Mobilni telefoni
- andrejav88
- Komunikatorka
Včasih sem nonstop nosila v hlačnem žepu, zdaj sem se tega odvadila in sem kar ponosna na to (če ne zaradi drugega pa zato, ker, vsaj meni, telefon v ozkih hlačah izgleda grozno) - izjema je pa recimo v šoli ali, ko pričakujem kakšen klic, takrat je telefon v žepu obvezen, ker drugače ne čutim, če zavibrira 

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Več raziskav potrjuje, da je res škodljivo, da nosimo mobitel npr. v hlačnem ali prsnem žepu. Pred leti so celo odsvetovali, da bi ga celo noč imeli v istem prostoru kot spimo, ali pa da ga vsaj izključimo. Danes pač to ne gre več, ker itak imamo mobitel nonstop s sabo, večina nas ga uporablja tudi za budilko itd ... jaz ga ne nosim v hlačnem žepu, ves čas pa v torbici ali žepu od jakne.
Moj tip pa ga nosi nonstop v hlačnem žepu in mu je ravno včeraj mama nekaj govorila, da naj ga kje drugje nosi ... pa je rekel: saj ga nosim v žepu na riti
Moj tip pa ga nosi nonstop v hlačnem žepu in mu je ravno včeraj mama nekaj govorila, da naj ga kje drugje nosi ... pa je rekel: saj ga nosim v žepu na riti

Ko bom velika, bom Lara Croft.
O mobitelu in sevanju (tut drugih naprau) je blo že dost povedanga.
In vedno je blo omenjen, da se je treba čim bl izogibat neposrednemu stiku z napravami.
Tko npr, nej bi mobi najbl sevu medtem ko uspostaulja zvezo (in ne med samim pogovorom), brala sm tut, da nej bi (najbrž pretirana) uporaba le-tega škodovala plodu noseče ženske, lih tko da ga ni fajn nost pr srcu, še mnj ga met celo noč pržganga ob pojsli (svoje cajte sm ga mela u pojsli!).
Če nas bo use skp lih ubil, ne vem, dobr pa gotou ni.
In vedno je blo omenjen, da se je treba čim bl izogibat neposrednemu stiku z napravami.
Tko npr, nej bi mobi najbl sevu medtem ko uspostaulja zvezo (in ne med samim pogovorom), brala sm tut, da nej bi (najbrž pretirana) uporaba le-tega škodovala plodu noseče ženske, lih tko da ga ni fajn nost pr srcu, še mnj ga met celo noč pržganga ob pojsli (svoje cajte sm ga mela u pojsli!).
Če nas bo use skp lih ubil, ne vem, dobr pa gotou ni.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...