Majč tisto ni orginal od Fredya CD.....
Mark napisal/-a:Jap, Fredy je res dober človek, ful preprost pa nič se ne hvali pa nosi zaradi slave. In to mi je všeč, zato ga bomo še naprej podpirali. Ko gledaš enkrat kakšen intervju ali pa kaj podobnega gledaš na njega čisto drugače in pomoje bi ga ful prizadelo, če bi se kdo začel norca delat iz njega
Čisto nasprotje po osebnosti v primerjavi z drugimi glasbeniki. Ko samo za gnar špilajo pa se ven mečejo z joškami itd.
@ napisal/-a:Mark napisal/-a:Jap, Fredy je res dober človek, ful preprost pa nič se ne hvali pa nosi zaradi slave. In to mi je všeč, zato ga bomo še naprej podpirali. Ko gledaš enkrat kakšen intervju ali pa kaj podobnega gledaš na njega čisto drugače in pomoje bi ga ful prizadelo, če bi se kdo začel norca delat iz njega
Čisto nasprotje po osebnosti v primerjavi z drugimi glasbeniki. Ko samo za gnar špilajo pa se ven mečejo z joškami itd.
Se podpišem pod to!
Ravno to sem hotla dopovedat folku, zakaj mi je Fredy tak car. Ker je preprosto Fredy!
Ange|ina napisal/-a:ne ne ne, metron, ne štekaš.. Fredi je heroj, ker je nezaposlen rudar, k pomaga ploščice polagat v zamenjavo za plato, pa ker je biu četrti na državnem prvenstvu jugoslavije v elektrobugiju... on ne kaže svojga sixpacka, da bi ga folk gledu.. a štekaš???
Mark napisal/-a: in pomoje bi ga ful prizadelo, če bi se kdo začel norca delat iz njega![]()
S|MoNy napisal/-a:mertonI totally agree
uživajte