Ne maram oralnega seksa
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
To je standard na tem forumu.no angel napisal/-a:Hm, vse tak na vlko svetujete, da naj tega ne počne, če ji ne paše, me zanima kaj bi rekle, če bi se pa oglasla ena ki bi mela tak problem, da njen fant ne bi hotu tega njej počet, haha.Pomoje bi ji 3/4 svetovalo naj si najde drugega.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
BIBI21 napisal/-a:saj ni point v tem, da če te tip noče zadovoljit tam spodaj, da ga kar zamenjaš .... vse je v pogovoru. s tem ko en drugmu povesta razloge proti lažje razumeš zakaj ma zadržke ...
sem mnenja, da je ključni pogovor
in obstajajo pa tudi ljudje, ki neglede a to kolk ljbijo partnerja, pač ne marajo okusa tam spodaj oziroma ne marajo tega počet, ker jim preprosto ni do tega.Tista fraza, da če te ljubi, more pa vse narest zate, nekak ne drži.
dobro, sej se je treba mal otrudit, ampak da i se men tip zmrdval in krmežil in da bi bil prisiljen neki počet kar mu totalno ni všeč in da ob tem niti malo nebi užival, mam pa res rajš da tega ne počne.
se je treba pa definitivno pogovort pa razčistit zakaj je temu tako.lahko da mu ni všeč vonj muce in se pač proba s čim drugim jo umit ali pač karkoli.nevem, če boste samo v sebi tščale te stvar in jih partnerju ne povedale, potem on ne ore vedet in bo isto še naprej.
kot je bibi rekla, jst tud priporočam en odkrit pogovor, pa nasploh se je treba velik pogovarjat in raziskat kaj ej komu všeč in aj ne in če pride problem, rešit.
Meni je blo tut na začetku grozno spravt se v ta podrejen položaj. Sploh pa ker nisem bla izkušena in nisem vedla a delam prav/narobe, mu paše? Zdaj pa res najbol uživam ob tem ku mu ga pofa*, gledam njega kako uživa v nasladi
in vem da obvladam sceno:D:D
MOgoče bi res lah probala z 69 tko kot je že Roberta rekla. Boš ob svojem užitku pozabla na vse neprijetnosti in zadržke ki jih imaš glede fafanja

MOgoče bi res lah probala z 69 tko kot je že Roberta rekla. Boš ob svojem užitku pozabla na vse neprijetnosti in zadržke ki jih imaš glede fafanja

Hja, sicer je že res, da če ti ni do tega, brezveze se silit, sam ne se pol čudit, če si bo to poiskal drugje. Mogoč se grdo sliši, ampak js bi si na njegovem mestu. Pač men se to zdi nenadomestljiv del spolnosti, jebiga.
In ne vem če bi se res kter fant sprijaznu s tem da bo do konca življenja brez tega zadovoljstva (predpostavljamo, da bi bla pač skoz skup), oz. se vsaj ne bi sprijaznu kr tak, brez da bi ga to vsaj mal mučlo.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
no angel napisal/-a:Hja, sicer je že res, da če ti ni do tega, brezveze se silit, sam ne se pol čudit, če si bo to poiskal drugje. Mogoč se grdo sliši, ampak js bi si na njegovem mestu. Pač men se to zdi nenadomestljiv del spolnosti, jebiga.In ne vem če bi se res kter fant sprijaznu s tem da bo do konca življenja brez tega zadovoljstva (predpostavljamo, da bi bla pač skoz skup), oz. se vsaj ne bi sprijaznu kr tak, brez da bi ga to vsaj mal mučlo.
Poznam nekaj takih primerov, k so si pac tipi potem poiskali drugje.
zazu res je najboljs da ugotovis zakaj tocno ti ni do tega in to odpravis. Ker po mojem obstaja nekaj, kar te odvraca. Sej na zacetku sem tud js mela odpor (ker mi je blo novo), zdej pa naravnost obozujem

- Pontifex Maximus
- Kofetarica
ah djte nehat no, zdj bo pa on zto k pač njej ni do tega da bi ga oralno zadovoljevala drugo iskou
pol je pa že nima rd, pa če ga lahko na druge načine zadovolji ne vem zakaj bi pol drugje iskou
kokr sm že enkt povedala v tej temi d je blo pr bivšimu pa pr men lih obratno, pa nism zrd tega druzga iskala, ker pač ni to edini način na kerga te tip lahko zadovolji

- Pontifex Maximus
- Kofetarica
Karja napisal/-a:ah djte nehat no, zdj bo pa on zto k pač njej ni do tega da bi ga oralno zadovoljevala drugo iskoupol je pa že nima rd, pa če ga lahko na druge načine zadovolji ne vem zakaj bi pol drugje iskou
kokr sm že enkt povedala v tej temi d je blo pr bivšimu pa pr men lih obratno, pa nism zrd tega druzga iskala, ker pač ni to edini način na kerga te tip lahko zadovolji
Tu je psihologija lahko dvojna. Zato temeljit in odkrit pogovor ne bi bil odveč.
Men osebno je orala ful pomemebna in si ne znam predstavlat sexa brez (valda so kdaj izjeme, ampak kadar je čas, je to vedno). Včasih sm mislla, da je vse v tem, da se mata rada, sam ... če ti je sex in ostalo, kar paše k temu, precej pomembno, in če tega, kar si želiš, ne dobiš - nisi zadovoln. In če v zvezi ni kljukice na tem področju - se prav da pr sexu ni tko k hočeš... Ne rečem, sej tipa ne morš lih skenslat zarad tega. Vedno je prvi pogovor, kjer mu poveš kako in zakaj. Pol se ti bo mogoče odprlo (boš drugač gledala na vse skupi), ko ti bo povedal, kolk se zmerm pridno umije predn se vidta al pa ne vem, mogoče da ma clo intimno milo za umivat al kaj vem.
Mam slabo izkušnjo oz bom rekla tko, da mi ni blo všeč, da me moj prvi fant ni hotu oralno zadovoljit. To mu ni blo. Dons kr dobr preverm, kolk tipu pomen sex. Sej večinoma take debate pridejo iz zajebancije, sam pač tko sm vidla kakšn je tip.
Rada uživam, mam pa filing da se ti neki ne morš sprostit.
Čim prej to reši in upam, da boš dobila voljo, da se bosta s fantom luštn igrala in oba uživala v tem.
LP
Mam slabo izkušnjo oz bom rekla tko, da mi ni blo všeč, da me moj prvi fant ni hotu oralno zadovoljit. To mu ni blo. Dons kr dobr preverm, kolk tipu pomen sex. Sej večinoma take debate pridejo iz zajebancije, sam pač tko sm vidla kakšn je tip.
Rada uživam, mam pa filing da se ti neki ne morš sprostit.
Čim prej to reši in upam, da boš dobila voljo, da se bosta s fantom luštn igrala in oba uživala v tem.
LP
Karja napisal/-a:ah djte nehat no, zdj bo pa on zto k pač njej ni do tega da bi ga oralno zadovoljevala drugo iskoupol je pa že nima rd, pa če ga lahko na druge načine zadovolji ne vem zakaj bi pol drugje iskou
glih tako si lahko on misli, da ona ne amra njegovega tiča, da se ji gravža, itd. In to ni preveč prijeten občutek, tko da eventualno je čisto mogoče, da si bo poiskal eno, k bo v tem uživala