Samoporjavitvena krema
tinak napisal/-a:tema je že skoraj pozabljena, pa vseeno.
je katera poiskusila to kremo od johnson'sa, ki naj bi delovala postopoma? (holiday skin body lotion?)
meni zaenkrat še odgovarja.
ja mene tudi zanima ta krema, ker sem že v osnovi bolj bele narave, pa še letos negrem nič kaj na morje, tako, da sem že mal razmišljala od te kreme...torej cukrčk potlej sporoči kakšna je ta krema, če se obrestuje

-
- Komunikatorka
- Kraj: Malo tu, malo tam
- Kontakt:
-
- Komunikatorka
- Kraj: Malo tu, malo tam
- Kontakt:
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
jaz sem kupila kremo od johnsona v sparu za nekje malo več kot 900sit, uporabljam jo kak teden in sem zadovoljna- še kar... prvič sva se z lubijem mazala, pa sva pozabla roke umit- katastrofa- rumene postanejo
in ne gre kar tak dol.je pa fajn, ker deluje bolj postopoma, kot druge kreme.
po drugi strani pa... če bom flekasta vsaj ne bom tak jezna, kot če bi kupila kaj dragega- za malo dnara, malo muzike....
tako mnenje mam zaenkrat
, bomo vidli če jo bom še preklinjala...

po drugi strani pa... če bom flekasta vsaj ne bom tak jezna, kot če bi kupila kaj dragega- za malo dnara, malo muzike....
tako mnenje mam zaenkrat

tinak napisal/-a:jaz sem kupila kremo od johnsona v sparu za nekje malo več kot 900sit, uporabljam jo kak teden in sem zadovoljna- še kar... prvič sva se z lubijem mazala, pa sva pozabla roke umit- katastrofa- rumene postanejoin ne gre kar tak dol.je pa fajn, ker deluje bolj postopoma, kot druge kreme.
tako mnenje mam zaenkrat, bomo vidli če jo bom še preklinjala...
uh.tole mleko za po tuširanju sm tud js mela..in sm bla od začetka zlo navdušena kr sm rjava ratala..sam ni blo dolg k sm jo preklinjala..cela sm flekasta ratala,edina sreča da to ni blo tko težk dol spravt..tko da kar se mene tiče,tega NE priporočam..