstva.. :)
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

ah djte nehat no, zdj bo pa on zto k pač njej ni do tega da bi ga oralno zadovoljevala drugo iskou :roll: pol je pa že nima rd, pa če ga lahko na druge načine zadovolji ne vem zakaj bi pol drugje iskou :roll: kokr sm že enkt povedala v tej temi d je blo pr bivšimu pa pr men lih obratno, pa nism zrd tega druzga iskala, ker pač ni to edini način na kerga te tip lahko zadovolji
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

Karja napisal/-a:ah djte nehat no, zdj bo pa on zto k pač njej ni do tega da bi ga oralno zadovoljevala drugo iskou :roll: pol je pa že nima rd, pa če ga lahko na druge načine zadovolji ne vem zakaj bi pol drugje iskou :roll: kokr sm že enkt povedala v tej temi d je blo pr bivšimu pa pr men lih obratno, pa nism zrd tega druzga iskala, ker pač ni to edini način na kerga te tip lahko zadovolji

Tu je psihologija lahko dvojna. Zato temeljit in odkrit pogovor ne bi bil odveč.
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

Men osebno je orala ful pomemebna in si ne znam predstavlat sexa brez (valda so kdaj izjeme, ampak kadar je čas, je to vedno). Včasih sm mislla, da je vse v tem, da se mata rada, sam ... če ti je sex in ostalo, kar paše k temu, precej pomembno, in če tega, kar si želiš, ne dobiš - nisi zadovoln. In če v zvezi ni kljukice na tem področju - se prav da pr sexu ni tko k hočeš... Ne rečem, sej tipa ne morš lih skenslat zarad tega. Vedno je prvi pogovor, kjer mu poveš kako in zakaj. Pol se ti bo mogoče odprlo (boš drugač gledala na vse skupi), ko ti bo povedal, kolk se zmerm pridno umije predn se vidta al pa ne vem, mogoče da ma clo intimno milo za umivat al kaj vem.

Mam slabo izkušnjo oz bom rekla tko, da mi ni blo všeč, da me moj prvi fant ni hotu oralno zadovoljit. To mu ni blo. Dons kr dobr preverm, kolk tipu pomen sex. Sej večinoma take debate pridejo iz zajebancije, sam pač tko sm vidla kakšn je tip.
Rada uživam, mam pa filing da se ti neki ne morš sprostit.

Čim prej to reši in upam, da boš dobila voljo, da se bosta s fantom luštn igrala in oba uživala v tem.

LP
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Karja napisal/-a:ah djte nehat no, zdj bo pa on zto k pač njej ni do tega da bi ga oralno zadovoljevala drugo iskou :roll: pol je pa že nima rd, pa če ga lahko na druge načine zadovolji ne vem zakaj bi pol drugje iskou :roll: kokr sm že enkt povedala v tej temi d je blo pr bivšimu pa pr men lih obratno, pa nism zrd tega druzga iskala, ker pač ni to edini način na kerga te tip lahko zadovolji

glih tako si lahko on misli, da ona ne amra njegovega tiča, da se ji gravža, itd. In to ni preveč prijeten občutek, tko da eventualno je čisto mogoče, da si bo poiskal eno, k bo v tem uživala ;)
Odgovori